• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 28/11/1393مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
همچنان استان خراسان رضوی تحت تاثیر عبور امواج ناپایدار تراز میانی جو قرار خواهد گرفت که از بعدازظهر روز پنجشنبه ضمن گسترش بروی استان تقویت نیز خواهد شد بنابراین طی امروز و فردا بارشها پراکنده و در بخشهایی بشکل رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود اما از بعدازظهر روز پنج شنبه بتدریج سامانه بارشی بر روی استان گسترش و انتظار داریم از اواخر وقت روز پنج شنبه به بعد بارشهای خوبی در استان داشته باشیم . پدیده مهم دیگر طی 72 ساعت آینده مه و طی فردا و روز پنج شنبه در برخی نقاط وزش باد نسبتا شدید می باشد . بر این اساس :
پیش بینی وضعیت جوی استان
سه شنبه 28/11/1393( از ساعت 00 تا 24 )
چهارشنبه 29/11/1393( از ساعت 00 تا 24 )
پنج شنبه 30/11/1393( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
قسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط مه آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد در برخی نقاط با بارش پراکنده باران ( بارش در نواحی کوهستانی احتمالا بشکل باران و برف ) گاهی با وزش بادقسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط مه آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد در برخی نقاط با بارش پراکنده ( بارش در نواحی کوهستانی احتمالا بشکل باران و برف ) گاهی با وزش بادنیمه ابری بتدریج ابری و از ظهر به بعد از سمت غرب با بارندگی ( در نواحی کوهستانی بارش احتمالا بشکل باران و برف ) و مه آلود گاهی با وزش باد
نواحی مرکزی
نیمه ابری تا ابری در برخی نقاط مه آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد در برخی نقاط با رگبارباران با احتمال رعد و برق گاهی با وزش بادنیمه ابری تا ابری در برخی نقاط مه آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد در برخی نقاط با رگبارباران با احتمال رعد و برق گاهی با وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری بتدریج ابری و از ظهر به بعد از سمت غرب با بارندگی ( در نواحی کوهستانی بارش احتمالا بشکل باران و برف ) و مه آلود گاهی با وزش باد
نواحی جنوبی
نیمه ابری تا ابری در برخی نقاط مه آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد با رگبارو رعد و برق گاهی با وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری تا ابری در برخی نقاط مه آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد با رگبارو رعد و برق گاهی با وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری بتدریج ابری و از ظهر به بعد از سمت غرب با بارندگی ( در نواحی کوهستانی بارش بشکل باران و برف ) و مه آلود گاهی با وزش باد
شهرستانمشهد
قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران گاهی با وزش بادقسمتی ابری همراه با مه و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر به بعد رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران گاهی با وزش بادنیمه ابری بتدریج ابری و در ساعات بعدازظهر به بعد با بارش باران و مه آلود گاهی با وزش باد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
4
15
4
13
3
10

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : فریمان با حداقل دمای صفر درجه سلسیوس سردترین ومه ولات با حداکثر دمای 17+ درجه سلسیوس گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 4+ و 10+ درجه سلسیوس در نوسان بوده و بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی کوهسرخ و بمیزان5/4 میلیمتر بارندگی گزارش شده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

آبتین عزیز یک ماموریتی واست داشتم

میخواستم در مورد بارش شهر تهران یک سرچی بزنی و ببینی که وقتی SOI l مثبت بوده ، بنفع تون بوده و یا وقتی که منفی بوده؟

چون بنظر میرسه از زمانیکه مولفه اتمسفری انسو روند مثبت شدن رو در پیش گرفته بارشهای استانهای حاشیه البرز در نقشه ها بارزتر گردیده.

خبرش رو به من بده لطفن

ali_kermanshah

کاربر ويژه

درسته هادی جان

علت ریزش هوای سرد به داخل ایران هم دقیقن به همین دلیل هست چون از لحاظ اتمسفری ما با لانینا سر و کار داریم و ارتفاع ژئوپتانسیل در در تراز 200 میلی بار به 2.47- کاهش یافته و این نشون میده که چرا در طی روزهای گذشته و در زمانیکه ما با فاز مثبت شاخص های مورد مجادله سر و کار داشتیم دمای هوا در سطح ایران گرمتر از نرمال بود ولی حالا که SOI داره مثبت میشه هم بارش سواحل داره افزایش پیدا میکنه و هم شدت و عمق نفوذ هوای سرد در آپدیت جدید در حال افزایش هست.
سلام
در زمان برف سنگین شمال یعنی
فوریه پارسال این شاخص 1.3- بوده .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جي اف اس همچنان پرت آپديت ميکنه
ولي خوب نيرو دريايي خيلي بهتر آپديت کرد

eli93

کاربر ويژه
اپدیت نیروی دریایی واسه شمال شرق عالیهههههه تو 10 فریم بارش داریم از جمعه تا اواخر یکشنبه:گل::گل::گل:

abtinT

کاربر ويژه

آبتین عزیز یک ماموریتی واست داشتم

میخواستم در مورد بارش شهر تهران یک سرچی بزنی و ببینی که وقتی SOI l مثبت بوده ، بنفع تون بوده و یا وقتی که منفی بوده؟

چون بنظر میرسه از زمانیکه مولفه اتمسفری انسو روند مثبت شدن رو در پیش گرفته بارشهای استانهای حاشیه البرز در نقشه ها بارزتر گردیده.

خبرش رو به من بده لطفن

من تا حالا به این شاخص توجه نکردم .
حتما مقایسه می کنم .

eli93

کاربر ويژه
اپدیت نیروی دریایی واسه شمال شرق عالیهههههه تو 10 فریم بارش داریم از جمعه تا اواخر یکشنبه:گل::گل::گل:

نیروی دریایی سرما رو هم بیشتر کرده بنظرم این بهترین اپدیتش تو چند روز اخیره طبق این اپدیت دامنه های جنوبی البرز و خراسان بارش برف رو تجربه میکنند:گل::گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من تا حالا به این شاخص توجه نکردم .
حتما مقایسه می کنم .

خیلی خوب میشه اگه بتونی روزانه این شاخص رو استخراج کنی.

علی عزیز از کرمانشاه از روی سایت استرالیا برای فوریه 2005 نگاه کرده بصورت میانگین ماهانه 29- بوده ولی روزانه رو اگه بدونیم خیلی خوبه.

بطور مثال الان روزانه SOI مثبت 9 شده ولی بصورت میانگین 90 روزه فکر کنم 7- باشه.

ali_kermanshah

کاربر ويژه

خیلی خوب میشه اگه بتونی روزانه این شاخص رو استخراج کنی.

علی عزیز از کرمانشاه از روی سایت استرالیا برای فوریه 2005 نگاه کرده بصورت میانگین ماهانه 29- بوده ولی روزانه رو اگه بدونیم خیلی خوبه.

بطور مثال الان روزانه SOI مثبت 9 شده ولی بصورت میانگین 90 روزه فکر کنم 7- باشه.

به صورت روزانه را از كجا ميشه پيدا كرد ؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به صورت روزانه را از كجا ميشه پيدا كرد ؟؟

این بنظرم خیلی جالبه باشه هر چند روزانه نیست ولی صعود و سقوط ناگهانی رو به ثبت رسونده:

2005.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا