• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
خبر خوش به سمنان های عزیز صدر نشین بارش البرز تا الان سمنان هست با 17 میلی بارش خود سمنان نه بالا تر

babak2006

کاربر ويژه
سلام
به نظرمی یاد سیستم یکم با تاخیر عمل خواهد کرد اما امید به خدا بارش خوبی درسطح استان خواهیم داشت

felan123

New member
همکنون شروع بارش برف در مهدیشهر به نظر میاد سیستم وارد شده به سمنان از سمنان گزارش باران شده قرار 24 میلی بباره تا فردا به امید خدا

felan123

New member
این سیستم همون سیستمی هست که من هی میگم وقتی به سمنان میسره چندین برابر پیش بینی ها میباره کسی ميدونه چرا حتی پارسال هم همین طوری بود خیلی اینجور سیستم ها به سمنان حال میدن دمشون گرم
من عاشق چنین سیستم هایی هستم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تاریخ انتشار: 1393/12/01
تعداد بازدید: 2493

اطلاعیه شماره 96 هواشناسی دریایی مورخ 93/12/01

نقشه های پیش یابی هواشناسی بیانگر وزش باد شدید شمالی در سه روز آینده در دریای خزر میباشد، که سبب مواج و طوفانی شدن دریای خزر در این مدت خواهد شد و در روزهای شنبه ویکشنبه در سواحل گیلان و مناطق میانی جنوب خزر ارتفاع موج بیش از 3متر پیش بینی می شود.
نیمه شرقی خلیج فارس و دریای عمان طی روزهای جمعه و شنبه با وزش باد شدید جنوبی خواهد بود که بتدریج از اواخر شنبه جریان باد شمال غربی خواهد شد و طی این مدت خلیج فارس و دریای عمان مواج و طوفانی خواهد بود. روزهای شنبه و یکشنبه ، بیشینه ارتفاع موج در خلیج فارس ، دریای عمان و تنگه هرمز در برخی نقاط در حدود سه متر پیش بینی میشود.
لازم است شناورهای سبک و قایقها ی تفریحی و ماهیگیری با احتیاط لازم تردد نموده و توصیه می شود از تردد غیر ضروری خودداری شود

farzad0511

New member
من فردا میریم سربازی. اگه مشهد برف اومد حتما عکس بذارید. از شانس ما افتادم سمنان که شانسه برف کمه
منتظر عکساتونم
:بای:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا