• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
نروژ بارشهای عجیبی رو بصورت باران برای هفته بعد مشهد در نظر گرفته:تعجب2:

golil

کاربر ويژه
ecmwf_T850a_asia_11.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الا در فاز 8 قرار داره

خوب ببین دلیل خطای ما در نقشه خونی دقیقا همینه
الان MJO در واقع 2 روزه وارد فاز 1 شده و بعد هم به فاز 2 میره

lkvywqcwyfb620pjf13n.png

آنومالی تراز 500 فاز 1 ماه فوریه

iktlfe50aai2tq4nvg86.png

gfs_z500a_sd_asia_2.png

آنومالی ارتفاع تراز 500 و olr در فاز 2 ماه فوریه

h5ta1q14nw7tvum8wm2r.png

gfs_z500a_sd_asia_27.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
می بینید ما بخاطر وابستگی و محدودیتی که در دسترسی به منابع و اطلاعات داریم همواره با خطاهای فاحشی مواجه هستیم

حتی پیش فصلی سازمان هم متاسفانه با عنایت به فاکتورهای سوخته و قدیمی همواره آپدیت میشه

seyyedalireza

مدیر موقت
بنظرتون وان ودر هنگ کرده یا درسته ؟ نه روز بترشی برای مشهد درنظر گرفته که از فردا شروع میشه و از یکشنبه شب هفته آینده همش تبدیل به برف ميشه ؟??????????

babak2006

کاربر ويژه
کلا به پیش بینی های هیچکدوم ازاین مدل ها و سایت های هواشناسی بیشتر از48 ساعت توجه نشون ندین فرقی هم نمی کنه چه نیروی دریایی چه نروژ چه بقیه بخصوص همین نروز که ازهمه ناپایدارتره
چیزی که من تو این مدت متوجه شدم شایدم اشتباه می کنم وصاحب نظرانی مانند امیرمحسن عزیز و دیگردوستان خوب باید نظربدن با وجود این همه پیشرفت درپیش بینی هوا به نظرمی رسه دردهه های قبل پیش بینی ها خیلی ثبات بیشتری داشت و به قولی می تونستی حتی ازروی اب وهوای تهران هوای خراسان رو پیش بینی کنی اما الان با این همه امکانات اصلا پیش بینی ها ثبات ندارن حداقل برای منطقه ما یعنی ایران که به نظرمی رسه این جوری شده وواقعا شاید دچارتغییر اقلیم شدیم

samann

کاربر ويژه
کلا به پیش بینی های هیچکدوم ازاین مدل ها و سایت های هواشناسی بیشتر از48 ساعت توجه نشون ندین فرقی هم نمی کنه چه نیروی دریایی چه نروژ چه بقیه بخصوص همین نروز که ازهمه ناپایدارتره
چیزی که من تو این مدت متوجه شدم شایدم اشتباه می کنم وصاحب نظرانی مانند امیرمحسن عزیز و دیگردوستان خوب باید نظربدن با وجود این همه پیشرفت درپیش بینی هوا به نظرمی رسه دردهه های قبل پیش بینی ها خیلی ثبات بیشتری داشت و به قولی می تونستی حتی ازروی اب وهوای تهران هوای خراسان رو پیش بینی کنی اما الان با این همه امکانات اصلا پیش بینی ها ثبات ندارن حداقل برای منطقه ما یعنی ایران که به نظرمی رسه این جوری شده وواقعا شاید دچارتغییر اقلیم شدیم
بابك عزيز. دليل بي ثباتي نقشه ها اين نيست كه مدلهاي هواشناسي بد تر شدن، در دنيايي كه هر روز سطح پيشرفت تكنولوژي بالاتر ميره.، ساده انگاريه كه فك كنيم نقشه هاي هواشناسي در گذشته بهتر جواب ميداده، دليل اينكه الان اينقدر نقشه ها و پيش بيني ها متغيرين و حتي خود امريكايي ها هم نمي تونن هواي شهرشونو دقيق پيش بيني كنن(نمونش شهردار نيويورك كه خبر برف 1 متري رو داد و 20/30 سانت برف اومد) اينه كه تعادل اب و هوايي بهم خورده، ما با يك نظم جديدي در عرصه هواشناسي مواجهيم الودگيهاي زيست محيطي گازهاي گلخانه اي ، گرمايش جو، اب شدن و كاهش يخهاي قطبين زلزله ها سونامي ها ، همه و همه باعث شده فرمولهاي هواشناسي كه در گذشته پيچيده بوده پيچيده تر بشه. و اينقدر پيشبيني مشكل بشه.
من اسم اينو ميذارم ، نظم كه البته بهتره بگيم بي نظمي نوين هواشناسي ...........

آخرین ویرایش:

golil

کاربر ويژه
بابك عزيز. دليل بي ثباتي نقشه ها اين نيست كه مدلهاي هواشناسي بد تر شدن، در دنيايي كه هر روز سطح پيشرفت تكنولوژي بالاتر ميره.، ساده انگاريه كه فك كنيم نقشه هاي هواشناسي در گذشته بهتر جواب ميداده، دليل اينكه الان اينقدر نقشه ها و پيش بيني ها متغيرين و حتي خود امريكايي ها هم نمي تونن هواي شهرشونو دقيق پيش بيني كنن(نمونش شهردار نيويورك كه خبر برف 1 متري رو داد و 20/30 سانت برف اومد) اينه كه تعادل اب و هوايي بهم خورده، ما با يك نظم جديدي در عرصه هواشناسي مواجهيم الودگيهاي زيست محيطي گازهاي گلخانه اي ، گرمايش جو، اب شدن و كاهش يخهاي قطبين زلزله ها سونامي ها ، همه و همه باعث شده فرمولهاي هواشناسي كه در گذشته پيچيده بوده پيچيده تر بشه. و اينقدر پيشبيني مشكل بشه.

با نظر دوستان کاملا موافقم .شاید در آپ بعدی برگرده.
هواشناسی علم واقعا پیچیده ای است .و این باعث علاقه ما شده است

babak2006

کاربر ويژه

درود سامان عزیز
ممنون مثل همیشه عالی توضیح دادی
اره من منظورم همچین چیزی بود برای همین گفتم تغییراقلیم واگرنه بدون شک ایرادی به امکانات نیست یعنی می شه این موجود دوپا بعد این همه خراب کاری بتونه مقداری ازاین صدمات خانمان سوزرو جبران کنه؟؟؟

lord22

New member
امیر محسن عریز ببخشید که من سوال میکنم طبق اپ دیشب ای سی سرما هستش رو ترکمنستان بود و زبانهدهاش به شمالشرق و کل سواحل تا تهران هم میرسیو...اما طبق اپ صبح هسته سرما رو اورد رو ترکیه و باکو و مرکریتش رو 498 کرده و معتقد به کم فشار سیبری..
خواهشمندم بفرمایین ایا این وضع به تفع ماست یا بضرر و مسیر سرما جخ مسشود...من ار رامسر مزاحمتون میشم

samann

کاربر ويژه
درود سامان عزیز
ممنون مثل همیشه عالی توضیح دادی
اره من منظورم همچین چیزی بود برای همین گفتم تغییراقلیم واگرنه بدون شک ایرادی به امکانات نیست یعنی می شه این موجود دوپا بعد این همه خراب کاری بتونه مقداری ازاین صدمات خانمان سوزرو جبران کنه؟؟؟
خواهشم ميكنم . در گزارش اقدامات دولت امريكا در دو سال اينده كه به سنا رفت، علاه بر بحث ايران، بحث گازهاي گلخانه اي، گرمايش زمين و تغييرات اب و هوايي .. هم بود. اين مساله اينو نشون ميده كه ابرقدرتها هم اين تهديدو فهميدن و پيگيرن. فقط خدا ميدونه كه اقداماتشون تاثير گذار باشه يا نه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا