شهاب از بوشهر
کاربر ويژه
سلام
متوگرام مشهد براساس برون داد صبح امروز ECMWF
متوگرام مشهد براساس برون داد صبح امروز ECMWF
سلام محمد عزیز
خواهش میکنم.
بله فعلا اول از همه با سامانه شمالی سر و کار داریم .
سامانه جنوبی تاثیرش رو مشهد 50 به 50 هست فعلا.
دكتر نظام السادات هم در جديدترين تحقيقشون اين نكته رو گفته بودن كه رفتن فاز mjo به فاز 6-7-8 بهتريم اثر رو روي نيمه جنوبي داره و اتفاقا به استان هرمزگان و سيستان و بلوچستان هم در بارشهاي خوب در اين فاز اشاره كرده بودن.
به هر حال اينقد نا اميد نباشين چون شاخصها هنوز به ضرر ما نيستن:گل:
اتفاقن از 2 روز پیش که شیب کاهش شاخص های AO و NAO کم شد بارش های شمال شرق کاهش پیدا کرد نمیدونم شما اینارو نمیبینی یا جوره دیگه ای میبینی!
واقعن خوبه که تعصب بیجا نداشته باشیم و وقتی با سند اشتباه ثابت میشه قبول کنیم !
2 اتفاق افتاده تو این 2 روز که آپدیت ها واسه شمال شرق جالب نبوده
1- کاهش شیب نزول AO و NAO
2- کاهش اثر MJO که اگه به نمودارش توجه کرده باشید به داخل دایره میره این یعنی ضعیف شدن MJO
در ضمن دکتر ناظم السادات همانطور که اهل جنوب هستن بیشتر تحقیقاتشون منعطف به منطقه خودشون است
برادر من شيب منفي منفيه!!!
اتفاقن از 2 روز پیش که شیب کاهش شاخص های AO و NAO کم شد بارش های شمال شرق کاهش پیدا کرد نمیدونم شما اینارو نمیبینی یا جوره دیگه ای میبینی!
واقعن خوبه که تعصب بیجا نداشته باشیم و وقتی با سند اشتباه ثابت میشه قبول کنیم !
2 اتفاق افتاده تو این 2 روز که آپدیت ها واسه شمال شرق جالب نبوده
1- کاهش شیب نزول AO و NAO
2- کاهش اثر MJO که اگه به نمودارش توجه کرده باشید به داخل دایره میره این یعنی ضعیف شدن MJO
در ضمن دکتر ناظم السادات همانطور که اهل جنوب هستن بیشتر تحقیقاتشون منعطف به منطقه خودشون است
برادر من شيب منفي منفيه!!!
اين چه حرفيه ميزنيد عذر بدتر از گناه مياريد.!!!
باشه اصلا من اشتباه ميكنم ناظم السادات اشتباه ميكنه همه اشتباه ميكنن. !!!!
من تعصب دارم يا شما!! عجبا ..........
نمودار بالا که هادی عزیز زحمتش رو کشیدن گویای همه چیز هست در طی این بازه زمانی طولانی رخ داد فاز مثبت ao بخشهای وسیعی از ایران بی بارش و یا کم بارش بودند و عمده بارشی هم که در سایر نقاط ایران اتفاق افتاد مطابق با مدل آنومالی پست دوم هادی عزیز هست.