• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
n5itpexmy2dv35syu1h.png
vwmsu53d1pielylz294.png
oxqxh5a17zf1vf5f8gk1.png

طبق این نقشه باید هفته دیگه شاهد یکی از بهترین برف های چند سال اخیر باشیم خدارو شکر

آرش-مشهد

کاربر ويژه
به نظر من که نقشه ها بیشتر از ۲ روز خیلی متغیرند نمیشه بهشون اعتماد کرد ولی من حیث المجموع به نظرم هفته پربارشی رو خواهیم داشت. نروژ حدود ۱۰۰ میلیمتر پیبینی کرده که نصفش هم بیاد عالیه!

eli93

کاربر ويژه
نروژ واسه مشهد بیش از 60 میلی متر بارش برف در دمای منفی پیش بینی کرده :||||||| اگر چنین اتفاقی بیوفته مشهد قطعا زیر برف فرو خواهد رفت

Hamid reza65

New member
واقعا آدم خندش میگیره به این پیش بینی ها!!!یدفه اون سرمای شدید محو میشه و یهویی یه برف سنگین چند روز بعدش پدیدار میشه!!!به شخصه به هیچ عنوان بهشون اعتماد ندارم

abtinT

کاربر ويژه
امسال که نقشه ها رو نگاه می کردم بالای 3 روز نقشه کانادایی خوب جواب می ده و کمتر از 3 روز ecm و gfs

eli93

کاربر ويژه
تصور چنین برفی توسط این مدل(دومین مدل انتخابی از سوی دوستان انجمن) واقعا زیباست

babak2006

کاربر ويژه
درود
البته این که نقشه ها خیلی متغریند درسته و به جا ولی یادمون نره ما داشتیم سال هایی مثل بهمن 76 که درعرض یک هفته 100بارش برف وبارون داشتیم پس اگه قسمتمون باشه حتما خواهد بارید پس دعا کنیم بباره حالا هرچی بیشتر بهتر

طبق این نقشه باید هفته دیگه شاهد یکی از بهترین برف های چند سال اخیر باشیم خدارو شکر
سلام.بابا آدم هرچی رو که باور نمیکنه معلومه که اشتباه کرده سیستمشون ترکیه رو نگاه کن افغانستان رو نگاه کن..تو آپدیت بعدی میبینی یک سومش هم نیست..

جالبه که تو پیشبینی نروژ دیگه هیچ اثری از سرما در روز سه شنبه و چهارشنبه نیست و یکدفعه از پنجشنبه اونجوری میشه که از رو همین مورد باید فهمید که قاطی کرده ..

eli93

کاربر ويژه
سلام.بابا آدم هرچی رو که باور نمیکنه معلومه که اشتباه کرده سیستمشون ترکیه رو نگاه کن افغانستان رو نگاه کن..تو آپدیت بعدی میبینی یک سومش هم نیست..

با سلام اینکه مدل ها کاملا متغیر هستن شکی ندارم ولی اینکه امکان وقوعش کمه خیر!! بازم هرچی باشه بهتره از اینه که بالعکس اتفاق می افتد

ولی توصیه میکنم یک اسکرین شاتی چیزی از پیشبینی ای سی ام یادگاری داشته باشیم فردا روزداگه عمری بود به بچه ها و نوه هامون نشون بدیم بگیم مشهد فلان پیشبینی ها واسش میشد فلان قد هم برف میومد...

samann

کاربر ويژه
از ابتدای سال زراعی

قوچان 170
درگز 152
کلات 147
سلام حاجی
ماشالله قوچان از تمامه فرصتاش بهترین استفاده رو کرده.
این مشهد ما زمستون یکم بی دقتی کرد و از فرصتاش خوب استفاده نکرد. ولی خوب مشهد همیشه نشون داده دقیقه 90 میرسونه خودشو به جمع مدعیان قهرمانی!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
موندم چي بگم:!؟
خوب ميزنه ايراد ميگيرن
بد بزنه ايراد ميگيرن
خوب بباره ايراد ميگيرن
بد بباره ايراد ميگيرن
نباره ايراد ميگيرن
بارون بباره ايراد ميگيرن
برف بباره ايراد ميگيرن
.
.