• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر جان ای گردنه همون گردنه بدرانلو سابقه که دور کوه بلندی میرفت بالا؟؟
نه محمد رضا جان
محور بجنورد به اسفراینه.
من نرفتم تا حالا ولی میگن گردنه بد قلقیه و بسیار خطرناک و سردسیر خصوصا تو زمستون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینم یک جاده دیگه در جنوب خراسان شمالی
88bdfa4bd41520d37190845d24acbdd3.jpg

خواهد. سامانه مذکور مطابق با نقشه های امروز طی روز سه شنبه با سرعت زیادی به استانهای خراسان شمالی و رضوی خواهد رسید که انتظار بر این است که شاهد بارشهای مطلوبی در غالب نقاط استان و شهر مشهد باشیم.
دست مریزاد به خودم با درکی که از اقلیم منطقه خودمون و نقشه های هواشناسی دارم.
اونهم 7 روز جلوتر تو این روزهایی که نقشه ها هر لحظه یک سازی میزنند.

اینم یک جاده دیگه در جنوب خراسان شمالی
88bdfa4bd41520d37190845d24acbdd3.jpg

خواهد. سامانه مذکور مطابق با نقشه های امروز طی روز سه شنبه با سرعت زیادی به استانهای خراسان شمالی و رضوی خواهد رسید که انتظار بر این است که شاهد بارشهای مطلوبی در غالب نقاط استان و شهر مشهد باشیم.
دست مریزاد به خودم با درکی که از اقلیم منطقه خودمون و نقشه های هواشناسی دارم.
اونهم 7 روز جلوتر تو این روزهایی که نقشه ها هر لحظه یک سازی میزنند.
دست مریزاد استاد..امیر خان احتمال بارش برف واسه مشهد هم طی امشب و فردا هست؟؟

Mohammad900

New member
خدا کنه نوبت بعدی باشه برای شمال کشور :

درپی هشدار اداره هواشناسی امریکا مبنی بر بارش برف سنگین در روزهای دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه در چهار ایالت امریکا حالت فوق العاده اعلام شده و همه ادارات ذیربط نیروهای خود را بسیج کرده اند.به گزارشسرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، مقامات در نیویورک و پنسیلوانیا و ماساچوست و نیوجرسی دریک اقدام احتیاطی مدارس را تعطیل کردند مقامات هشدار داده‌اند برف که با توفانی با سرعت 130 کیلومتر همراه است موجب کولاک بی‌سابقه می‌شود که تاکنون مردم در نیویورک به خاطر ندارند.
2916541_971.jpg
گفته می شود که ارتفاع برف در بیشتر مناطق به یک متر خواهد رسید.
2916542_782.jpg
مقامات در این چهار ایالت از مردم خواسته اند از سفر خودداری کرده درخانه های خود بمانند و در مکان های امن پناه گیرند توفان برف بالغ بر 20 میلیون نفر از مردم امریکا را در بر می گیرد ازهم اکنون 5 هزار پرواز لغو و یا با تاخیر صورت گرفته است.
2916554_106.jpg
مردم از هم اکنون درشهرهای این چهار ایالت شروع به ذخیره مایحتاج اولیه خود کرده اند.
2916555_101.jpg

2916556_153.jpg
شهردار نیویورک هشدارداده است ما با عظیم ترین بارش برف در تاریخ نیویورک مواجه هستیم لذاباید تمام امکانات خود را بسیج کنیم تا زندگی روزمره مردم مختل نشود.
2916543_921.jpg
پلیس امریکا دربرخی از مناطق که با خطر بیشتر مواجه هستند ممنوعیت رفت وآمد در راهها را اعلام کرده است. در برخی از مناطق ساحلی شمال شرقی امریکا در کنار اقیانوس اطلس نیز توفان موجب جاری شدن سیل و قطع برق خواهد شد و صدها هزارنفر از برق محروم می‌شوند.
2916544_294.jpg

2916545_798.jpg

2916553_333.jpg

2916546_210.jpg

2916547_409.jpg

2916548_732.jpg

2916549_543.jpg

2916550_128.jpg

2916551_779.jpg

2916552_703.jpg

eli93

کاربر ويژه
با سلام
خووش خبر باشید اقا امیر محسن.
تصاویر امریکا بسیار زیبا و دلنشین بودند خووش بحال بلاد کفر ؛)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام
خووش خبر باشید اقا امیر محسن.
تصاویر امریکا بسیار زیبا و دلنشین بودند خووش بحال بلاد کفر ؛)
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون.

وضع هوای بجنورد

هوای حاضر ساعت: ۱۸:۴۰
پیش بینی ۳ روز آینده

N_32_XL.png
۲° c
بارش باران یا برف

جهت باد: -​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۰۷ بهمن

سرعت باد: آرام

نم نسبی: % ۶۳

دید افقی: ۷۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۷° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۵° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ ۱۸:۳۰

آخرین ویرایش توسط مدیر:

golil

کاربر ويژه
من فکر می کنم برف آمریکا زیاد هم چشمگیر نیست این یک قدرت رسانه ای است برفهای منطقه ما از اینا بیشتر بود.

من فکر می کنم برف آمریکا زیاد هم چشمگیر نیشت این یک قدرت رسا نه ای است بیشتر برفهای منطقه ما از اینا بیشتر بود
تو نیویورک اونجود که انتظار میرفت سیستم قوی عمل نکرد و بین 15تا30سانت برف داشتن ولی در مناطق شمالیتر مثل پورتلند نیوهمپشایر وبوستون واقعا خوب برف اومد تا یک متر هم میرسه ارتفاع برف...

golil

کاربر ويژه
واقعا صحنه قشنگی داره الان گردنه اسدلی دوربین با کیفیتی هم داره و هم محل قرار گیری دوربین جای خوبیه
image00001.jpg

samann

کاربر ويژه

نه محمد رضا جان
محور بجنورد به اسفراینه.
من نرفتم تا حالا ولی میگن گردنه بد قلقیه و بسیار خطرناک و سردسیر خصوصا تو زمستون
سلام بر امیر محسن عزیز و سایر دوستان
این گردنه رو من رفتم اما در فصل تابستون. دلیل بد قلق بودنش عرض کم جاده است و البته پیچهای تندی هم داره. تو این شرایط برفی رد کردنش کار هر کسی نیست
و بد تر از اون اینکه کنار دره های عمیق هیچ گارد ریلی هم کنار جاده نصب نشده بود!!!

آخرین ویرایش:

golil

کاربر ويژه
گردنه اسدلی یا در کل منطقه سالوک یکی از زیباترین مناطق گردشگری در خراسان شمالی است . توصیه می کنم حتما به این منطقه برید
یک عکس که ازمنطقه سالوک برداشتم
IMG_806254.jpg

ali_kermanshah

کاربر ويژه

این نقشه سطح زمین رو نشون میده
و هر کدوم از اون رنگها معرف یک چیز هستند.
آبی برای جبهه هوای سرد
قرمز = جبهه هوای گرم و غالبا مرطوب
بنفش= جبهه هوای بند آمده

سلام

به نظرتون باید پرونده برفی شدن سواحل را در زمستان 93 ببندیم ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا