هنوز ابرها به انداره کافی متراکم نشدند انشالا از شش هفت بارندگی ما هم اغاز بشه...
م محمدرضا . New member 2015 , February 5 #3,881 هنوز ابرها به انداره کافی متراکم نشدند انشالا از شش هفت بارندگی ما هم اغاز بشه...
G golil کاربر ويژه 2015 , February 5 #3,884 مشهد هم بارندگی داره انشاء الله اونجا هم خوب بباره بارندگی به شب بیفته بهتره
S samann کاربر ويژه 2015 , February 5 #3,888 در پیروزی نیز باران درشت چند دقیقه ای شروع به باریدن کرد ولی دوباره الان باران ایستاده. فعلا بارشها رگباری است
در پیروزی نیز باران درشت چند دقیقه ای شروع به باریدن کرد ولی دوباره الان باران ایستاده. فعلا بارشها رگباری است
م محمدرضا . New member 2015 , February 5 #3,889 samann گفت: در پیروزی نیز باران درشت چند دقیقه ای شروع به باریدن کرد ولی دوباره الان باران ایستاده. فعلا بارشها رگباری است کلیک کنید تا باز شود... رضاشهر هم به همین شکل بود
samann گفت: در پیروزی نیز باران درشت چند دقیقه ای شروع به باریدن کرد ولی دوباره الان باران ایستاده. فعلا بارشها رگباری است کلیک کنید تا باز شود... رضاشهر هم به همین شکل بود
س سیبری کاربر ويژه 2015 , February 5 #3,891 فک میکنم تیوان رکورد روزهای برفی رو شکسته از 19 مهر ( اولین بارش برف در تیوان)تا الان فک میکنم بیش از 40 بار کولاک شده تو تیوان کولاک برف تیوان هم اکنون
فک میکنم تیوان رکورد روزهای برفی رو شکسته از 19 مهر ( اولین بارش برف در تیوان)تا الان فک میکنم بیش از 40 بار کولاک شده تو تیوان کولاک برف تیوان هم اکنون
F farzad0511 New member 2015 , February 5 #3,895 منطقه سرافرازان باران شدید:شاد2: خدا کنه پایدار باشه
S samann کاربر ويژه 2015 , February 5 #3,896 farzad0511 گفت: منطقه سرافرازان باران شدید:شاد2: خدا کنه پایدار باشه کلیک کنید تا باز شود... حدارو شکر خوب میباره نقاط دیگه شهر دوستان خبر نمیدن!!
farzad0511 گفت: منطقه سرافرازان باران شدید:شاد2: خدا کنه پایدار باشه کلیک کنید تا باز شود... حدارو شکر خوب میباره نقاط دیگه شهر دوستان خبر نمیدن!!
و وحید - مشهد کاربر ويژه 2015 , February 5 #3,900 samann گفت: مشاهده پیوست 61012 کلیک کنید تا باز شود... خوش خبر باشی سامان جان