• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام

متوگرام مشهد براساس برون داد صبح امروز ECMWF

nmptgbsa7jwxf1agvsl4.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد عزیز
خواهش میکنم.
بله فعلا اول از همه با سامانه شمالی سر و کار داریم .
سامانه جنوبی تاثیرش رو مشهد 50 به 50 هست فعلا.

سپاس..وای دفعه ی پیش هم موج جنوبی رو گفتید 50به50 هست ولی خب خداروشکر بارش خوبی رو در عمل شاهد بودیم..امیدوارم این دفعه هم اون 50درصد وقوع بارش عملی بشه..

راستی اگه از موج جنوبی هم بارش خوبی داشته باشیم بصورت برفه یا بارون؟؟

DR WHO

کاربر ويژه
سلام بر زمستان ١٣٩٢

اما نگران نباشيد فوريه سردتر از نرمال و مرطوب در راهه

امواج راسبى به من آموختند هوا تقويم سرش نميشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دكتر نظام السادات هم در جديدترين تحقيقشون اين نكته رو گفته بودن كه رفتن فاز mjo به فاز 6-7-8 بهتريم اثر رو روي نيمه جنوبي داره و اتفاقا به استان هرمزگان و سيستان و بلوچستان هم در بارشهاي خوب در اين فاز اشاره كرده بودن.
به هر حال اينقد نا اميد نباشين چون شاخصها هنوز به ضرر ما نيستن:گل:

اتفاقن از 2 روز پیش که شیب کاهش شاخص های AO و NAO کم شد بارش های شمال شرق کاهش پیدا کرد نمیدونم شما اینارو نمیبینی یا جوره دیگه ای میبینی!
واقعن خوبه که تعصب بیجا نداشته باشیم و وقتی با سند اشتباه ثابت میشه قبول کنیم !
2 اتفاق افتاده تو این 2 روز که آپدیت ها واسه شمال شرق جالب نبوده
1- کاهش شیب نزول AO و NAO
2- کاهش اثر MJO که اگه به نمودارش توجه کرده باشید به داخل دایره میره این یعنی ضعیف شدن MJO
در ضمن دکتر ناظم السادات همانطور که اهل جنوب هستن بیشتر تحقیقاتشون منعطف به منطقه خودشون است

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

اتفاقن از 2 روز پیش که شیب کاهش شاخص های AO و NAO کم شد بارش های شمال شرق کاهش پیدا کرد نمیدونم شما اینارو نمیبینی یا جوره دیگه ای میبینی!
2- کاهش اثر MJO که اگه به نمودارش توجه کرده باشید به داخل دایره میره این یعنی ضعیف شدن MJO
در ضمن دکتر ناظم السادات همانطور که اهل جنوب هستن بیشتر تحقیقاتشون منعطف به منطقه خودشون است

ALL_emean_phase_full.gif

DR WHO

کاربر ويژه
نقشینه در مورد وضعیت بارش در پایتخت اظهار کرد: بارشها در تهران تاکنون زیاد نبوده اما در استان*های شمالی و همچنین برای شمال غرب و غرب بارش*ها خوب بوده است؛ مدل*های بلند مدت نشان می*دهد که بارش*ها در تهران به حالت طبیعی بر خواهد گشت که امیدواریم کمبود بارش*ها در فلات مرکزی یعنی دامنه جنوبی البرز، قم سمنان و اصفهان را جبران کند.

بیجندی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد آغاز سال زراعی خوبی هستیم و پیش*بینی می*کنیم در اواسط بهمن ماه نیز شاهد یک جبهه بارشی خوبی باشیم، - See more at: در سال زراعی جاری صورت گرفت افزایش 2 برابری بارندگی*ها در کاشمر

سیاح عطار با بیان اینکه از اواسط بهمن ماه امسال میزان بارندگی*ها در شهرستان افزایش جدی می*یابد، عنوان کرد: سیستم بارشی که در مدت اخیر وارد استان شده، تاثیر زیادی را در حوزه شهرستان سبزوار نداشته است. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....XGlgSW8f.dpuf

samann

کاربر ويژه

برادر من شيب منفي منفيه!!!
اين چه حرفيه ميزنيد عذر بدتر از گناه مياريد.!!!
باشه اصلا من اشتباه ميكنم ناظم السادات اشتباه ميكنه همه اشتباه ميكنن. !!!!
من تعصب دارم يا شما!! عجبا ..........

DR WHO

کاربر ويژه
ماجراى عنب و انگور هر دو يه چيز ميگين

هم سامان عزيز درست ميگه هم هادى و اميرمحسن عزيز

دوستان وقايع جوى برآيند تعامل چندين پارامتر اند پس هواشناسى موفق كه هم ذره بين باشه هم دوربين

كوچك شما اميركوروش

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
برادر من شيب منفي منفيه!!!
اين چه حرفيه ميزنيد عذر بدتر از گناه مياريد.!!!
باشه اصلا من اشتباه ميكنم ناظم السادات اشتباه ميكنه همه اشتباه ميكنن. !!!!
من تعصب دارم يا شما!! عجبا ..........

من نگفتم دکتر ناظم السادات اشتباه میکنه گفتم منطقه خودشون رو بیشتر در نظر میگیره!!
شما هم اگر ادعایی داری ثابت کن اونم با سند
سند هم باید دوره بلند مدت را در نظر بگیره نه یک هفته و یک ماه و یک سال حداقل باید 10 سال باشه
آخه دوره کوتاه مدت انحراف معیار زیادی داری و قابل استناد نیست
وقتی امیر محسن با سند به من ثابت میکنه مطمئنن حرف شما رو که نمیدونم از کجا میارید رو قبول نمیکنم
اصلن شما به من بگو تو این 2 روز چه تغییری تو شاخص ها غیر از اونایی که گفتم پیش اومده که آپدیت ها واسه ما تضعیف شدن؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اینم سند که بر اساس دوره بلند مدت هست

akhui30ts80pm7djwweq.jpg

حرف زدن راحته ولی حرف درست زدن سخته

آپدیت دو روز پیش فورکارو با امروز مقایسه میکردم چیزی جز حسرت باقی نمیمونه..اتفاقی که بارها و بارها پارسال و امسال تجربه کردیم...

seyyedalireza

مدیر موقت
بنظرم باید الان هم به هواشناسی تجربي خودمون نگاه کنیم. همه آقایون و اساتید از نظر تجربه شما بارش در مشهد چگونه هستش؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا حالا که پیش بینی جی اف اس محقق نشده چون مطابق با نقشه ها باید در این ساعت در شهر مشهد بارش شروع میشد.
حالا این پیش بینی هواشناسی کانادا برای حدود ساعت 9.5 الی 10 شب هست ببینیم آیا محقق میشه یا خیر!

c89711986ee1e99f5e5a037dbd8206b6.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم برای فردا صبح هست که بسیار امید بخشه و عمده بارش به شکل برف خواهد بود

695ce5810382195f49e8f0d8f79d5544.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم ecmwf برای امشب
3fc16d66dea121070c5b75c05e1b8355.jpg

نیروی دریایی برای امشب در زمان مشابه

064fbcc8b6516cfc9c0d0d9027021cc6.jpg

فردا صبح

d4bfa80afca6138331aec73ec0373b06.jpg

نتیجه اینکه تا حالا جی اف اس مردود شده و احتمالا ecm هم به جمع جی اف اس خواهد پیوست ولی هواشناسی کانادا و نیروی دریایی سربلند میشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمودار بالا که هادی عزیز زحمتش رو کشیدن گویای همه چیز هست در طی این بازه زمانی طولانی رخ داد فاز مثبت ao بخشهای وسیعی از ایران بی بارش و یا کم بارش بودند و عمده بارشی هم که در سایر نقاط ایران اتفاق افتاد مطابق با مدل آنومالی پست دوم هادی عزیز هست.
مشهد در طی سیستم اخیر خیلی خیلی خوش شانس بود و ما از این بابت شاکر خدای مهربان هستیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا