• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
خدارا شکر از این همه نعمات
بارش باران از ساعت 2 بعداز ظهر شدت خوبی گرفت و تا این ساعت با شدت و ضعف ادامه داشت در سطح شهر که بودم برخی خیابانها آبگرفتگی جزئی داشتندالان هم بصورت ملایم و سبک می بارد

abscom

New member
وضعیت جت استریم از دید مدل نیروی دریایی برای پس فردا:
navgemnh-5-48.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من الان بازار فردوسی هستم اینجا از ابتدا برف شروع شده حدود نیم ساعته

abtinT

کاربر ويژه
پس مشخص شد هر وقت تهران بارش داره . 24 ساعت بعد مشهد هم بارش داره .
17 اسفند 91 هم تهران بارش برف داشت فکر کنم روز بعدش مشهد برفی بوده .

Ahmad7777

New member
پس مشخص شد هر وقت تهران بارش داره . 24 ساعت بعد مشهد هم بارش داره .
17 اسفند 91 هم تهران بارش برف داشت فکر کنم روز بعدش مشهد برفی بوده .

17 اسفند 91 همون طوفان برف معروف همزمان تهران و مشهد باهم طوفان برف داشتند.:گل::گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فکر کنم به خیلی ها ثابت شد که برای این سیستم با کاهش دمای ناحیه نینو 3.4 آپدیت های بهتری در شمال شرق در مدل های مختلف اتفاق افتاد و بر عکس!!!
الان 3 مدل نیرو دریایی و جی اف اس و کانادا بهتر آپدیت کردند و این اتفاق درست از ظهر آغاز شد که دمای ناحیه نینو 3.4 روند نزول به خودش گرفت!!!

Ahmad77777

New member
فکر کنم به خیلی ها ثابت شد که برای این سیستم با کاهش دمای ناحیه نینو 3.4 آپدیت های بهتری در شمال شرق در مدل های مختلف اتفاق افتاد و بر عکس!!!
الان 3 مدل نیرو دریایی و جی اف اس و کانادا بهتر آپدیت کردند و این اتفاق درست از ظهر آغاز شد که دمای ناحیه نینو 3.4 روند نزول به خودش گرفت!!!
هادی جان میشه آپدیت هارو بزاری؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
این مطلب بارها در طی چند روز گذشته اتفاق افتاده و خدا را شکر ثابت کرد که این شاخص تاثیر فوری بر آب وهوای جهان دارد

ali.doosti

کاربر ويژه
آبادان 12 م.م بارش داشته :| :| :|فک کنم چشم سازمان هواشناسی درآد اینبار خوزستان می خواد غوغا کنه...اسمی از ما نبرد اصغری!اونبار گفت آبگرفتگی یه قطره نبارید!اینجام بارونه...از دیشب 8 م.م ثبت شده و همچنان ادامه داره...کم کم باید ظرفمو بذارم :D

ali.doosti

کاربر ويژه
بهبود آپدیت ها هم به فاز mjo بر می گرده...شاخصی که در اقیانوس هند و همین جنب کشور ماست!اثر النینو با سرعت نور هم از شرق آرام راه بیفته تا امشب به ایران نمی رسید که بارش ها خوب شد!و نکته بعد بر همه مبرهنه این نقشه ها به هیچ وجه تا این حد قابل استناد نیس که تغییر رنگش ما رو خوشحال کنه...کاش تحلیل های ما از روی نقشه های خام صورت بگیره...

ali.doosti

کاربر ويژه
این وسط رامسر هم گویا شهریه که به هیچ شهر دیگه ای ارتباط نداره و ساز خودشو می زنه! علت پربارشی عجیب امسالش می تونه موضوع یه پایان نامه باشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا