• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
آخرین آپدیت نیرو دریایی نفوذ کانتر 528 به نیمه شمالی را به همراه بارش از روز یکشنبه نشان میدهد

ali_kermanshah

کاربر ويژه
آیا بازگشت پرفشار در نقشه ها تثبیت شده ؟؟

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1423547783705.png
    uploadfromtaptalk1423547783705.png
    219.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اکتبر 2014

ejj3kbe85ef0nhpsw9oz.jpg

نوامبر 2014

s5d3gqner99217yr6bka.jpg

دسامبر 2014

bha8z2srcl13oru11ax8.jpg

ژانویه 2015

2my5jq8j778d94fi4y.jpg

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
سلام طوفان شدید در جنوب شرق مشهد بهمراه گرد و خاک

سلام محسن عزيز
شما اول سال آبي گفتين پرفشار ها امسال ضعيفند و خبري از بلاك شمال شرق مثله پارسال نيست. صد در صد درست بود
ادامه سال وضعيت به چه شكله قربان؟ و بارشها انتهاي هفته و اوايل هفته اتي رو چظور ميبينيد؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلایل وضعیت جوی و اقلیمی ماههای اخیر در رمزگشایی از نقشه های بالا نهفته است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن عزيز
شما اول سال آبي گفتين پرفشار ها امسال ضعيفند و خبري از بلاك شمال شرق مثله پارسال نيست. صد در صد درست بود
ادامه سال وضعيت به چه شكله قربان؟ و بارشها انتهاي هفته و اوايل هفته اتي رو چظور ميبينيد؟

سلام سامان جان

شما لطف دارید قربان .

من حقیقتا به وضعیت جوی روزهای پیشرو و همچنینان ماه آینده بسیار خوش بین هستم.
بارشهای خوبی در انتظار کشور خواهد بود به امید خدا و البته نفوذ هوای سرد از غرب خاورمیانه به ایران هم قطعی خواهد بود

samann

کاربر ويژه

سلام سامان جان

شما لطف دارید قربان .

من حقیقتا به وضعیت جوی روزهای پیشرو و همچنینان ماه آینده بسیار خوش بین هستم.
بارشهای خوبی در انتظار کشور خواهد بود به امید خدا و البته نفوذ هوای سرد از غرب خاورمیانه به ایران هم قطعی خواهد بود
خواهش مي كنم
واقعا دليلي وجود نداره كه بارشها در شمال شرق پايين تر از نرمال بشه. و انشالله نرمالو كسب كنيم.:گل:
و كما في السابق با سرماي غربي سرو كار داريم و پرفشار سيبري هم ميلي به نفوذ به عرضهاي پاين تر نداره.
آيا ارتباطي بين شاخص انسو و نفوذ پرفشار سيبري به عرضهاي پايين وجود داره؟
مثلا ميتونيم بگيم در سالهايي كه انسو در فاز مثبته پرفشار سيبري ضعيفه و بالعكس؟ يا نه محل قرارگيري پرفشار سيبري مولتي فاكتروياله؟

samann

کاربر ويژه
در ماه ژانويه كليه درياهاي جنوب بلاك بود، رطوبت رساني از درياي سرخ و عمان و اقيانوس هند و ...كلا مختل شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش مي كنم
واقعا دليلي وجود نداره كه بارشها در شمال شرق پايين تر از نرمال بشه. و انشالله نرمالو كسب كنيم.:گل:
و كما في السابق با سرماي غربي سرو كار داريم و پرفشار سيبري هم ميلي به نفوذ به عرضهاي پاين تر نداره.
آيا ارتباطي بين شاخص انسو و نفوذ پرفشار سيبري به عرضهاي پايين وجود داره؟
مثلا ميتونيم بگيم در سالهايي كه انسو در فاز مثبته پرفشار سيبري ضعيفه و بالعكس؟ يا نه محل قرارگيري پرفشار سيبري مولتي فاكتروياله؟

بله سامان عزیز

بین مولفه اتمسفری انسو یعنی SOI و شدت و ضعف پرفشار سیبری ارتباط مستقیم قرار داره و وقتی مولفه اتمسفری در فاز منفی باشه ، پرفشار سیبری ضعیفتر از نرمال و وزمانیکه SOI مثبت باشه طبعا پرفشار سیبری قویتر از نرمال خواهد بود.

abtinT

کاربر ويژه
به نظر من یک شاخصی هست که تاثیر اصلی رو روی ایران داره . این شاخص رو یا ما هنوز بررسی نکردیم ویا تا الان هنوز کشف نشده .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در ماه ژانويه كليه درياهاي جنوب بلاك بود، رطوبت رساني از درياي سرخ و عمان و اقيانوس هند و ...كلا مختل شد.

در نقشه هایی که در بالا گذاشتم وضعیت vp-200 به تصویر کشیده شده بود، و همانطوریکه ملاحظه کردید ، در طی ماه های اکتبر و نوامبر و تا حدود دسامبر وضعیت vp 200 بنفع نیمه شرقی کشور و بالعکس در نیمه غربی و منتهی به البرز غربی و مرکزی خصوصا در ماه ژانویه vp200 مثبت بود که منجر به خشکی شدید منطقه شد.

پس نتیجه میگیریم که مولفه اتمسفری MJO به همراه انسو بشدت در سرنوشت آب و هوای کشور در طی ماههای گذشته و خصوص روزها و ماه پیشرو تاثیرگذار بوده و خواهد بود.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به نظر من یک شاخصی هست که تاثیر اصلی رو روی ایران داره . این شاخص رو یا ما هنوز بررسی نکردیم ویا تا الان هنوز کشف نشده .

آبتین جان

برآورد ما از نقشه خوانی ایراد داره بنظر من
بنظرتون الان MJO در چه فازی هست

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل نفوذ موج سرمای پیشرو برای من کاملا واضح و مشخص شده ونروژ و یا هر مدلی که داره سرما رو نشون میده ، بدرستی داره این کار رو انجام میده

abtinT

کاربر ويژه
مثلا mjo بر روی بارش تهران تاثیر داره به طوری که بیشترین بارش زمان خنثی و بیشترین بارش برف در فاز 6و7 بوده ولی نمی شه گفت تاثیر اصلی هست .
pna,nao,ao هم بر روی تهران تاثیر داره ولی 100% نیست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا