• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
49315h4gcoo5ouupyb.png

tlldm6j8h7oyotr2580k.png

سیبری

کاربر ويژه
اگه ای سی ام هم امشب آپش بد باشه واسه شمالشرق دیگه خیالمون از نیومدن یه برف خوب راحت میشه و میتونیم پس از چند روز و چند شب دنبال کردن نقشها و سایتها ، راحت بگیریم بخوابیم

سیبری

کاربر ويژه
البته من ای سی ام رو خصوصا هر چی نزدیکتر به بارش میشیم بیش از همه مدلها قبول دارم

فورکا که از روی ای سی ام آپ میکنه بدون تردید کم خطاترین سایت هواشناسیه

اگه ای سی ام هم امشب آپش بد باشه واسه شمالشرق دیگه خیالمون از نیومدن یه برف خوب راحت میشه و میتونیم پس از چند روز و چند شب دنبال کردن نقشها و سایتها ، راحت بگیریم بخوابیم
محسن خان شما که باید خوشحال باشی اتفاقا از دیشب وضع طرف شما بهتر داره میشه که

سیبری

کاربر ويژه
محسن خان شما که باید خوشحال باشی اتفاقا از دیشب وضع طرف شما بهتر داره میشه که

نه محمد رضا جان
به تجربه متوجه شدم وقتی برای بجنورد خوب می زنه قوچان خوب میاد وقتی برای قوچان و شرق قوچان (مثل الان) خوب میزنه پیک بارش روی سرولایت ،گلمکان و کلات میفته

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان هميشه نا اميد همين الان اعلام ميکنم آپديت ecmwf خيلي خرابه پس بهتره بريد بخوابيد:سوت:

ماریا67

New member
سلام و وقت بخیر.
دانش و تخصص من در زمینه هواشناسی چندان زیاد نیست که در حد اساتید بزرگوار اظهار نظر کنم ولی نقشه ها فقط یک سری داده ریاضی اند و علم بشر هنوز ناقصه و بارها دیدیم که نقشه ها بارش خوب پیشبینی کردند اما اتفاق نیافتاده و یا بالعکس بارش کم پیشبینی شده اما خیلی بیشتر باریده نمونه اش سیستم قبل.ناامیدی و ناشکری نعمت و لطف خدارو کم میکنه.امیدوار باشید ان شاءالله بارشهای خوبی رخ میده. من خیلی امیدوارم :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و وقت بخیر.
دانش و تخصص من در زمینه هواشناسی چندان زیاد نیست که در حد اساتید بزرگوار اظهار نظر کنم ولی نقشه ها فقط یک سری داده ریاضی اند و علم بشر هنوز ناقصه و بارها دیدیم که نقشه ها بارش خوب پیشبینی کردند اما اتفاق نیافتاده و یا بالعکس بارش کم پیشبینی شده اما خیلی بیشتر باریده نمونه اش سیستم قبل.ناامیدی و ناشکری نعمت و لطف خدارو کم میکنه.امیدوار باشید ان شاءالله بارشهای خوبی رخ میده. من خیلی امیدوارم :)

درود بر شما:گل::گل::گل::گل::گل::گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
محمدرضا تو کي اميدوار بودي که الان باشي اون زمان که خوب ميزد دنبال نقطه ضعف بودي الان که بد ميزنه دنبال نابود کردن بقيه اي !!!:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام

مطابق با آخرین اطلاعات اگه ایران را از نیمه با یک فرضی شمال به جنوب به دو بخش تقسیم کنیم در نیمه مرکزی به سمت شرق شاهد رخ داد دمایی سردتر از نرمال در بیشتر روزهای ماه فوریه خواهیم بود.
دمای هوا در سایر نقاط نرمال خواهد بود و فقط در منتهی الیه شمال غرب میهن تا 1.5 درجه آنومالی مثبت دمایی دیده میشود.
منشاء سرمای ماه فوریه از شمال شرق سیبری خواهد بود. دامنه تداوم هوای سرد حداقل تا نیمه ماه فوریه برابر آخرین اطلاعات استمرار خواهد یافت

de2c132a39d580167c5897b9e14fb1af.jpg
سلام امیرمحسن جان
وضعیت سواحل را در ماه فوریه چطور پیشبینی میکنی ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا