درود بر سیستمهای شمالی قوچان هم اکنون
س سیبری کاربر ويژه 2015 , January 23 #2,962 با وجود هوای سرد حتی یک کریستال برف هم هدر نمیره و همه روی زمین میشینه
E entezar59 New member 2015 , January 23 #2,966 چند کیلومتر آنطرف تر مشهد قوچان ورودی چناران همه چیز آرومه من چقدر خوشحالم{ناراحتم}
س سیبری کاربر ويژه 2015 , January 23 #2,967 entezar59 گفت: چند کیلومتر آنطرف تر مشهد قوچان ورودی چناران همه چیز آرومه من چقدر خوشحالم{ناراحتم} مشاهده پیوست 60907 کلیک کنید تا باز شود... هنوزسیستم به اونجا نرسیده اینجا هم یک ساعته شروع شده
entezar59 گفت: چند کیلومتر آنطرف تر مشهد قوچان ورودی چناران همه چیز آرومه من چقدر خوشحالم{ناراحتم} مشاهده پیوست 60907 کلیک کنید تا باز شود... هنوزسیستم به اونجا نرسیده اینجا هم یک ساعته شروع شده
S seyyedalireza مدیر موقت 2015 , January 23 #2,968 احتمالا مشهد هم از ساعت یازده به بعد ابر های کم ارتفاع داشته باشه و پشتش هم بارش برف ولی آلان کم کم داره ابراي کم ارتفاع وارد شهر ميشه
احتمالا مشهد هم از ساعت یازده به بعد ابر های کم ارتفاع داشته باشه و پشتش هم بارش برف ولی آلان کم کم داره ابراي کم ارتفاع وارد شهر ميشه
س سیبری کاربر ويژه 2015 , January 23 #2,970 درود بر عاشقان در نزد من 1 میل برف پودری شمالی بسی گرامیتر از برفهای آبکی حاره ای است قوچان امروز