• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad77777

New member
اگه آپدیت دیروز صبح با امروز صبح ای سی ام رو نگاه کنید دقیق مثل هم هست فقط شمال شرق برفش میپره.حتی تو آپدیت امروز صبح برف تهران بیشتر شده.پس نا امید نباشیم با آپدیت امشب یا فردا صبح درست میشه و برفمون بر میگرده.

Ahmad77777

New member
يعني واقعن واستون متاسفم!!!
ناشکرتر از ما مشهدي ها وجود نداره!
توجه کردين مشهد بارشش يک مقدار کمتره که فقط به خاطر وجود همون انرژي هاي منفيه!!!

ما انرژی منفی نمیدیم هادی جان به قول محمدرضا واقعیت رو میگیم.
باید قبول کرد که با آپدیت امروز صبح مشهد بارون فوق شدیدی میاد ولی برف نه.
ولی ولی باید امید داشته باشیم که هنوز 12 تا آپدیت دیگه داریم.

اگه آپدیت دیروز صبح با امروز صبح ای سی ام رو نگاه کنید دقیق مثل هم هست فقط شمال شرق برفش میپره.حتی تو آپدیت امروز صبح برف تهران بیشتر شده.پس نا امید نباشیم با آپدیت امشب یا فردا صبح درست میشه و برفمون بر میگرده.
احمد جان دیروز هم گفتم اون آپدیت رویای کودکانه ای بیش واسه مشهد نبود 60میل برف کی تا حالا تو مشهد باریده که دومیش باشه..همون برف معمولی هم اگه دیدیم کلاهمون رو باید بندازیم اسمون..

Hamid reza65

New member
يعني واقعن واستون متاسفم!!!
ناشکرتر از ما مشهدي ها وجود نداره!
توجه کردين مشهد بارشش يک مقدار کمتره که فقط به خاطر وجود همون انرژي هاي منفيه!!!
فک نمیکنم کسی ناشکری کرده باشه،فقط حقیقت رو داریم میگیم که این نقشه ها هر روز یه ساز میزنن،این حرف شما هم که بارش رو به انرژی منفی نسبت میدید به نظر من غیر علمی هستش،اگه ملاک شما نقشه هاست که باید قبول کنید نسبت به قبل بدتر شده،هرچند که از لحاظ بارش(حتی باران)با توجه به اقلیم منطقه ما بسیار عالی به نظر میرسه و امیدواریم محقق بشه

Ahmad77777

New member
احمد جان دیروز هم گفتم اون آپدیت رویای کودکانه ای بیش واسه مشهد نبود 60میل برف کی تا حالا تو مشهد باریده که دومیش باشه..همون برف معمولی هم اگه دیدیم کلاهمون رو باید بندازیم اسمون..
17 اسفند 91 یادت رفته؟
5 دی 90 چطور؟
سال 89 هم یک برف سنگین داشتیم تاریخش دقیقش یادم نیست.
منکه خیلی امید دارم محمدرضا جان.

ما انرژی منفی نمیدیم هادی جان به قول محمدرضا واقعیت رو میگیم.
باید قبول کرد که با آپدیت امروز صبح مشهد بارون فوق شدیدی میاد ولی برف نه.
ولی ولی باید امید داشته باشیم که هنوز 12 تا آپدیت دیگه داریم.
فکر نمیکنم توقع برف داشتن تو زمستون در مشهد اون هم در شرایطی که دو سال هم برف نداشتیم توقع زیادی باشه و ناشکری به حساب بیاد...

17 اسفند 91 یادت رفته؟
5 دی 90 چطور؟
منکه خیلی امید دارم محمدرضا جان.[/QUOTEاحمد جان 60میل برف خالص چیزی حدود 80سانت برف میشه تازه اونم واسه فرودگاه پیشبینی شده اینا برفایی که گفتی همشون زیر پنجاه سانت بودن...

samann

کاربر ويژه
الهي من عاشق اين دوستان كم تحملمم ...سرما كم نشده به تعويق افتاده دليلشم توي نمودار زير نهفته است
ao.sprd2.gif
انشالله 5شنبه برف داريم

eli93

کاربر ويژه
تجربه نشون میده هر وقت تو زمستون شاهد گرمای ناهنجاری باشیم بعدش برف خوبی داریم :بهار::زمستان:

Ahmad77777

New member
17 اسفند 91 یادت رفته؟
5 دی 90 چطور؟
منکه خیلی امید دارم محمدرضا جان.[/QUOTEاحمد جان 60میل برف خالص چیزی حدود 80سانت برف میشه تازه اونم واسه فرودگاه پیشبینی شده اینا برفایی که گفتی همشون زیر پنجاه سانت بودن...
دقیق بهم بگو این 60 میل برف رو از کجا آوردی؟
با آپدیت دیروز صبح که بهترین آپدیت بود مشهد مشهد 60 میل بارش داشت که فقط 35 تاش برف بود.

babak2006

کاربر ويژه
درود
چیزی که به نظرمی یاد والبته عزیزانی همچون امیر محسن سامان وهادی اقا باید نظر بدن سرما غربیه و گویا نفوذش حین بارش دراون مناطق بیشتره برای همینم برف بیشتری تو نقشه ها براشون دیده می شه درسته؟ولی مطمئنا تا هفته دیگه بارها ابدیت ها تغییر خواهند کرد فعلا همین بارش دو روز اینده رو بچسبیم تا بببینیم بعد چی پیش می یاد

Ahmad77777

New member
پس به گفته دوستان و اساتید ایران انجمن.

فردا یعنی یکشبه بارون خوبی داریم که تثبیت شده.

سه شنبه برف داریم.

پنجشنبه هم برف داریم.

هفته رویایی واسه مشهد.

نروژ واسه مشهد بیش از 60 میلی متر بارش برف در دمای منفی پیش بینی کرده :||||||| اگر چنین اتفاقی بیوفته مشهد قطعا زیر برف فرو خواهد رفت

9lofo4c5yluia6sisjb.png
اپدیت دیروز نروژ رو ندارم.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام

دوستان کسی آپدین جدید نیرو دریایی
را دیده ؟

بارش سمت گیلان و غدب مازندران خیلی شدیدتر شده و از سه شنه تا ظهر جمعه بارش داریم و کانتر 528 هم روی البرز مرکزی .

با این اوصاف حداقل برای گیلان و غرب مازندران باید اخطاریه بدن
البته اگر سرما کمی بیشتر بشه دیگه خطرناک میشه با این میزان بارش

ماریا67

New member
سلام .
این نقشه ها بسیار متغیرند ممکنه تو آپدییت های بعدی برگرده. جالبه با آپدیت امروز ecm اواخر هفته تهران با ریزش هوای سرد بیشتری نسبت به مشهد روبه رو میشه! مگه نفوذ سرما از عرض های بالا نیست تو این سیستم؟

golil

کاربر ويژه
دیروز گلیل بودیم جای شما خالی
سرزمینی که بارون و گرما رو تبدیل به سرما و برف کرده بود مه شدید و برف سنگین در ابتدای راه گلیل باعث بازگشت ما شد
5jbcvtd9uxaxngnkb1r.jpg

babak2006

کاربر ويژه
دیروز گلیل بودیم جای شما خالی
سرزمینی که بارون و گرما رو تبدیل به سرما و برف کرده بود مه شدید و برف سنگین در ابتدای راه گلیل باعث بازگشت ما شد
5jbcvtd9uxaxngnkb1r.jpg

درود فرهاد عزیز
اقا دمت گرم عجب جاییه اینجا
تو این روزا که گرما کاری کرده که حتی تو دامنه های زردکوه بختیاری و البرز باران می یاره یک همچین منطقه ای استثنایی و بسیار چشم نوازه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا