• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
دوستان اينجا دما ٧ درجست و دماي حسي ٥

ولي باران نمياد نميدونم چيه مثل برف و باران خيلي ريزه

فكر ميكنم در ارتفاعات بالا و لايه هاي بالا بارش به صورت برفه و هوا خيلي سرده !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خلاص

ecmwf خیال همه ما رو راحت کرد. عالی آپدیت زد . خدا رو شکر

نقشه بارش بارش برف مدل ecmwf منطبق بر همون نقشه پیش بینی اولیه خودم هست:خجالت2::گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
این فرودگاه که امروز خیلی خراب کرد. منطقه ما از این رگبار اخیر راحت 3 4 میلیمتر رو اومد ولی فرودگاه فقط 0.8 میلیمتر ثبت کرده!!!!!:ناراحت:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
خلاص

ecmwf خیال همه ما رو راحت کرد. عالی آپدیت زد . خدا رو شکر

نقشه بارش بارش برف مدل ecmwf منطبق بر همون نقشه پیش بینی اولیه خودم هست:خجالت2::گل:

نميدونم شما يادتونه يا نه ؟؟

ولي چند سال پيش بود كه ساكن كرمانشاه بودم و شما به من مي گفتيد كه يكي از بهترين حالت هاي بارش برف براي غرب كشور شكل گيري يك سردچال و كم فشار داراي هسته سرده !!!

عجب دنياي جالبيه الان كه بايد آرزوي نفوذ پرفشار مهاجر و يك سيستم غيرديناميك داشته باشم و از اينجا نظاره گر عملكرد اين سرد چال!!!

سیبری

کاربر ويژه

ولي چند سال پيش بود كه ساكن كرمانشاه بودم و شما به من مي گفتيد كه يكي از بهترين حالت هاي بارش برف براي غرب كشور شكل گيري يك سردچال و كم فشار داراي هسته سرده !!!

عجب دنياي جالبيه الان كه بايد آرزوي نفوذ پرفشار مهاجر و يك سيستم غيرديناميك داشته باشم و از اينجا نظاره گر عملكرد اين سرد چال!!!

بر عکس امسال که شما شمالی هر چی بوده کم فشار با هسته سرد بوده و خبری ازپرفشارهای شمالی نبوده

وحید - مشهد

کاربر ويژه
به نظرتون این رعد و برقها به مشهد میرسه؟؟؟

3232.gif

miras?

New member

سلام
علی اقا چخبر از تورنتو؟

ali_kermanshah

کاربر ويژه
یادمه به سختی در رو باز کرده بودی و ازکوچه که تو برف دفن شده بود عکس گذاشتی و پست زدی اینجا قطب شمال

اره يادش بخير

هر چقدر از زمان اون برف سنگين مي گذره و به اون روز ها فكر مي كنم متوجه شرايط استثنايي كه اتفاق افتاد ميشم .
متاسفانه ٣ روز هم برق نداشتيم و نميتونستم زياد عكس بگيرم

حالا اگر دوست داشتيد سر يه فرصت خوب چند تا از اون عكس ها كه تا حالا روي نت نذاشنم را ميزارم

عكس برف و قنديل و چند عكس هم كنار ساحل با برف يك متري

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جمعه 1 اسفند1393 ساعت: 22:19توسط:عباس رباط جزی
رگبار باران همراه رعدو برق رباط جز وسمت جوین و سبزوار
وب سایت ایمیل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا