• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
من ديشب از شرق تا مرکز مشهد رو رفتم بارش بسيار شديد بود طوري که کف بعضي خيابونا 5 سانتي آب جاري بود ولي نميدونم چرا اينقدر فرودگاه کم باريده
1.png

golil

کاربر ويژه
درود و صد صدرود
خدا رو شکر از دیشب دوباره بارش باران و گاهی برف چهره استان و شهرمون رو باز شستشو داد . شدت بارشها خیلی بالا بود .الان هم ما بارش برف رو داریم که بیشتر حالت برف آب دارد

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
مجموع بارش ما از این سیستم 30 م.م طبق ظرف من و با توجه به نوع بارش ها عجیب نیست صفی آباد 16 م.م ثبت کنه...الآنم یخ بندان واقعی رخ داده!مثل وسط دی ماه!

وحید - مشهد

کاربر ويژه
بارش 72 ساعت آینده

3_0bf31.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای یاسوج

هوای حاضر ساعت: ۰۷:۵۰
پیش بینی ۳ روز آینده

D_33_XL.png
۱° c
رگبار برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | شنبه ۰۲ اسفند

سرعت باد: ۷ متر بر ثانیه, ۲۵ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۳

دید افقی: ۲۵۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۷.۳ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۰° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۰۲ ۰۷:۳۰

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
میزان بارش اندازه گیری شده بنده تا ساعت 23:30 شب قبل 7 میلیمتر بوده است و فعلا امکان قرائت بارانسنج
حجم بارش تا ساعت 2 بامداد امروز که من بیدار بودم بسیار سنگین بود بصورتی که در کوچه (در بولوار فلسطین) تمام سطح کوچه آب بصورت روان جریان داشت
من سعی میکنم هیچوقت تخمینی از میزان بارش نگم ولی این بارش با این حجم رواناب و شدت-مدتی که داشت تقریبا شبیه باران 7 یا 8 فروردین 86 یا باران دهه سوم فروردین 84 بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا