• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad900

New member

درود:گل:
به انجمن خودتون خوش اومدي محمد جان
سلام اینجا انجمن هواشناس ایرانیان هست؟شهابهم توش هست؟:خجالت2:
  • 658717_ashamed0006.gif

Mohammad900

New member
این رو شهاب یجا گفته بود یادم نمیاد کجا ولی اشتباه شد:خجالت2:امیدوارم بهمن برف سنگین تو راه بباشه:خجالت2:
در صورت عدم تغییر الگوی نقشه های پیش یابی امشب ، ناهنجاری که از مدت ها قبل نقشه های CFSv2 برای بازه زمانی اوایل ژانویه در نظر گرفته بود ، انشالله از 4 ژانویه اتفاق میفته.
این ناهنجاری را بنده از ماه قبل در نقشه ها میدیدم و باور نمی کردم اما از صبح امروز که جی اف اس این ناهنجاری را وارد خروجی های خودش کرد باورم شد.
پس مدل های CFSv2 از خطای بسیار پایینی برخوردار هستن که البته این مطلب را بنده بار ها به شما گوشزد کردم ولی باورتون نشد.
خودتون ببینید که قراره چه اتفاقی بیفته.
برف سنگین و سرمای کشنده و خانمان سوز در راهه.
الله اعلم.
r1kl1te75n2tvqrq20sl.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دما اگه یک درجه دیگه سرد بشه راحت تر ميشينه

وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۱۱:۰۰
پیش بینی ۳ روز آینده

D_33_XL.png
۲° c
رگبار برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | جمعه ۰۳ بهمن

سرعت باد: ۶ متر بر ثانیه, ۲۲ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۲° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۱/۰۳ ۱۰:۵۵

Mohammad900

New member
من شنیدم پیش بینی امیر محسن خطای کمی داره خب یه پیش بیی هم برای ما بکنید که بهمن برف سنگین داریم؟؟ یا اسفند منظورم شماله گیلانه!:خجالت2:

آخرین ویرایش:

mahmood600

کاربر ويژه
سلام بر اساتید
بارش باران در لاهیجان بطور لایت همچنان ادامه دارد
از دیروز تا الان 20 میلی متر بارش داشتیم
لاهیجان تا الان پربارش تر از انزلی و رامسر

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
این پیش بینی بنده حقیر هست

ولی متاستفانه با تغییر الگوها محقق نشد

به هر حال از شما پوزش میخوام

این رو شهاب یجا گفته بود یادم نمیاد کجا ولی اشتباه شد:خجالت2:امیدوارم بهمن برف سنگین تو راه بباشه:خجالت2:
در صورت عدم تغییر الگوی نقشه های پیش یابی امشب ، ناهنجاری که از مدت ها قبل نقشه های CFSv2 برای بازه زمانی اوایل ژانویه در نظر گرفته بود ، انشالله از 4 ژانویه اتفاق میفته.
این ناهنجاری را بنده از ماه قبل در نقشه ها میدیدم و باور نمی کردم اما از صبح امروز که جی اف اس این ناهنجاری را وارد خروجی های خودش کرد باورم شد.
پس مدل های CFSv2 از خطای بسیار پایینی برخوردار هستن که البته این مطلب را بنده بار ها به شما گوشزد کردم ولی باورتون نشد.
خودتون ببینید که قراره چه اتفاقی بیفته.
برف سنگین و سرمای کشنده و خانمان سوز در راهه.
الله اعلم.
r1kl1te75n2tvqrq20sl.gif

Ahmad7777

New member
پولادی و داور و عراق یک کاری کردند که این برف به ما نچسبه.منکه از این داور نمیگذرم.:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

ولی کی روش دوستت داریم.بارش برف در غرب مشهد شدت گرفته.:گل::گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا