• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
But how does the course of the jet stream affect extreme weather? It’s likely that a decrease in temperature difference between the Arctic and mid-latitudes takes some of the oomph out of the jet stream's winds. As the winds weaken they can more easily be diverted by obstacles like mountain ranges, unusual surface temperatures and tropical storms. Once the jet stream starts to meander more, the north-south waves move eastward increasingly slowly, meaning that weather systems also shift more slowly. “When this happens we often see extreme events that are caused by persistent weather conditions, such as droughts, flooding due to prolonged rain, heat waves and cold spells,” explained Francis.
Not everyone agrees with this theory but if Francis and Vavrus are right we are in for a bumpy ride in coming decades. Changeable weather will no longer be the norm; instead we will have to get used to repeating weather patterns, jammed on for weeks at a time.

[h=3]Big Solar Flare, Jet Stream Shifting | S0 News January 13, 2015 ...
► 4:40► 4:40

www.youtube.com/watch?v=X6HtozyyJ5s
4 days ago - Uploaded by Suspicious0bservers
Big Solar Flare, Jet Stream Shifting | S0 News January 13, 2015 .... Amazing video of massive solar flare erupting from surface of Sun ...

دور پیوندهای QBO _ چرخه خورشید و رابطه فازهای مختلف انها با SSW؛
بیشینه خورشید _ QBO غربی
تقویت BDC افزایش دمای ورتكس (تضعیف ورتكس قطبی)،
كمینه خورشید _ QBO غربی
تضعیف BDC كاهش دمای ورتكس (تقویت ورتكس قطبی)،
بیشینه خورشید _ QBO شرقی
كاهش دمای ورتكس و
كمینه خورشید _ QBO شرقی
افزایش دمای ورتكس.

گرمايش استراتوسفر => تضعيف ورتكس قطبى => blocking + negative MJO = فوريه سرد و مرطوب براى ايران

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
غرب مشهد هم بارش باران داریم و زمیینا خیش شده.

نیروی دریایی آپدیت خیلی خوبی برای شمال خراسان کرده و در اون نقاط برف سنگینی خواهد بارید!:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کانادا هم برای امشب و بامداد فردا خوب زده پبک بارش رو مشهد و قوچان بصورت مورب هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
mesfcwx24.gif

hamed2148

کاربر ويژه
خدارو شکر حداقل یک روز قبل بارش رو میتونم پیش بینی کنم ... عجب هواشناسیم من !!!!

فردا ابری با بارش فقط باران ن برف برای مشهد !!!!
:گل::گل::گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدارو شکر حداقل یک روز قبل بارش رو میتونم پیش بینی کنم ... عجب هواشناسیم من !!!!

فردا ابری با بارش فقط باران ن برف برای مشهد !!!!
:گل::گل::گل::گل:

اطلاعيه شماره 30 مورخه 27/10/93
نقشه ها و مدل هاي هواشناسي نشان دهنده نفوذ سامانه بارشی از بعدازظهر امروز(شنبه 27/10/93) در سطح استان می باشد که تا روز سه شنبه بطور متناوب بارش ها ی این سیستم بصورت باران و برف، ادامه خواهد داشت. براین اساس:
  • پیش بینی می شود بیشترین حجم بارندگی در نیمه جنوبی استان حادث که در نواحی مرتفع و سردسیر بشکل برف خواهد بود.
  • شروع بارش ها در نیمه جنوبی بصورت رگبار با احتمال رعد و برق و در نواحی مستعد بارش تگرگ پیش بینی شده لذا احتمال آبگرفتگی در برخی از نقاط این نیمه وجود دارد.
  • از فردا یکشنبه با توجه به شمالی شدن جریانات جوی کاهش 5 تا 10 درجه ای دما در سطح استان رخ خواهد داد.
  • در نیمه شمالی استان به ویژه نوار شمالی بارش بشکل برف حادث می گردد ( شهرستانهای درگز، قوچان ،چناران و کلات ).
  • با شروع فعالیت بارشی سیستم به علت بارندگی و لغزندگی محورهای مواصلاتی همچنین تشکیل مه و کاهش دید احتمال اختلال در سیستم حمل و نقل استان دور از انتظار نمی باشد.
در محورهای درگز، قوچان، کلات ، فریمان ، نیشابور، بردسکن ،تربت حیدریه ، چناران، کوهسرخ کاشمر، بیشترین احتمال ایجاد مشکل در تردد پیش بینی می شود .

سیبری

کاربر ويژه
اکوویدر 25سانت برف برای امشب تا فردای قوچان زده که به نظر اشتباهه در بهترین حالت از این سیستم 7 ، 8 سانت در قوچان خواهد بارید

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2:

باید اعتراف کنم که امیر محسن خوب من و شناخته
من عادت بدی دارم و اونم اینه که موبایلم و 24 تا 48 ساعت قبل از ورود یک سیستم خاموش میکنم میدونید چرا؟
چون فک میکنم الان ممکنه یکی از دوستان بهم زنگ بزنه و بگه بارشا کم شده من حتی آبدیتها رو هم کمتر نگاه میکنم تا اعصابم خورد نشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:خنده2:

باید اعتراف کنم که امیر محسن خوب من و شناخته
من عادت بدی دارم و اونم اینه که موبایلم و 24 تا 48 ساعت قبل از ورود یک سیستم خاموش میکنم میدونید چرا؟
چون فک میکنم الان ممکنه یکی از دوستان بهم زنگ بزنه و بگم بارشا کم شده من حتی آبدیتها رو هم کمتر نگاه میکنم تا اعصابم خورد نشه

محسن جان

12 الی 15 میلیمتر رو حداقل شما باید از شاخه شمالی سیستم اونهم به شکل برف خالص داشته باشید.

نگران نباش.

از قوچان چه خبر؟

سیبری

کاربر ويژه

محسن جان

12 الی 15 میلیمتر رو حداقل شما باید از شاخه شمالی سیستم اونهم به شکل برف خالص داشته باشید.

نگران نباش.

از قوچان چه خبر؟

درود بر استاد امیر محسن عزیز
قوچان بعد ازظهر هوا ابری بود ،غروب نیمه ابری شد الان هم نیمه ابریه فعلا هنوز هوای سرد شمالی نفوذ نکرده

seyyedalireza

مدیر موقت
دقیقا کار آقا محسن خیلی خوبه همه چی به طور يکدفه ای هستش بعد آدم غافلگیر میشه و خوشحال و اگه هم بارش رخ ندا. ناراحت نمیشه که این اپديت چرا اون طوری شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد امیر محسن عزیز
قوچان بعد ازظهر هوا ابری بود ،غروب نیمه ابری شد الان هم نیمه ابریه فعلا هنوز هوای سرد شمالی نفوذ نکرده

هواشناسی کانادا 19.5 میلیمتر برای قوچان زده.

بارشها از سمت مشهد وارد قوچان میشه مطابق با تمام مدلها.
شما امشب باید ایستگاه سه راهی چکنه و یا سیمرغ رو دوربینهاش رو دائما چک کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا