Ahmad77777
New member
اگه آپدیت دیروز صبح با امروز صبح ای سی ام رو نگاه کنید دقیق مثل هم هست فقط شمال شرق برفش میپره.حتی تو آپدیت امروز صبح برف تهران بیشتر شده.پس نا امید نباشیم با آپدیت امشب یا فردا صبح درست میشه و برفمون بر میگرده.
يعني واقعن واستون متاسفم!!!
ناشکرتر از ما مشهدي ها وجود نداره!
توجه کردين مشهد بارشش يک مقدار کمتره که فقط به خاطر وجود همون انرژي هاي منفيه!!!
احمد جان دیروز هم گفتم اون آپدیت رویای کودکانه ای بیش واسه مشهد نبود 60میل برف کی تا حالا تو مشهد باریده که دومیش باشه..همون برف معمولی هم اگه دیدیم کلاهمون رو باید بندازیم اسمون..اگه آپدیت دیروز صبح با امروز صبح ای سی ام رو نگاه کنید دقیق مثل هم هست فقط شمال شرق برفش میپره.حتی تو آپدیت امروز صبح برف تهران بیشتر شده.پس نا امید نباشیم با آپدیت امشب یا فردا صبح درست میشه و برفمون بر میگرده.
فک نمیکنم کسی ناشکری کرده باشه،فقط حقیقت رو داریم میگیم که این نقشه ها هر روز یه ساز میزنن،این حرف شما هم که بارش رو به انرژی منفی نسبت میدید به نظر من غیر علمی هستش،اگه ملاک شما نقشه هاست که باید قبول کنید نسبت به قبل بدتر شده،هرچند که از لحاظ بارش(حتی باران)با توجه به اقلیم منطقه ما بسیار عالی به نظر میرسه و امیدواریم محقق بشهيعني واقعن واستون متاسفم!!!
ناشکرتر از ما مشهدي ها وجود نداره!
توجه کردين مشهد بارشش يک مقدار کمتره که فقط به خاطر وجود همون انرژي هاي منفيه!!!
17 اسفند 91 یادت رفته؟احمد جان دیروز هم گفتم اون آپدیت رویای کودکانه ای بیش واسه مشهد نبود 60میل برف کی تا حالا تو مشهد باریده که دومیش باشه..همون برف معمولی هم اگه دیدیم کلاهمون رو باید بندازیم اسمون..
فکر نمیکنم توقع برف داشتن تو زمستون در مشهد اون هم در شرایطی که دو سال هم برف نداشتیم توقع زیادی باشه و ناشکری به حساب بیاد...ما انرژی منفی نمیدیم هادی جان به قول محمدرضا واقعیت رو میگیم.
باید قبول کرد که با آپدیت امروز صبح مشهد بارون فوق شدیدی میاد ولی برف نه.
ولی ولی باید امید داشته باشیم که هنوز 12 تا آپدیت دیگه داریم.
17 اسفند 91 یادت رفته؟
5 دی 90 چطور؟
سال 89 هم یک برف سنگین داشتیم تاریخش دقیقش یادم نیست.
منکه خیلی امید دارم محمدرضا جان.[/QUOTEاحمد جان 60میل برف خالص چیزی حدود 80سانت برف میشه تازه اونم واسه فرودگاه پیشبینی شده اینا برفایی که گفتی همشون زیر پنجاه سانت بودن...
ممنون سامان جان انشالا...الهي من عاشق اين دوستان كم تحملمم ...سرما كم نشده به تعويق افتاده دليلشم توي نمودار زير نهفته است
مشاهده پیوست 61081
انشالله 5شنبه برف داريم
دقیق بهم بگو این 60 میل برف رو از کجا آوردی؟17 اسفند 91 یادت رفته؟
5 دی 90 چطور؟
سال 89 هم یک برف سنگین داشتیم تاریخش دقیقش یادم نیست.
منکه خیلی امید دارم محمدرضا جان.[/QUOTEاحمد جان 60میل برف خالص چیزی حدود 80سانت برف میشه تازه اونم واسه فرودگاه پیشبینی شده اینا برفایی که گفتی همشون زیر پنجاه سانت بودن...
با آپدیت دیروز صبح که بهترین آپدیت بود مشهد مشهد 60 میل بارش داشت که فقط 35 تاش برف بود.
ممنون سامان جان انشالا...
نروژ واسه مشهد بیش از 60 میلی متر بارش برف در دمای منفی پیش بینی کرده :||||||| اگر چنین اتفاقی بیوفته مشهد قطعا زیر برف فرو خواهد رفت
اپدیت دیروز نروژ رو ندارم.
دیروز گلیل بودیم جای شما خالی
سرزمینی که بارون و گرما رو تبدیل به سرما و برف کرده بود مه شدید و برف سنگین در ابتدای راه گلیل باعث بازگشت ما شد