• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جي اف اس آپديتش خيلي بهتر شده ولي تا آپديت آرماني ecmwf خيلي فاصله داره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
d6b5ucc34px1p194kcb.png
dn05oi3ozq34nz4uqq7.png

ali_kermanshah

کاربر ويژه
آپدیت نیروی دریایی بازهم بهتر شده خدا رو شکر
سلام

آپدیت نیرو دریایی باز هم برای سواحل بهتر شده مخصوصا برای مازندران
ولی gfs سرما را خیلی کم کرده و پرفشار را تضعیف ولی بارش ها را مثل نیرو دریایی تا جمعه به تناوب نشون میده .

استاد به نظرتون امیدوار باشیم یا نه ؟؟
اگر حقیقت تلخی را برای ما در مدل ها می بینید بگید دیگه خسته شدم از مدل چک کردن .:(:(

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

آپدیت نیرو دریایی باز هم برای سواحل بهتر شده مخصوصا برای مازندران
ولی gfs سرما را خیلی کم کرده و پرفشار را تضعیف ولی بارش ها را مثل نیرو دریایی تا جمعه به تناوب نشون میده .

استاد به نظرتون امیدوار باشیم یا نه ؟؟
اگر حقیقت تلخی را برای ما در مدل ها می بینید بگید دیگه خسته شدم از مدل چک کردن .:(:(
هنوز صبور باشید.
مولفه اتمسفری انسو رو در آپدیتهای روزانه کنتزل کنید.
در نقشه های ارتفاع ژءوپتانسیل دنبال پشته بر روی خلیج آلاسکا و شمال اقیانوس آرام و ناوه بر روی امریکای شمالی باشید.
من خودم هنوز باید بیشتر بررسی کنم. فعلا با موبایل هستم کماکان.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی بنظر سرما رو تشدید و بارشها رو افزایش داده.
این مدل تا همین دیشب اصلا اعتقادی به سیستم آخر هفته و فعالیتش در نیمه شمالی نداشت ولی الان دو تا آپدیت هست که داره بسیار متفاوت و امیدوار کننده آپدیت میزنه

سیبری

کاربر ويژه
رضا از آستارا
1393/11/25 - 16:36​
از اولشم معلوم بود الکی اینقدر دلخوش شدیم و یه چیزی این وسط میلنگه و یه مشکلی وجود داره، چیزی که فقط و فقط foreca اونو میدید، چیزی که از دید همه ی الگوها و سایتها به جز سایت فوق دقیق foreca مخفی مونده بود، چیزی که اجازه نمیداد اونطور که الگوها نشون میدن سرما نفوذ کنه!! حالا همه ی الگوها با foreca یک رنگ شدن!! دیگه خبری از سرمای شدید نیست.
به نظر من اون چیزی که نذاشت اون سرمایی که انتظارش میرفت بیاد، فرا رفت هوای گرمی هستش که موج غربی ای که قراره با موج شمالی وارد کشور بشه در تراز میانی جو ایجاد میکنه. چیزی که فقط foreca قدرت تشخیصشو داشت.

golil

کاربر ويژه
1 Ramsar (Iran)58.0 mm
2 Noshahr (Iran)14.3 mm
3 Shiraz (Iran)9.4 mm
4 Anzali (Iran)7.5 mm
5 Yasoge (Iran)4.0 mm
6 Rasht (Iran)3.6 mm
7 Ardebil (Iran)3.0 mm
8 Sarab (Iran)3.0 mm
9 Bushehr (Iran)2.9 mm
10 Orumieh (Iran)2.0 mm
11 Makko (Iran)2.0 mm
12 Ahar (Iran)1.1 mm
13 Tabriz (Iran)0.6 mm
14 Fasa (Iran)0.4 mm
15 Sarakhs (Iran)0.4 mm
16 Gorgan (Iran)0.3 mm
17 Pars Abad Moghan (Iran)0.3 mm
18 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)0.2 mm
19 Maragheh (Iran)0.2 mm
20 Baft (Iran)0.1 mm

رامسر امسال واقعا گل کاشته

سیدمهدی

New member
رضا از آستارا
1393/11/25 - 16:36​
از اولشم معلوم بود الکی اینقدر دلخوش شدیم و یه چیزی این وسط میلنگه و یه مشکلی وجود داره، چیزی که فقط و فقط foreca اونو میدید، چیزی که از دید همه ی الگوها و سایتها به جز سایت فوق دقیق foreca مخفی مونده بود، چیزی که اجازه نمیداد اونطور که الگوها نشون میدن سرما نفوذ کنه!! حالا همه ی الگوها با foreca یک رنگ شدن!! دیگه خبری از سرمای شدید نیست.
به نظر من اون چیزی که نذاشت اون سرمایی که انتظارش میرفت بیاد، فرا رفت هوای گرمی هستش که موج غربی ای که قراره با موج شمالی وارد کشور بشه در تراز میانی جو ایجاد میکنه. چیزی که فقط foreca قدرت تشخیصشو داشت.
مشهد که ظاهرا نه برف زده نه سه شنبه رو چیزی زده انشالا که همین بارونش هم بهتر بشه
meteogram.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا