ali_kermanshah
کاربر ويژه
منظورم منطقه ای بود که واسه طوفان شن پیش بینی کرده بودم و بر نقشه ماهواره ای واقعی که شما گذاشتید کاملا منطبق بود.
جالبه پيشبيني گرد و خاك خيلي سخته ولي شما دقيق پيشبيني كرديد !!
منظورم منطقه ای بود که واسه طوفان شن پیش بینی کرده بودم و بر نقشه ماهواره ای واقعی که شما گذاشتید کاملا منطبق بود.
خلاص
ecmwf خیال همه ما رو راحت رکد. عالی آپدیت زد . خدا رو شکر
نقشه بارش بارش برف مدل ecmwf منطبق بر همون نقشه پیش بینی اولیه خودم هست:خجالت2::گل:
خلاص
ecmwf خیال همه ما رو راحت کرد. عالی آپدیت زد . خدا رو شکر
نقشه بارش بارش برف مدل ecmwf منطبق بر همون نقشه پیش بینی اولیه خودم هست:خجالت2::گل:
اگه برف قوچان زودتر شروع بشه و دما یاری کنه مطمئن باش قوچان بالای 40 سانت میاد.فقط عکس یادت نره محسن جان.
نميدونم شما يادتونه يا نه ؟؟
ولي چند سال پيش بود كه ساكن كرمانشاه بودم و شما به من مي گفتيد كه يكي از بهترين حالت هاي بارش برف براي غرب كشور شكل گيري يك سردچال و كم فشار داراي هسته سرده !!!
عجب دنياي جالبيه الان كه بايد آرزوي نفوذ پرفشار مهاجر و يك سيستم غيرديناميك داشته باشم و از اينجا نظاره گر عملكرد اين سرد چال!!!
نميدونم شما يادتونه يا نه ؟؟
ولي چند سال پيش بود كه ساكن كرمانشاه بودم و شما به من مي گفتيد كه يكي از بهترين حالت هاي بارش برف براي غرب كشور شكل گيري يك سردچال و كم فشار داراي هسته سرده !!!
عجب دنياي جالبيه الان كه بايد آرزوي نفوذ پرفشار مهاجر و يك سيستم غيرديناميك داشته باشم و از اينجا نظاره گر عملكرد اين سرد چال!!!
بر عکس امسال که شما شمالی هر چی بوده کم فشار با هسته سرد بوده و خبری ازپرفشارهای شمالی نبوده
سلام
علی اقا چخبر از تورنتو؟
اشكال نداره در عوض پارسال همينجا سنگين ترين برف عمرم را ديدم !!!
یادمه به سختی در رو باز کرده بودی و ازکوچه که تو برف دفن شده بود عکس گذاشتی و پست زدی اینجا قطب شمال
جمعه 1 اسفند1393 ساعت: 22:19 | توسط:عباس رباط جزی | |
رگبار باران همراه رعدو برق رباط جز وسمت جوین و سبزوار |