• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

صبح همگی بخیر و خوبی

از تهران، پایتخت دود گرفته و خشک ایران پیام میدم، هوا کثیف و آلوده هست، روی شهر رو غبار سنگینی گرفته و دو روز هست شاهد عبور ابرهای سیروس و آلتواستراتوس هستیم.

برای اخر هفته به شدت بیقرارم، خدا کنه بارش خوبی داشته باشیم وگرنه وضعیت آبی تهران بغرنج تر میشه.

یاد اون سالهایی که توچال تا خرداد ماه تا نیمه پوشیده از برف بود، بخیر، برفها جلوی گرم شدن بی اندازه و بی حساب و کتاب شهر رو میگرفتن، دما در تیر ماه از 32-3 درجه بالاتر نمیرفت.

اگر برف خوبی روی توچال نباشه، تهران پتانسیل دماهای بالای 40 درجه رو هم داره.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

صبح همگی بخیر و خوبی

از تهران، پایتخت دود گرفته و خشک ایران پیام میدم، هوا کثیف و آلوده هست، روی شهر رو غبار سنگینی گرفته و دو روز هست شاهد عبور ابرهای سیروس و آلتواستراتوس هستیم.

برای اخر هفته به شدت بیقرارم، خدا کنه بارش خوبی داشته باشیم وگرنه وضعیت آبی تهران بغرنج تر میشه.

یاد اون سالهایی که توچال تا خرداد ماه تا نیمه پوشیده از برف بود، بخیر، برفها جلوی گرم شدن بی اندازه و بی حساب و کتاب شهر رو میگرفتن، دما در تیر ماه از 32-3 درجه بالاتر نمیرفت.

اگر برف خوبی روی توچال نباشه، تهران پتانسیل دماهای بالای 40 درجه رو هم داره.

36.png

متاسفانه ای سی ام هم بارش اوایل هفته رو واسمون خیلی کم کرد...امشب خدا کنه یک خبرایی بشه احتمالش هست...

golil

کاربر ويژه
meteogram.php

تهران

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خیلی دوست دارم بدونم در اون منطقه که مشخص کردم بارشی اتفاق میوفته یانه.

dfqa5hf6ukn12mtxn6.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی دوست دارم بدونم در اون منطقه که مشخص کردم بارشی اتفاق میوفته یانه.

dfqa5hf6ukn12mtxn6.jpg
سلام
آرش جان
اون ناحیه ای که مشخص کردین یک مقدار مشکوک بنظر میرسه.
دوستانیکه به سایت eumetrain دسترسی دارند ؛ تاوایی تراز 300 و 500 رو چک کنند تا مطمن بشیم اون اون ابرها سر منشاء اتمسفری داشته باشه و نه خدایی نکرده فعل و انفعالات درون زمینی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وزش بادهای شدید در تراز های بالایی جو ؛ منجر به شکل گیری این نوع از ابرها ارتفاع بالا با دمای قله بسیار سرد ؛در اون نقطه از ایران شده
51cbfb82d6289138ac45a06715d7086b.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر حسین جان
پیامت رسید. هر وقت تونستم که با لب تاب انلاین بشم اصلاحش میکنم

golil

کاربر ويژه
امروز گزارشگر هواشناسی وجود ابرها در جنوب کشور را وزش بادهای قوی در لایه های بالایی جو و با احتمال بارندگی بسیار کم دانست

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام

معمولا هر وقت شرق آمريكاي شمالي درگير برف و سرما ميشه بعدش ايران هم يه خبرايي ميشه ...

اين را بر اساس تجربم ميگم البته معمولا اينطوره نه هميشه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آپدیت جدید نقشه ها ؛ اونچیزیکه در نقشه ها به تصویر کشیده با واقعیت تفاوت داره و 6 ساعت زودتر اتفاق افتاده

ae8b559d45ebc2d1e46b5b0c5f250f32.jpg

080ac1602706c697a4a1e9a47a3859b4.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا