نقدا تا 48 ساعت آیندهاگه ای سی ام هم امشب آپش بد باشه واسه شمالشرق دیگه خیالمون از نیومدن یه برف خوب راحت میشه و میتونیم پس از چند روز و چند شب دنبال کردن نقشها و سایتها ، راحت بگیریم بخوابیم
متاسفانه از دیروز روند تضعیف سیستم شروع شد واسمون..تمام مدل ها هم در حد خودشون مهمن و وقتی برف سنگین میاد که همشون وحدت کلمه داشته باشنجی اف اس آبدیت نا امید کننده ای برای شمالشرق داشت
محسن خان شما که باید خوشحال باشی اتفاقا از دیشب وضع طرف شما بهتر داره میشه کهاگه ای سی ام هم امشب آپش بد باشه واسه شمالشرق دیگه خیالمون از نیومدن یه برف خوب راحت میشه و میتونیم پس از چند روز و چند شب دنبال کردن نقشها و سایتها ، راحت بگیریم بخوابیم
محسن خان شما که باید خوشحال باشی اتفاقا از دیشب وضع طرف شما بهتر داره میشه که
د همینه دیگهسامان جان کجایی که دمت گرم پسر...
سلام و وقت بخیر.
دانش و تخصص من در زمینه هواشناسی چندان زیاد نیست که در حد اساتید بزرگوار اظهار نظر کنم ولی نقشه ها فقط یک سری داده ریاضی اند و علم بشر هنوز ناقصه و بارها دیدیم که نقشه ها بارش خوب پیشبینی کردند اما اتفاق نیافتاده و یا بالعکس بارش کم پیشبینی شده اما خیلی بیشتر باریده نمونه اش سیستم قبل.ناامیدی و ناشکری نعمت و لطف خدارو کم میکنه.امیدوار باشید ان شاءالله بارشهای خوبی رخ میده. من خیلی امیدوارم
براچی امیر عزیز؟؟
د همینه دیگه
سلام امیرمحسن جانسلام
مطابق با آخرین اطلاعات اگه ایران را از نیمه با یک فرضی شمال به جنوب به دو بخش تقسیم کنیم در نیمه مرکزی به سمت شرق شاهد رخ داد دمایی سردتر از نرمال در بیشتر روزهای ماه فوریه خواهیم بود.
دمای هوا در سایر نقاط نرمال خواهد بود و فقط در منتهی الیه شمال غرب میهن تا 1.5 درجه آنومالی مثبت دمایی دیده میشود.
منشاء سرمای ماه فوریه از شمال شرق سیبری خواهد بود. دامنه تداوم هوای سرد حداقل تا نیمه ماه فوریه برابر آخرین اطلاعات استمرار خواهد یافت