• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
طبق تصوير زير

http://8pic.ir/images/qprrwr1ac7igxnpm0n6z.jpg

شكل گيرى الگوى امگا در غرب اروپا را خواهيم داشت كه باعث ميشود ايران بيافته درون دره امگا و اين يعنى ورود راحت سيكلونهاى بارشى به كشور

ادغام جت ها + تضعيف جريانات مدارى + تقويت سيطره بادهاى غربى بر روى منطقه باعث مى شود بارشهاى مناسبى را ناشى از ناوه تلفيقى ( ايسلندى سودانى بهمراه شيو فشار مناسب بهمراه ريزش هواى سرد و پرفشار از بالا و انتقال رطوبت بسيار بارز از پايين ) داشته باشيم .

در يك كلام از دهه سوم بهمن منتظر بارانهاى دم اسبى واقعا سراسرى ناب و كلاسيك و كاهش محسوس دما و يخبندان متناسب با فصل باشيد .

توكل به خدا..

golil

کاربر ويژه
با سلام
روزهای خوبی انشاءالله از لحاظ بارندگی داریم خدا کنه محقق بشه .
واقعا در کل کشور احتیاج به بارندگی داریم تا از این حالت کم بارشی رهایی یابیم

golil

کاربر ويژه
صبح سرد و مه آلودی داریم یعنی واقعا از لحاظ احساسی سرد است.رطوبت هوا بالاست .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای درگز

هوای حاضر ساعت: ۰۸:۵۸
پیش بینی ۳ روز آینده

D_31_XL.png
صفر° c
بارش باران

جهت باد: -​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه ۱۳ بهمن

سرعت باد: آرام

نم نسبی: % ۹۳

دید افقی: ۳۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۱۷.۲ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: صفر° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۱/۱۳ ۰۸:۲۰

سامانه پیامکی هواشناسی شرق دریای خزر راه اندازی شد[h=3]تهران - ایرنا - به منظور تامین و ارتقاء ایمنی دریانوردی سامانه پیامکی هواشناسی شرق دریای خزر در بندر امیرآباد راه اندازی شد.
81488866-6245187.jpg
به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان بنادر ودریانوردی، این سامانه در راستای اجرای مفاد کنوانسیونهای بین المللی کنوانسیون سولاس مبنی بر ارائه خدمات هواشناسی دریایی توسط کشورهای متعاهد به دریانوردان راه اندازی شد.

براساس این گزارش، این سامانه هواشناسی در منطقه اقتصادی بندر امیرآباد به نمایندگی از سازمان بنادر و دریانوردی کشور بمنظور تامین و ارتقاء ایمنی دریانوردی در محدوده تحت پوشش سواحل شرق استان مازندران راه اندازی شده است.

این سامانه همه روزه اطلاعات هواشناسی محدوده تحت پوشش شرق مازندران را به نمایندگان کشتیرانی ها، هلال احمر، شیلات، دریابانی و ترمینال اپراتور های کارگزار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد اطلاع رسانی می کند.

eli93

کاربر ويژه
یعنی هر وقت میبینم اقای محمد رضا کامنت گذاشته نامید میشم به اینده.البته شوخی میکنم ناراحت نشید ولی یکم اون قسمت خالیه لیوانو نبینید از لحاظ بارشی خداروشکر ما از تمام نقاط ایران امسال بهتر بودیم(بالاتر از میانگین) دیگه چی میخوایم از این بهتر که بالاتر از مینانگینمون بارش گرفتیم

farzad0511

New member
[h=2]بهره برداری از طرح   تفکیک آب شرب از بهداشتی معطل پاسخ وزارت بهداشت و آبفا به یک سؤال: آب بهداشتی چیست؟
روزنامه مردم مشهد ، شهرآرا :: بهره برداری از طرح   تفکیک آب شرب از بهداشتی معطل پاسخ وزارت بهداشت و آبفا به یک سؤال: آب بهداشتی چیست؟
جالب اینجاست که این کار داره تو استان خراسان رضوی صورت میگیره درحالی که شهرهای دیگه که از بحران آب رنج میبرن مانند اصفهان تهران و .. هنوز عملیاتی نشده
جالب اینجاست هر طرح خوب اول تو تهران عملیاتی میشه و هر طرح نامناسب مثل این ،تو شهرهای دیگه

babak2006

کاربر ويژه
به قولی تا روزموعد نرسه اسمون ابری نشه شروع به بارش نکنه بعد روزبعدش اینجا ما جمع بشیم اماررو بزاریم نه می شه گفت به باره نه به داره کلا این ابدیت ها فقط همون 24 ساعت اخررو می شه روشون حساب کرد و بس
بازم خدا روشکر یک چند میل بارش دیده می شه تو جدول این پیش بینی ها ابدیت تهران رو یک نگا بندازید تا 10روزاینده هیچ خبری متاسفانه نیست وواقعا بحران وحشتناکی خواهد شد بی ابی تهران درصورت ادامه پیدا کردن این وضعیت
کلا تو این اوضاع و احوال همین هم که می یاد باید کلامون رو بندازیم هوا

یعنی هر وقت میبینم اقای محمد رضا کامنت گذاشته نامید میشم به اینده.البته شوخی میکنم ناراحت نشید ولی یکم اون قسمت خالیه لیوانو نبینید از لحاظ بارشی خداروشکر ما از تمام نقاط ایران امسال بهتر بودیم(بالاتر از میانگین) دیگه چی میخوایم از این بهتر که بالاتر از مینانگینمون بارش گرفتیم
آخه من از خودم که نمیام بگم چیزی که تو آپدیتها هست رو میبینم و میگم..حرف شما موقعی درسته که مثلا همه مدلها بارش خوب و پیشبینی بارش سنگین رو کرده باشن بعد من بیام بگم نه من خودم میدونم( شخصیت دوست داشتنی گالیوور ) هیچی نمیاد و آسمون صافه و...

eli93

کاربر ويژه
نیروی دریایی بی نظیر اپدیت کرده :گل:

اون چیزی که تو نقشه های 700 و درجه حرارت دما نیروی دریایی متوجه شدم اینه که بارش بسیار مطلوب برف رو واسه اخر هفته برای خراسان رضوی و مشهد پیش بینی کرده:گل: که نسبت به اپدیت های قبلی خیلی خیلی بهتر شده
ولی بازهم 3 روز دیگه مونده و نمیشه اطمینان کرد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اون چیزی که تو نقشه های 700 و درجه حرارت دما نیروی دریایی متوجه شدم اینه که بارش بسیار مطلوب برف رو واسه اخر هفته برای خراسان رضوی و مشهد پیش بینی کرده:گل: که نسبت به اپدیت های قبلی خیلی خیلی بهتر شده
ولی بازهم 3 روز دیگه مونده و نمیشه اطمینان کرد

زياد خودت را به زحمت ننداز
اگه 4 تا مدل هم خوب بزنه باز ميان ميگن چرا اينجاش اينجوريه چرا اونجاش اونجوريه !!!

kingmostafa

New member
سلام خسته نباشید
لینک هوای درود نیشابور رو در سایت های yr یا foreca می خواستم ممنون میشم کمکم کنید :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا