• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
فقط اومدم بگم اینجا بارون یک ده دقیقه ای که شروع شده و احتمال برف شدنش هم هست
شب بخیر همگی

mohamad1361

New member
البته این جور که من فهمیدم اون سرما تا یکشنبه به مشهد نمیرسه چون ما در جبهه گرم سیستم قرار میگیریم و فردا هوا کاملا گرم میشه..

این جبه سرد میشه بگین از کجا داره وارد مشهد میشه؟؟؟؟؟؟ دیروزم برای گرگانم دمای 12 تا 14 در نظر گرفته بودن ولی از 8 بیشتر نشد!!! امروزم کهه سرد بود!! دامنه های جنوبی البرزم که هوای سردی داشت تقریبا.

این جبه سرد میشه بگین از کجا داره وارد مشهد میشه؟؟؟؟؟؟ دیروزم برای گرگانم دمای 12 تا 14 در نظر گرفته بودن ولی از 8 بیشتر نشد!!! امروزم کهه سرد بود!! دامنه های جنوبی البرزم که هوای سردی داشت تقریبا.

نمیدونم والله خخخ امیر خان میگفت.....ولی خوب رخنه سرما به مناطق مرکز به سمت غرب که از همین امشب دیگه تقریبا مشخصه...

سیبری

کاربر ويژه
image00004.jpg

eli93

کاربر ويژه
نکته ی مهم اپدیت نروژ وجود سرما در 10 روز اینده که میتونه خبره خوبی باشه

samann

کاربر ويژه
یعنی در بدبینانه ترین حالت اینجا از صبح 10 میل باریده ولی فرودگاه معلوم نیست چه کار میکنه

نیما 68

کاربر ويژه
پیش بینی یکماه اینده از هواشناسی روسیه

کلا جزوء سایت های خوشبین وپر خطا محسوب میشه ولی امیدواریم این یکی بی خطا باشه

emadi1368

New member
در عجبم صبح طبق هیچ مدلی قرار نبود سمنان بارون بیاد از شب تا صبح 16 بارید امشب که قراربود 17تا بیاد و همه مدلها اتفاق نظر داشتند هیچی نمی باره

Hamid reza65

New member
خدارو شکر بابت این بارش زیبا.من امروز بنا به کاری که داشتم عازم تربت جام شدم.تمام مسیر بارندگی بود و بسیار زیبا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا