• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad1361

New member
سلام دوستان. گرگان صبح حول حوش ساعت 6 تا 8.30 بارون شدیدی بارید و به همراه باد شدید روانه خراسان شد!! بخصوص خراسان شمالی منتظر بارشهای بیشتری هم باشید !! اینجا از ساعت 9 صبح بارون قطع شد و هوا البا صاف شد ولی الان دوباره باد نسبتا خوبی از غرب شروع شده و ابرهای تیره به سرعت دارن از غرب میان و احتمالا بعدازظهرم بارش داریم. ارتفاعات در حال حاضر میباره و با بارون صبح هم برف خوبی بارید تو ارتفاعات. با این اوصاف بخصوص اقا فرهاد منتظر برف خوبی برا ساعات اینده باشن.

golil

کاربر ويژه
چترهای در برف و کودکان مدرسه ای در برف
xmujlzbmlrxfo9ku8p1.jpg
pxt7n4ls7s9htritwqm0.jpg
l25ko4py49iifowmhcmy.jpg

mohamad1361

New member
به نظرم وقتی طرفهای ما هوا گرمتر به شدت بارشها تو منطقه شما افزوده میشه و چون شما مناطق سردسیری هستین بارش برف خوبی رو خواهید دید انشاا.... میدونید که سرما با بارش رابطه معکوس داره و وقتی سواحل بیش از حد سرد بشه مطمئنا سرمای خشکی شمال شرق رو فراگرفته ولی الان قضیه بلعکسه و به نظر میرسه بارش خوبی داشته باشه شمال شرق.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان

دیروز چشمم به آسمان خشک شد!

مثل عید بارش های رگباری داشتیم! اما شب ساعت 12 به بعد بلاخره رگبار و رعد و برق شدید مهمان تهران شد اما متاسفانه بارشها اصلا به اون حدی که پیشبینی شده بود، نبودن!

فکر نمیکنم بیشتر از 5 میلیمتر بارش نازل شده باشه.

صبح وزش باد شدیدی داشتیم که صحنه های زیبایی از بلند شدن برف های تازه روی کوه ها ایجاد میکرد، اما حالا وزش باد متوقف شده و آلودگی شهر هم درحال افزایش هست.

برف های دیشب هم درحال آب شدن هستن.

arash-barfi

New member
ممنون خانم الینا:گل:
عکسهای من تعریفی ندارند خیلی فاصله دارم با یک عکاس حرفه ای هم از نظر تجهیزات هم از نظر علم

فرهاد عزیز شخصیت شماست که بسیار دوست داشتنیست عزیزانی مثل شما و امیر محسن گل و همینطور اکثر دوستان باعث ترقیب من برای پیگیری مطالب انجمن شده؛هرچند بخاطر درگیری زیادی که دارم نمیتونم توی مباحث شرکت کنم ولی باید از همه عزیزانی که اطلاعات و تجربیات مفیدشون رو ب اشتراک میذارن تشکر کنم چون خیلی مطالب مفیدی یاد گرفتم و از محیط دوستانه اینجا واقعأ لذت بردم

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پنجشنبه پیشرو روز بسیار خوب و امیدوار کننده ای برای بارش مطلوب در مشهد خواهد بود.
طول موج این سیستم خیلی بلند و مطلوبه برای وقوع بارش ایده ال و مداوم در مشهد

da69de13bbb8f2dbc09e497eb51a18f4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر این نقشه نقطه آغازی بر شکل یک الگوی ترکیبی زمستانه خواهد بود که حتی میتونه منجر به بارش نسبتا سنگین برف در مشهد بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا رگبار شدید بارون بهمراه وزش شدید باد منجر به شکل گیری پدیده بوران شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا