• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak2006

کاربر ويژه
فرارفت هوای گرم رو گویا ازجنوب استان داریم فریمان 16 خیلی گرم شده مرکز وجنوب استان

golil

کاربر ويژه
از این به بعد محور شیروان فاروج رو می خوان 3 باند قایق سواری هم اضافه کنن
jef3vqrlel2gttlngke.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عزیزان راهنمایی فرمایید باران سنج از کجا میشه تهیه کرد .

وحید جان سلام

این وظیفه شما نیست که باران سنج تهیه کنید، در واقع هواشناسی استان باید ایستگاهها رو افزایش بده و آمارش رو بصورت مرتب اعلام کنه.

همینکه شما این نیاز رو مطرح میکنید یعنی اینکه از آماری که توسط هواشناسی استان اعلام میشه و به کل مشهد تعمیم داده میشه تحت هیچ عنوان رضایت ندارید.

rahsazan

کاربر ويژه

وحید جان سلام

این وظیفه شما نیست که باران سنج تهیه کنید، در واقع هواشناسی استان باید ایستگاهها رو افزایش بده و آمارش رو بصورت مرتب اعلام کنه.

همینکه شما این نیاز رو مطرح میکنید یعنی اینکه از آماری که توسط هواشناسی استان اعلام میشه و به کل مشهد تعمیم داده میشه تحت هیچ عنوان رضایت ندارید.
امیرجان مشکل نبودن بارانسنج نیست، اعلام نکردن آمار بارانسنجی هست
baransanj3.JPG

003.JPG

004.JPG

وحید - مشهد

کاربر ويژه

وحید جان سلام

سلام امیر جان

من نمی دونم نصب یک باران سنج معمولی چقدر هزینه داره ولی اگر با یک هزینه معقول بشه انجام داد . لااقل آمار شهر و محله خودمون رو می تونیم دقیق داشته باشیم . که ارزش داره

اگرهم سازمان نیرو و مکان مناسب نداره خیلی از ما حاضریم به عنوان یک دیده بان عمل کنیم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرجان مشکل نبودن بارانسنج نیست، اعلام نکردن آمار بارانسنجی هست
baransanj3.JPG

003.JPG

004.JPG

محمد رضا جان

میدونم بخدا ولی چه فایده که ما آمار هیچکدوم از اینا رو نداریم!!!

برای بنده که یکسره با نقشه ها پیش بینی سر و کار دارم و بصورت انفرادی کار تحقیقاتی انجام میدم اطلاع از این داده ها خیلی اهمیت زیادی داره!

Ahmad77777

New member
بارش باران سیل آسا در غرب مشهد (نمایشگاه)
هوا به شدت تاریکه.اینگار خورشید میخواد غروب کنه.:D:D

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان
روزهای زیبای بارونی همه عزیزان در سراسر کشور بخیر باشه

آسمون غرب مشهد از لحظاتی پیش خیــــــــلی تاریک شده و بارون با شدت نسبتا خوبی ادامه داره
واقعا هوا مثل غروب شده!!!!

Sent from my WT19i using Tapatalk

seyyedalireza

مدیر موقت
دوستان هوا داره سرد میشه یا امروز هوا گرم خواهد شد ؟ الان من احساس سرما میکنم قرار بود دما الا ن دوازده باشه ولی هفته خدا کنه افزایش دما نداشته باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا