seyyedalireza
مدیر موقت
جنوب شرق داره میترکه از رعدو برق
من خیلی نگران آقا امیرمحسن شدم.آیا کسی خبر داره مارو از نگرانی در بیاره؟؟؟؟:گل::گل::گل::گل:
خخخخ احمد خوب دستاس خودتو لايک میکنی ها
جنوب شرق داره میترکه از رعدو برق
من خیلی نگران آقا امیرمحسن شدم.آیا کسی خبر داره مارو از نگرانی در بیاره؟؟؟؟:گل::گل::گل::گل:
خخخخ احمد خوب دستاس خودتو لايک میکنی ها
دعا کن مشهد یک برف خوب بیاد از این حالت انجمن در بیاد.میام اینجا دلم میگیره.هیچکس نیست چرا.
بهمن هم داره تموم میشه و برف ندیدیم..دلیل خلوتی انجمن هم همینه...دقیقا احمد جان. منم دلگیرم حسابی
انشالا با خبرهای خوش برگرده امیر محسن عزیز به انجمن.ولی بارندگی بسیار خوبی واسه آخر هفته و اوایل هفته آینده پیشبینی شده...سلام بر دوستان
الان با امیرمحسن صحبت میکردم، حالشون خوب بود و سلام رسوندن
به دلیل مشغله کاری فروم نرسیدن بیان
سلام محمدرضا جان.سلام بر دوستان
الان با امیرمحسن صحبت میکردم، حالشون خوب بود و سلام رسوندن
به دلیل مشغله کاری فروم نرسیدن بیان
سلام استاد.امیدوارم موفق باشید.سلام بر دوستان عزیز و مهربونم
اول از همه جا داره از لطف و محبت همه شما عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی داشته باشم
چند وقتی هست که خیلی گرفتارم و فرصت نمیشه مثل قدیم در خدمت شما عزیزان باشم.
مدل جی اف اس آپدیتهای خوبی برای منطقه ما داشته که بسیار امیدوار کننده است ولی هنوز نیروی دریایی به یک جمع بندی مشخص برای منطقه ما نرسیده ( منظورم مشهد هست) ولی در سایر نقاط استان وضعیت خوبی رو نشون میده بهرحال آرزو میکنیم هر چیزی به صلاح هست همون اتفاق بیافته.
مهندس مملکتين دیگه باید سرتون شلوغ باشه آخر ساليسلام بر دوستان عزیز و مهربونم
اول از همه جا داره از لطف و محبت همه شما عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی داشته باشم
چند وقتی هست که خیلی گرفتارم و فرصت نمیشه مثل قدیم در خدمت شما عزیزان باشم.
مدل جی اف اس آپدیتهای خوبی برای منطقه ما داشته که بسیار امیدوار کننده است ولی هنوز نیروی دریایی به یک جمع بندی مشخص برای منطقه ما نرسیده ( منظورم مشهد هست) ولی در سایر نقاط استان وضعیت خوبی رو نشون میده بهرحال آرزو میکنیم هر چیزی به صلاح هست همون اتفاق بیافته.