انگلیسی آپدیت نشدهبیزحمت
لینک نروژ و بزارين
الا در فاز 8 قرار داره
بابك عزيز. دليل بي ثباتي نقشه ها اين نيست كه مدلهاي هواشناسي بد تر شدن، در دنيايي كه هر روز سطح پيشرفت تكنولوژي بالاتر ميره.، ساده انگاريه كه فك كنيم نقشه هاي هواشناسي در گذشته بهتر جواب ميداده، دليل اينكه الان اينقدر نقشه ها و پيش بيني ها متغيرين و حتي خود امريكايي ها هم نمي تونن هواي شهرشونو دقيق پيش بيني كنن(نمونش شهردار نيويورك كه خبر برف 1 متري رو داد و 20/30 سانت برف اومد) اينه كه تعادل اب و هوايي بهم خورده، ما با يك نظم جديدي در عرصه هواشناسي مواجهيم الودگيهاي زيست محيطي گازهاي گلخانه اي ، گرمايش جو، اب شدن و كاهش يخهاي قطبين زلزله ها سونامي ها ، همه و همه باعث شده فرمولهاي هواشناسي كه در گذشته پيچيده بوده پيچيده تر بشه. و اينقدر پيشبيني مشكل بشه.کلا به پیش بینی های هیچکدوم ازاین مدل ها و سایت های هواشناسی بیشتر از48 ساعت توجه نشون ندین فرقی هم نمی کنه چه نیروی دریایی چه نروژ چه بقیه بخصوص همین نروز که ازهمه ناپایدارتره
چیزی که من تو این مدت متوجه شدم شایدم اشتباه می کنم وصاحب نظرانی مانند امیرمحسن عزیز و دیگردوستان خوب باید نظربدن با وجود این همه پیشرفت درپیش بینی هوا به نظرمی رسه دردهه های قبل پیش بینی ها خیلی ثبات بیشتری داشت و به قولی می تونستی حتی ازروی اب وهوای تهران هوای خراسان رو پیش بینی کنی اما الان با این همه امکانات اصلا پیش بینی ها ثبات ندارن حداقل برای منطقه ما یعنی ایران که به نظرمی رسه این جوری شده وواقعا شاید دچارتغییر اقلیم شدیم
بابك عزيز. دليل بي ثباتي نقشه ها اين نيست كه مدلهاي هواشناسي بد تر شدن، در دنيايي كه هر روز سطح پيشرفت تكنولوژي بالاتر ميره.، ساده انگاريه كه فك كنيم نقشه هاي هواشناسي در گذشته بهتر جواب ميداده، دليل اينكه الان اينقدر نقشه ها و پيش بيني ها متغيرين و حتي خود امريكايي ها هم نمي تونن هواي شهرشونو دقيق پيش بيني كنن(نمونش شهردار نيويورك كه خبر برف 1 متري رو داد و 20/30 سانت برف اومد) اينه كه تعادل اب و هوايي بهم خورده، ما با يك نظم جديدي در عرصه هواشناسي مواجهيم الودگيهاي زيست محيطي گازهاي گلخانه اي ، گرمايش جو، اب شدن و كاهش يخهاي قطبين زلزله ها سونامي ها ، همه و همه باعث شده فرمولهاي هواشناسي كه در گذشته پيچيده بوده پيچيده تر بشه. و اينقدر پيشبيني مشكل بشه.
من اسم اينو ميذارم ، نظم كه البته بهتره بگيم بي نظمي نوين هواشناسي ...........
بابك عزيز. دليل بي ثباتي نقشه ها اين نيست كه مدلهاي هواشناسي بد تر شدن، در دنيايي كه هر روز سطح پيشرفت تكنولوژي بالاتر ميره.، ساده انگاريه كه فك كنيم نقشه هاي هواشناسي در گذشته بهتر جواب ميداده، دليل اينكه الان اينقدر نقشه ها و پيش بيني ها متغيرين و حتي خود امريكايي ها هم نمي تونن هواي شهرشونو دقيق پيش بيني كنن(نمونش شهردار نيويورك كه خبر برف 1 متري رو داد و 20/30 سانت برف اومد) اينه كه تعادل اب و هوايي بهم خورده، ما با يك نظم جديدي در عرصه هواشناسي مواجهيم الودگيهاي زيست محيطي گازهاي گلخانه اي ، گرمايش جو، اب شدن و كاهش يخهاي قطبين زلزله ها سونامي ها ، همه و همه باعث شده فرمولهاي هواشناسي كه در گذشته پيچيده بوده پيچيده تر بشه. و اينقدر پيشبيني مشكل بشه.
من اسم اينو ميذارم ، نظم كه البته بهتره بگيم بي نظمي نوين هواشناسي ...........
خواهشم ميكنم . در گزارش اقدامات دولت امريكا در دو سال اينده كه به سنا رفت، علاه بر بحث ايران، بحث گازهاي گلخانه اي، گرمايش زمين و تغييرات اب و هوايي .. هم بود. اين مساله اينو نشون ميده كه ابرقدرتها هم اين تهديدو فهميدن و پيگيرن. فقط خدا ميدونه كه اقداماتشون تاثير گذار باشه يا نهدرود سامان عزیز
ممنون مثل همیشه عالی توضیح دادی
اره من منظورم همچین چیزی بود برای همین گفتم تغییراقلیم واگرنه بدون شک ایرادی به امکانات نیست یعنی می شه این موجود دوپا بعد این همه خراب کاری بتونه مقداری ازاین صدمات خانمان سوزرو جبران کنه؟؟؟
واسه مشهد 1.4 اینچ پیش بینی شده.آلان دقیقا چی کم شده ؟