• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
خخخخ احمد خوب دستاس خودتو لايک میکنی ها

دوتا آی دی همین خوبی هاهم داره.:خجالت2::خنده1:
ولی داداش من همه رو از یک کنار لایک کردم.:گل::زبون:

دعا کن مشهد یک برف خوب بیاد از این حالت انجمن در بیاد.میام اینجا دلم میگیره.هیچکس نیست چرا.:نه::هنگ:

Ahmad7777

New member
این هم سال النینو.بارون عالی.بارندگی عالی.زمستون گرررررررررم.برف خیلی کم.اگه امسالم مشهد برف نیاد دومین سال متوالی برف خوب ندیدیم.این واسه من بی سابقه هست.:نه:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان
شبتون بخیر
اینم نمودار کاهش دما و افزایش بارش برای آخر هفته مشهد:

Sent from my WT19i using Tapatalk

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1423343524527.jpg
    uploadfromtaptalk1423343524527.jpg
    21.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68

DR WHO

کاربر ويژه
سال آبی در سال 93 نرمال می‌شود/ افزایش 50 درصدی بارندگی‌ها نسبت به سال گذشته

چیت چیان
خبرگزاری میزان : وزیر نیرو با اعلام این که بر اساس گفته کارشناسان سازمان هواشناسی سال 93، سالی نرمال در حوزه آبی خواهد بود گفت: این اقدام به آن معناست که میزان بارش از متوسط پایین تر یا بالاتر نخواهد رفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، حمید چیت چیان در حاشیه دهمین نمایشگاه آب با اشاره به بارش‌های چند ماه اخیر در تهران و سایر استان های کشور عنوان کرد: در سال آبی جدید که از اول مهر ماه آغاز شده، تا 24 آبان ماه متوسط بارش کشور 27 میلیمتر بوده است که این میزان 50 درصد بیش از بارش سال گذشته و 60 درصد بیش از متوسط 47 سال گذشته بوده است.

وزیر نیرو وضعیت بارندگی های اخیر را در کشور مطلوب اعلام کرد و گفت: در صورتی که بارندگی با روند فعلی تا پایان سال ادامه پیدا کند می توانیم به رفع خشکسالی کشور امیدوار باشیم.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
من خیلی نگران آقا امیرمحسن شدم.آیا کسی خبر داره مارو از نگرانی در بیاره؟؟؟؟:گل::گل::گل::گل:

الان با امیرمحسن صحبت میکردم، حالشون خوب بود و سلام رسوندن
به دلیل مشغله کاری فروم نرسیدن بیان

سلام بر دوستان

الان با امیرمحسن صحبت میکردم، حالشون خوب بود و سلام رسوندن
به دلیل مشغله کاری فروم نرسیدن بیان
انشالا با خبرهای خوش برگرده امیر محسن عزیز به انجمن.ولی بارندگی بسیار خوبی واسه آخر هفته و اوایل هفته آینده پیشبینی شده...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز و مهربونم

اول از همه جا داره از لطف و محبت همه شما عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی داشته باشم

چند وقتی هست که خیلی گرفتارم و فرصت نمیشه مثل قدیم در خدمت شما عزیزان باشم.

مدل جی اف اس آپدیتهای خوبی برای منطقه ما داشته که بسیار امیدوار کننده است ولی هنوز نیروی دریایی به یک جمع بندی مشخص برای منطقه ما نرسیده ( منظورم مشهد هست) ولی در سایر نقاط استان وضعیت خوبی رو نشون میده بهرحال آرزو میکنیم هر چیزی به صلاح هست همون اتفاق بیافته.

15021600_2_0800.gif

Ahmad77777

New member

اول از همه جا داره از لطف و محبت همه شما عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی داشته باشم

مدل جی اف اس آپدیتهای خوبی برای منطقه ما داشته که بسیار امیدوار کننده است ولی هنوز نیروی دریایی به یک جمع بندی مشخص برای منطقه ما نرسیده ( منظورم مشهد هست) ولی در سایر نقاط استان وضعیت خوبی رو نشون میده بهرحال آرزو میکنیم هر چیزی به صلاح هست همون اتفاق بیافته.

15021600_2_0800.gif
سلام استاد.امیدوارم موفق باشید.
ما هنوز به معلومات شما نیاز داریم آقا امیرمحسن.
ممنون که همیشه با خبر خوش و امید به آینده بر میگردین.

seyyedalireza

مدیر موقت

15021600_2_0800.gif
مهندس مملکتين دیگه باید سرتون شلوغ باشه آخر سالي

سلام آقا امیر محسن از اینکه دوباره به روح فروم دمیدید متشکرم . می خواستم بدونم آیا ما در دهه آخر بهمن واوایل اسفند ناهنجاری دمایی خواهیم داشت دوم اینکه فا صله نوار شمالی تقریبا تا قطب چقدر هست وبه عبارت بهتر ما به قطب نزدیک تریم یا به استوا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا