• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
46zjk3pya9l0z88myvgj.png
i160tnyrpjvltsiu11wz.png
ciqqhoidln4pvcixw.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
مولفه اتمسفری انسو در فاز مثبت قرار گرفته!
مولفه اتمسفری جدید که توسط آمریکاها ابداع شده در فاز منفی قرار گرفته.
امواج کلوین ابهای سرد رو به شرق اکوتریال اقیانوس آرام منتقل کرده.
تمام شرایط بالا یعنی تضعیف النینو و شیفت این شاخص دور پیوندی به سمت لانینا.
این یعنی قوی شدن پرفشار سیبری.
این یعنی سرد شدن هوا.
این یعنی اینکه شرایط داره شبیه به اواخر زمستان سال گذشته میشه ولی با این تفاوت که بارشهای خوبی در نقشه ها برای منطقه ما دیده میشه.
شاخص epo هم در فاز منفی هست در بررسی که روی سالهای آنالوگ وقوع فاز منفی epo داشتم این نتیجه حاصل شد که تقریبا غالب سالها فوریه مشهد پر بارش شده مثلا ارقام ماهانه 86 .70.50.30 56.45 میلیمتر دیده شده و خوب اعداد و ارقامی همچون 7 .20.19.18 .6 هم بوده.
بهرحال نیروی دریایی برای یکشنبه بارشهای بسیار خوبی رو در نظر گرفته و البته روز سه شنبه اگه خدا بخواد برف سرتا سر شمال شرق را به زیبایی سپیدپوش خواهد کرد.

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر جان دلداری برای ما دیار خاک نشینان ندارید؟ هرجور حساب می کنم شرایط برای ما خوب نیست...کم فشار ورودی شمال رو پوشش می ده و ما بی بهرگانیم! لانینا هم اگر پرفشارو قوی کنه و باعث حرکت کند سیستم غربی شه برای ما مناسبه ولی چطور مکنده سیستم میشه!؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم تفاوت امسال با سال گذشته
یعنی امسال ما اون پشته آزار دهنده شمالی که روی روسیه بود(تصویر سمت چپ) رو خدا رو 100 هزار مرتبه شکر نداریم

1b7336ad1c23a89870f752bd0434a52a.jpg

Ahmad7777

New member
سلام به دوستان عزیز.
آقا امیرمحسن شما چقدر آپدیت رویایی نروژ و ای سی ام رو تایید میکنید؟؟ممنون میشم نظرتون رو بگین.
:گل::گل:
چون خیلی ها مثل من منتظر همچین برفی هستند.:گل::گل:

Ahmad7777

New member
اگه اشتباه نکنم واقعا جمعه و شنبه هفته آینده خبرایی هست.
Accuweather واسه این دو روز 45 سانتیمتر یرف زده.

شوخی شوخی مشهد میخواد نیم متر برف بیاد.
:سوت::تعجب2::گل::گل:
حتی فکر کردن به همچین آپدیت هایی لذت بخشه.:شاد::شاد2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اگه اشتباه نکنم واقعا جمعه و شنبه هفته آینده خبرایی هست.
Accuweather واسه این دو روز 45 سانتیمتر یرف زده.

شوخی شوخی مشهد میخواد نیم متر برف بیاد.
:سوت::تعجب2::گل::گل:
حتی فکر کردن به همچین آپدیت هایی لذت بخشه.:شاد::شاد2:

accuweather و نروژ از رو ecmwf ميزنن

DR WHO

کاربر ويژه
مگه مولفه اتمسفرى انسو SOI نيست؟ خب الان كه SOI ١٠- ! پس لانينا از كجا اومد؟!!! در اينكه پرفشار سيبرى تقويت ميشه و به سمت غرب مياد شكى نيست ولى لانينا يى در كار نيست!

ali.doosti

کاربر ويژه
ما یه مولفه داریم و یه تاثیر اتمسفری...مثلا شاخص هند الآن نزدیک خنثاس ولی در عمل خیلی منفیه! soi منفیه ولی النینویی در کار نیست و تاثیرش بر جو مطابق شاخص نیست...این زبان سادشه علمیشو نمی دونم...ولی میشه!

فورکا هم از ای سی ام می زنه، اکیو از کانادا میزنه فک کنم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان دلداری برای ما دیار خاک نشینان ندارید؟ هرجور حساب می کنم شرایط برای ما خوب نیست...کم فشار ورودی شمال رو پوشش می ده و ما بی بهرگانیم! لانینا هم اگر پرفشارو قوی کنه و باعث حرکت کند سیستم غربی شه برای ما مناسبه ولی چطور مکنده سیستم میشه!؟
سلام علی جان
والا پرفشار سیبری که قوی بشه؛ بارشهای جنوبغرب اصولا باید تشدید بشه .
در ضمن مدلها یک سامانه جنوبی رو هم نشون میدن.انشاء الله که شرایط به نفع تون هر چه زودتر تغییر پیدا کنه.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام به دوستان عزیز.
آقا امیرمحسن شما چقدر آپدیت رویایی نروژ و ای سی ام رو تایید میکنید؟؟ممنون میشم نظرتون رو بگین.
:گل::گل:
چون خیلی ها مثل من منتظر همچین برفی هستند.:گل::گل:

سلام احمد عزیز
بعد از آپدیت امشب نظرم رو میگم ولی به ایمد خدا سه شنبه برف خو اهیم داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مگه مولفه اتمسفرى انسو SOI نيست؟ خب الان كه SOI ١٠- ! پس لانينا از كجا اومد؟!!! در اينكه پرفشار سيبرى تقويت ميشه و به سمت غرب مياد شكى نيست ولى لانينا يى در كار نيست!
سلام امیر جان
چرا مولفه اتمسفری انسو soi هست و دقیقا از روزیکه من آپدیت جدید وبم رو زدم از فاز منفی خارج شده و مثبت شده.
امریکایی ها هم یک مولفه جدید اتمسفری برای انسو تعریف کردن که اون هر وقت مثبت بشه یعنی النینو و هر وقت منفی بشه یعنی شرایط برای لانینا مهیاست.
مولفه اتمسفری جدید امریکاها یعنی اینکه در شرایط لانینا بر روی خلیج آلاسکا ارتفاع ژءوپتانسیل افزایش پیدا میکنه و ما پشته داریم که الان هم دقیقن همون شرایط هست.
امیر کوروش عزیز
من اگه اظهار نظری میکنم از خودم چیزی نمیگم عزیز جان

ali_kermanshah

کاربر ويژه
اینهم تفاوت امسال با سال گذشته
یعنی امسال ما اون پشته آزار دهنده شمالی که روی روسیه بود(تصویر سمت چپ) رو خدا رو 100 هزار مرتبه شکر نداریم

1b7336ad1c23a89870f752bd0434a52a.jpg
استاد ببخشید یه سوال داشتم
الان که برعکس پارسال پرفشار نزدیک دریای سیاه قرار داره سرما بیشتر نفوذ میکنه یا زمانی که مثل پارسال شمال دریای خزد باشه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا