• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اگه هزار بار از من بپرسن بهترین و مورد اعتمادترین سایت هواشناسی کدومه میگم فورکا
اما به هر حال بهترینها هم گاهی دچار اشتباه های فاحش میشن که یکی از اونها همین آبدیت تحقیر آمیزش در مورد قوچان عزیزه
متاسفانه فورکا با این آبدیت درباره قوچان ننگ در دنیا و پشیمونی در آخرت رو برای خودش خرید

بنده حقیر هواشناس حرفه ای نیستم اما در این 30 و چند سالی که از خدا عمر گرفتم به خاطر ندارم بارش خوبی برای شرق کاسپین در نظر گرفته شده باشه و سر قوچان بی کلاه مونده باشه ، اگه دیروز هم با اطمینان از برف خوب قوچان گفتم فقط و فقط بخاطر این بود که برای اولین بار در زمستان جاری بارشهای خوبی به سمت مرکز و شرق کاسپین متمایل شده بود قوچان با توپوگرافی خاص خودش کافیه فقط جریانات شرق کاسپین به سمت خراسان باشه اونوقت کولاک میکنه
با اطمینان میگم سپیدی برف قوچان روی فورکا رو سیاه خواهد کرد

dcuvgnd3pxbmev45fayj.jpg

ali248

New member
هواشناسی مثل حل کردن یک معادله با چند ده مجهوله و این کار هرکسی نیست ...

:گل::گل::گل:

eli93

کاربر ويژه
فورکا بارش مشهدو بیشتر کرده ولی به نظر میرسه کانادا واسه اردبیل سنگ تموم گذاشته

seyyedalireza

مدیر موقت
بزنید شبکه خراسان رضوی مدیر کل هواشناسی استان داره در باره هواشناسی حرف میزنه وخیلی قشنگه حتما ببينيد

ali.doosti

کاربر ويژه
بهترین زمان برای تاثیر mjoتا آخر ماه مارچه و بعد از اون تاثیرش کم و کمترمیشه...تو زمستان بهترین فازش به ترتیب 8،7و کمتر 1 و 2است...چهار فاز دیگه نتیجه عکس می دن و کم بارشی ایجاد میشه..نکته دیگه تقابل آب و هوای ایران ک استرالیاس به طوری که هر شاخصی به نفع یکی باشه برای دیگری مضره من جمله enso,iod و همین mjo.
Mjo قرار بود به فاز 2وارد شه..تمایل اون به فاز 3به نفع افغانستان و هندو پاکستانه..نقشه امیر محسن بس که شلوغ بود فازشو متوجه نشدم ولی گمان کنم با نقشه های قبل و پیش بینی های قبل خیلی متفاوته...تا جایی که یادمه این تغییرات گسترده سابقه نداشته..در واقع طبق این نقشه فکر کنم تمایل mjo به فاز 6 و 7 بیشترشده تا سم2 و3

ali.doosti

کاربر ويژه
همچین شرایطی ممکنه تو سال بارشی یک بار رخ بده که مسیر امواج به سمت کشور ما سرازیر شه...به زودی mjoطبق گردش کلیش تاآخر مارچ به ضرر مامیشه و اواخر مارچ مجدد به نفع ما میشه که میتونیم یه سری بارش های دیگه داشته باشیم.
تا اون موقع الآن بهترین فرصته و بوابه حال شهرهایی که از این فرصت هم استفاده نکنن...حداقل شهری مثل اینجا تا اواخر فوریه پتانسیل 100تا رو با این شرایط به وجو. اومده داره ولی باید چشم به آینده دوخت..

ali.doosti

کاربر ويژه
انسو کماکان خنثی متمایل به مثبت البته با درجه بسیار خفیف تر از قبل پیش میره..پیش بینی هایی مبنی بر صعود دوباره اون اوایل بهار وجود داره که البته بازهم خنثی محسوب میشه..
Soi به تدریج کوتاه میاد و به زودی از فاز منفی خلرج می شه و به صفر نزدیک می شه...
اگوهای کنوتی جو من جمله توزیع بارش ازاین به بعد باید بر مبنای فاز خنثی سنجیده شه و النینو حای به مقدار ضعیف نباید در نظر گرفته شه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انسو کماکان خنثی متمایل به مثبت البته با درجه بسیار خفیف تر از قبل پیش میره..پیش بینی هایی مبنی بر صعود دوباره اون اوایل بهار وجود داره که البته بازهم خنثی محسوب میشه..
Soi به تدریج کوتاه میاد و به زودی از فاز منفی خلرج می شه و به صفر نزدیک می شه...
اگوهای کنوتی جو من جمله توزیع بارش ازاین به بعد باید بر مبنای فاز خنثی سنجیده شه و النینو حای به مقدار ضعیف نباید در نظر گرفته شه...
سلام علی عزیز
نظر بنده با شما دوست خوبم متفاوت هست ؛ انشاء الله اگه بتونم آپدیت بزنم خیلی خوب میشه و کاملا متوجه میشید.
ولی در نظر داشته باشید که از وضعیت فاز گرم انسو لااقل از منظر اتمسفری خارج شدیدم و فقط مولفه اقیانوسی ONI گه گاه با نوسانات صعودی و نزولی مواجه هست.

golil

کاربر ويژه
امروز هوای نسبتا گرم بود و حتی ابرهای جوششی هم نمایان شدند الان هم قطرات باران زیر نور دیده می شوند هوا هم ابر بخصوصی ندارد و چند قطره بارانی که می باردحاصل از همین ابرهاست

ali.doosti

کاربر ويژه
اون حجم ابر از افریقا تا ایران کشیده شده هیچ بارشی نداره...از نوع پوششی هم نیستند آبستن بارشن ولی...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون حجم ابر از افریقا تا ایران کشیده شده هیچ بارشی نداره...از نوع پوششی هم نیستند آبستن بارشن ولی...
امشب و فردا شدت بارشها در شرق خوزستان استانهای کهکیلویه و بویر احمد - چهار محال- جنوب اصفهان و شمال فارس و جنوب یزد خواهد بود.

ali.doosti

کاربر ويژه
امیدوارم امیر محسن عزیز...تا حالا که هیچی نباریدن! از صبح هم فشرده و متراکمن...حدس می زنم تو یه تراز رطوبت کم باشه :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا