• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid_komperes

New member
با سلام دوستان
چیزی که از روز اولی تو این سیستم مشهود بود, تو تمام نقشه شمال شرق ایران همیشه رنگی بود و تو تمام نقشه ها و آپدیتها که سختگیر ترینشون نیروی دریایی بود , همیشه شمال شرق بارشهای زیادی داشت.... پس میشه ازین ثبات تو نقشه ها فهمید که یه خبرایی هست... چون اینجور من فهمیدم ثبات تو نقشه ها و اینکه رو بارش یک منطقه اجماع داشته باشن میتونه با احتمال بالایی رخ بده

navid_komperes

New member
هرمیلی جند سانت برف می شه ؟

در حضور ایتادای بزرگ بی ادبیه ما جواب بودیم ولی اونجوری شنیدم سانت برف شدیدا وابسته به دما و فشار هواست ! که یکجوری میشه گفت با کاهش دما با یک تصاعد شبیه هندسی از نظر رشد, سانت برف زیاد میشه, اما تو شرایط نرمال فک کنم هر 0.7 میل بارش معادل 1 سانت برفه

با سلام دوستان
چیزی که از روز اولی تو این سیستم مشهود بود, تو تمام نقشه شمال شرق ایران همیشه رنگی بود و تو تمام نقشه ها و آپدیتها که سختگیر ترینشون نیروی دریایی بود , همیشه شمال شرق بارشهای زیادی داشت.... پس میشه ازین ثبات تو نقشه ها فهمید که یه خبرایی هست... چون اینجور من فهمیدم ثبات تو نقشه ها و اینکه رو بارش یک منطقه اجماع داشته باشن میتونه با احتمال بالایی رخ بده
شدیدا باهات موافقم نوید جان.دقیقا این چیزی که تو این سیستم اینده امیدوارمون کرده اجماع و هماهنگی مدلهاست نه این که فقط یک مدل خاص پیشبینی کرده باشه و بگیم بقیه رو بیخیال...انشالا که بالاخره این هفته یک برف خوب میبینیم حالا نه به طور رویایی و عجیب که ای سی ام زده ولی برف خوب میبینین..خداروشکر...

Ahmad77777

New member
30e9bb09fe3ddc4b19841757e064ed46.jpg

آپدیت رویایی.شاید تو خواب هم همچین تصوری نداشتیم.
سامان جان بنظرم چون داره منفی و لانینا میشه آپدیت ها رویایی میشن.

samann

کاربر ويژه
30e9bb09fe3ddc4b19841757e064ed46.jpg

آپدیت رویایی.شاید تو خواب هم همچین تصوری نداشتیم.
سامان جان بنظرم چون داره منفی و لانینا میشه آپدیت ها رویایی میشن.
والا من که گیج شدم شرایط خنثی انسو بدترین شرایط واسه ماست. الیته این شرایط با تحلیل امیر محسن عزیز منطبقه که میگن در شرایطی که انسو خنثی میشه بارشها بیشتر از mjo تبعیت میکنه که اونم گویا در فاز 2 هست و فاز 2 به نفع ماست.
فقط میدونم یک چیزی داره منطبق بر واقعیت پیش میره اونم افزایش دامنه و نفوذ هوای سرده که کاملا درسته و مبنی بر روند شاخصهاست از طرف دیگه نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی سه شنبه و چهار شنبه در فاز مثبت قوی میرن و اینا همه و همه نشون میدن که افت شدید دما قطعی است.
ا

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
کدومش واسه منطقه ی ما بهتره ؟ اقا سامان
الی خانم هرکدومش شرایط خاصی رو ایجاد میکنه
شرایط خنثی انسو زمانی است که آنومالی دمای اب در ناحیه نینو3.4 بین 0.5 + و 0.5- باشه / این شرایط بدترین شرایط واسه بارش شمال شرقه .
اما زمانیکه این شاخص از 0.5 فراتر میره ما در شرایط النینو هستیم در این شرایط دمای زمستان معتدل و مرطوب میشه. اما زمانیکه این شاخص از 0.5- کمتر میشه مثلا 1- اونوقت در شرایط لانینا هستیم . زمانیکه در شرایط لانینا هستیم با ریزش هوای سرد و نفوذ متوالی پرفشار ها مواجهیم در این شرایط مشهد سردتر از نرمال میشه اما بارش کاهش پیدا میکنه. شاخصهای دیگه هم در بر هم کنش با این شاخص باعث هم افزایی این شرایط یا تعدیل این شرایط میشن
مثلا: النینو+ فاز مثبت ao , nao = شرایط پربارشی همراه با برف سنگین در مشهد
لانینا+ فاز منفی ao, nao بدترین شرایط ممکن واسه شمال شرق
لانینا + فاز مثبت ao,nao سردترین زمستانهای مشهد

abtinT

کاربر ويژه
به نظر من این پیشبینی برای مشهد نمی مونه امشب تغییر می کنه .
ecm رو باید 24 ساعت قیلش توجه کرد .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چه آپديتي نيرو دريايي واسه شمال شرق و خصوصن مشهد کرده!!!
از فردا شب تا بامداد دوشنبه به تناوب با بارش مواجه هستيم که حدود 1 اينچ براي مشهد با اين آپديت بارش در نظر گرفته

samann

کاربر ويژه
به نظر من این پیشبینی برای مشهد نمی مونه امشب تغییر می کنه .
ecm رو باید 24 ساعت قیلش توجه کرد .
نمیشه به طور قطع اینو گفت . الان در شرایط بسیار حساسی هستیم. اگر انسو روند صعودی بگیره . من به طور قطع میگم رخ میده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جي اف اس با ecm در جايگيري ناوه آخر هفته اختلاف داره و معتقده اوج بارش ها در افغانستان اتفاق ميفته

به نظر من اخر بارش برف داریم برف نسبتا خوبی هم داریم ولی اون پیشبینی صبح رو دوستان زیاد جدی نگیرن ...بازم تا خواست خدا چی باشه...

DR WHO

کاربر ويژه
PNA منفى

SOI منفى

MJO منفى

شهر اصفهانى ها از سه شنبه منتظر سرما سوز يخبندون و زمستان باشيد.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
اين هم آپديت صبح مدل منتخب نيرو دريايي
فقط به تراكم خطوط فشار و دما دقت كنيد !!!! :تعجب2:

image.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا