• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

emadi1368

New member
بارش شدید باران در سمنان
2ساعته که سمنان زیر باران شدید قرار داره من از قسمت شمالی شهر سمنان هستم دربند شهمیرزاد برفی ست و ارتفاعات چاشم تا دیروز بعدازظهر 20سانت برف بارید هرچند متاسفانه اونجا فاقد ایستگاه هواشناسی و از دیشب تا حالا که بارش شدید شده خبری ندارم الان شمال شهر برف شروع شده

سیبری

کاربر ويژه
باران شدید از غرب استان شروع شده داورزن
image00001.jpg

آخرین ویرایش:

felan123

New member
کسی که میگن سایت کم پیش بینی کرده کاش الان شهمیرزاد بودید کولاک برف میدید ماشین برف رو رد میشه باز پشتش برف میشینه انقدر شدت بارش زیاد

abtinT

کاربر ويژه
شما می گی شهر سمنان . باید بگی استان سمنان اگه اینطوره شهر های شمالی استان تهران 10 برابر تهران برف داره و صدرنشینه .

felan123

New member
اگه یه نگاه به بارش ها بکنی سمنان 4.3 میلی ولی تهران 2.8 منظورم خود سمنان که الان باران داره
شما می گی شهر سمنان . باید بگی استان سمنان اگه اینطوره شهر های شمالی استان تهران 10 برابر تهران برف داره و صدرنشینه .

emadi1368

New member
شمال شهر سمنان در یک ساعت اخیر 10 میلی متر بارون بارید در شمال شهرستان سمنان شهرهای مهدیشهر شهمیرزاد چاشم گزارش بارش سنگین برف

felan123

New member
تازه هسته بارش از شب میرسه این بارش که الان داریم یه سامانه دیگست سامانه اصلی شب میرسه صبر کنید فردا شهمیرزاد 70 سانتی براتون میزارم
سمنان
meteogram.php

درجزین
meteogram.php

مهدیشهر
meteogram.php

شهمیرزاد
meteogram.php

abtinT

کاربر ويژه
با یک شب یا یک سیستم نمی شه حساب کرد.
من سمنان بودم . شهرش خیلی کم بارش تر و خشک تر از تهرانه

emadi1368

New member
با یک شب یا یک سیستم نمی شه حساب کرد.
من سمنان بودم . شهرش خیلی کم بارش تر و خشک تر از تهرانه
البته همینطوره سمنان بخاطر شرایط ناهمواری هاش استان خشکی هست اما گاهی هم بارشهای بسیاری خوبه در استان اتفاق می افته

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا دیشب خوب بارید ولی دونه ریز و واس همین زیاد ثبت نکرد...تا حالا بارش ما 9 م.م از این سیستم. قرار نبود اینقدر بیاد تا امروز..هوا هم عالیه.
کم کم سیستم داره وارد میشه...الآن نیمه ابری بود که دارن ابرها کم کم غلبه می کنن...اوج بارش ما از امشبه...خدا کنه بالای 20 تا بباره.

سیبری

کاربر ويژه
عجیبه ، استان سمنان بارش خیلی خوبی داره و حتی خیلی از مناطق بیابانیش مثل دامغان هم برفی شده در صورتیکه نه بارش چندانی براش پیش بینی شده بود و نه سرمایی درکاربود برای امروز

ali.doosti

کاربر ويژه
از نوع حرکت سیستم که از دریای سرخ داره تقویت می شه و به سمت خوزستان میاد پیش بینی من بارش بیش از پیش بینی هاس...از شمال سرخ ابرها منسجم میشن و به سمت ما میان...سیستمی که تا سرخ کشیده شه برای غرب زاگرس عالیه و به صورت جنوب غرب شمال شرقی حرکت می کنه و به دیواره های زاگرس می خوره :)

emadi1368

New member
عجیبه ، استان سمنان بارش خیلی خوبی داره و حتی خیلی از مناطق بیابانیش مثل دامغان هم برفی شده در صورتیکه نه بارش چندانی براش پیش بینی شده بود و نه سرمایی درکاربود برای امروز
دقیقا البته من از چندروز قبل در semnanweather به بارشهای سنگین هشدار داده بودم اما قرار بود امشب بباره اما این چندروز همش بارندگی بود من انواع مدل ها رو برای سمنان مورد سنجش قرار دادم اما هیچکدوم دقت بالایی نداشتند بهترینش ecmwf بوده که اصلا برای الان بارشی متصور نبود استان سمنان با استان تهران در ارتفاع برابر سمنان سردتر هست اما بارش استان سمنان طی خشکسالی های 30سال اخیر اصلا قابل قیاس با تهران نیست متاسفانه مناطقی مانند چاشم پرور فولادمحله که از بارشهای زیادی برخوردارن فاقد ایستگاههای هواشناسی هستن و تمام امکانات در سمنان خلاصه میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا