یعنی واسه خودش عالمی داری این تیوان ها ..عاشق اون برفهای سوزنیشم..
نه اونم اتفاقا نزدیکه بارش میدونستم خبری نمیشه اما نگفتم روحیتون تضعیف نشه/
به سیستم جمعه امیدی نیست:خنده1:
یه چیزی بگم ناراحت نمیشین؟؟؟
در مورد بارون بودنش هیچ شکی نیست محمد جان فقط درباره مقدارش خدا کنه من اشتباه کنم و خوب بباره
خوب من که رسالتمو انحام دادم . پس اصلا از چیزی که فرودگاه اعلام کرد تعجب نکردمسلام محمد رضا عزيز
. در مورد كيفت بارش، در مورد بارون بودن بارشهاي جمعه هيچ شكي نكنيد!! در خصوص ميزان بارش، مدلها نظرات متفاوتي دارن. من خودم اعتقادي به نظر ecm با اين حجم بارش ندارم/
بله سامان جان حرفتون کاملا درسته فقط بعضی دوستان ادعا برف داشتن و میگفتن که این حرفا ایراد الکیه شما همیشه ناامیدین و میان میگین اینجاش اونجوریه و اینجاش اینجوریه..خوب من که رسالتمو انحام دادم . پس اصلا از چیزی که فرودگاه اعلام کرد تعجب نکردم
تو این دو ماهه سایت نروژ و همینطور سایت محبوب من weather بدترین پیشبینی ها رو انجام دادن
بله سامان جان حرفتون کاملا درسته فقط بعضی دوستان ادعا برف داشتن و میگفتن که این حرفا ایراد الکیه شما همیشه ناامیدین و میان میگین اینجاش اونجوریه و اینجاش اینجوریه..
انشالا سامان عزیز من برف و بعید میدونم ولی بارون رو اطمینان دارم که تو فوریه خیلی خوب دشت میکنه مشهد به امید خداانشالله درست میشه محمد جان.
پالسهای مثبت داره توی نقشه ها دیده میشه
احمد جان اصلا بحث حق با کی هست و با کی نیست ، نیست اینجا هم هیچکدوم از ما کارشناس حرفه ای هواشناسی نیستیم حالا یکی دانش و اطلاعاتش در این زمینه بیشتره مثل امیر عزیز یکی هم کمتره مثل بنده حقیر.حرف من اینه که این رویه مسخره که راه افتاده و تا میای نظری خلاف باب میل دوستان بیان میکنی سریع انگ ایراد گیری و فاز منفی ناامیدی بهت میچسبونن هواشناسی که همش پیشبینی برف و سرما وبارش که نیست بیان واقعیته حالا چه خوب یا چه بد..باز هم من همینجا اعلام میکنمم علارغم تمام اختلاف نظرها تک تک بچه های انجمن رو از صمیم قلب دوست دارم و واقعا به حضورشون تو انجمن عادت کردم..من وقتی دیروز داشتم انجمن 17 اسفند 91 رو نگاه میکردم ساعتی بالای 50 تا پیام بود ولی تو این 50 تا پیام هیچ کنایه و متلک نبود حتی خیلی هاهم از آقا امیرمحسن تشکر کرده بودند که پیش بینی درست کرده بود.
ولی الآن متأسفانه روزی 4 تا پیام میاد که همش یا کنایه هست یا میگه من پیش بینی درست کردم.
آقا سامان و محمدرضای عزیز اینو بدونید که کاربران این انجمن خیلی زرنگ هستند.
اینو حتی میشه از تعداد لایکهای پستها فهمید که حق با کی هست.
در ضمن اون زمان استاد امیرمحسن و آقا هادی خیلی حضور پررنگ تر تا الآن داشتند و الآنم به عنوان یک کاربر ازشون خواهش دارم که مثل اون زمان حضور پررنگی داشته باشند و به معلومات من و دوستان اضافه کنند.
من وقتی دیروز داشتم انجمن 17 اسفند 91 رو نگاه میکردم ساعتی بالای 50 تا پیام بود ولی تو این 50 تا پیام هیچ کنایه و متلک نبود حتی خیلی هاهم از آقا امیرمحسن تشکر کرده بودند که پیش بینی درست کرده بود.
ولی الآن متأسفانه روزی 4 تا پیام میاد که همش یا کنایه هست یا میگه من پیش بینی درست کردم.
آقا سامان و محمدرضای عزیز اینو بدونید که کاربران این انجمن خیلی زرنگ هستند.
اینو حتی میشه از تعداد لایکهای پستها فهمید که حق با کی هست.
در ضمن اون زمان استاد امیرمحسن و آقا هادی خیلی حضور پررنگ تر تا الآن داشتند و الآنم به عنوان یک کاربر ازشون خواهش دارم که مثل اون زمان حضور پررنگی داشته باشند و به معلومات من و دوستان اضافه کنند.
خدا میدونه من قصد هیچ گونه کنایه یا متلکی ندارم. خود من چند شب پیش به عدم حضور امیر محسن عزیز شکایت کردم.
من فقط نظرمو میگم یه زمانی نظر من موافق شماست یه زمانی مخالف. اگه شما نظرات سال 91 که هیچ سال 90 رو هم بخونید میبینید که همیشه نظرات موافق یا صرفا مخالف نبوده.
تمامه بچه های این انجمن دوست منن و من همتونو دوست دارم.
اگر فک میکنید نظر دادن من باعث ناراحتی کسی شده و یا باعث شده مثلا هادی یا امیر محسن عزیز نیان و نظر ندن ، من دیگه اینجا حرفی نمیزنم . چون منم دوستدار تحلیلهای زیبای امیر محسن عزیز هستم و همیشه از نظراتشون استفاده میکنم:گل:
نه سامان جان شما از نظر من اشتباهی برداشت کردی.
من و دوستان همیشه شما و آقا امیرمحسن رو استاد خودمون میدونیم.
منکه شخصا هرچی از هواشناسی بلدم اول مدیون آقا امیرمحسن و بعدشم شما و بقیه دوستان ایران انجمن هستم.
امیدوارم شماهم از الانم حضور پررنگ تر داشته باشی و استاد امیرمحسنم مثل سال 91 فعال باشه.
استاد سامان عزیز اگه حرفهای پست قبلی من باعث ناراحتی شما شد شخصا معذرت میخوام.ببخشید.
به امید اسفند پر بارش و سرد.