• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad77777

New member
نظر لطفته احمد جان.
انشالله امیر محسن عزیز. دوباره با خبرهای خوش بر میگردن. و ما رو دوباره خوشحال میکنن
من شخصا از پستهای پر انرژیشون روحیه میگیرم:گل:
من میگم باید اتحادمونو حفظ کنیم که مثله انجمن همسایه گرفتار قهر و حاشیه و ... نشیم.

اگه شما و استاد امیرمحسن و هادی آقا و بقیه اساتید فعال باشن مطمئن باشید بهترین انجمن هواشناسی ایران رو داریم.

سیبری

کاربر ويژه
image00001.jpg

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان
آقا این GFS رامسر چی میگه ؟؟

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1423227326993.png
    uploadfromtaptalk1423227326993.png
    558.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21

ali_kermanshah

کاربر ويژه
کم فشار فعال در جنوب اروپا و مدیترانه

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1423228415692.jpg
    uploadfromtaptalk1423228415692.jpg
    79.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • uploadfromtaptalk1423228425917.jpg
    uploadfromtaptalk1423228425917.jpg
    78.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12
نظر لطفته احمد جان.
انشالله امیر محسن عزیز. دوباره با خبرهای خوش بر میگردن. و ما رو دوباره خوشحال میکنن
من شخصا از پستهای پر انرژیشون روحیه میگیرم:گل:
من میگم باید اتحادمونو حفظ کنیم که مثله انجمن همسایه گرفتار قهر و حاشیه و ... نشیم.
اصلا امیر محسن اینجانباشه به سرعت اینجا افول میکنه و درش رو گل باید بگیریم اصلا ما به خاطر امیر عزیزه که اومدیم اینجا خودش هم خوب میدونه..

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان
مطمئن باشید امیر محسن اینجور رفتار واخلاق نداره که قهر کنه حتما مشغله کاری یا هر چیز دیگر باعث شده که کمتر بیان اینجا
انصافا برای هیچکدام از ما منفعت نداره باریدن یا نباریدن حتی اگر بارش خوب هم باشه به علت مدیریت نا درست نبود درایت و دیپلماسی ضعیف ما مشکل کم وبیش کم ابی روداریم

Hamid reza65

New member
سلام،امروز درخت های میوه خارج از شهر رو که نگاه میکردم جونه زده بودن،اگه روز های آینده دما پایین نیاد فک میکنم تا چند روز دیگه مصیبت باغ دارا شروع بشه،خدا نکنه همچین اتفاقی بیافته.واقعا امسال از لحاظ افزایش دمایی بیسابقه بوده

وحید - مشهد

کاربر ويژه
امیدوارم امیر محسن عزیز هر جا هست سلامت و خوب و خوش و کام روا باشه و زودتر به جمع ما برگرده . کسی از دوستان هم اگر اطلاعی از ایشون داره من و بچه های انجمن رو از نگرانی دربیاره .

989.png

امیدوارم امیر محسن عزیز هر جا هست سلامت و خوب و خوش و کام روا باشه و زودتر به جمع ما برگرده . کسی از دوستان هم اگر اطلاعی از ایشون داره من و بچه های انجمن رو از نگرانی دربیاره .

989.png
عمده بارشها واسه پنجشنبه و جمعه است که بازهم واسه مشهد در دمای کمی بالاتر از صفر درجه رخ میده ..انشالله این دفعه دیگه سرما کمی با ما راه بیاد و اولین برف خوبمون دشت کنیم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا