• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsehprint

New member
بارش فوق العاده سنگین تگرگ
بارشی که حتی در بهار اسفراین هم رخ نداده است
جاری شدن سیل در خیابان ها

سیدمهدی

New member
سلام به همه دوستان خداروشکر بارون منطقه مرکزی وبه سمت جنوب مشهد منظم وخیلی ریز میاد یکی دوساعته
امروز تو روزنامه خراسان یه بخشی داره به اسم خراسان قدیم که مربوط بهمن 1328 بود جالبه بارشهای شهرهای خراسان رو تو اون روز خاص زده بود
اکثرا شهرهای خراسان تو اون روز بارش داشتن اونم چه بارشهایی همه برف بالای 20 30 سانت مثلا قوچان رو اینجوری نوشته بود
یک هفته هست که دارد برف میبارد دیشب تا صبح هم برف باریده که در حدود 70 سانتیمتر میشود
همه شهرها مثل تربت جام تایباد حتی خواف و تربت حیدریه رو هم نوشته بود که برف داشتن اونم از نوع سنگین
الانم بعد از 68 سال همه شهرهای خراسان بارش دارن البته از نوع بارون

samann

کاربر ويژه
از ساعت 3 در پیروزی پیوسته میباره اما معلوم نیست در خشک اباد مشهد چه خبره
اگه ادمو بزنن بهتره بگن این بارش سه ساعته کمتر از 7 میل بوده

AFSORDE

کاربر ويژه
qsu1eamp16k8knkxpsv.png

qygii9343z9zo0hr61d.png

leqqgeokqbujwv5xdoad.png

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
جالبه رعد و برقا انگار درست در مرز توده هوای گرم که الان روی شرق کشور و خراسانه و توده هوای سرد قرار دارن

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به فضل خدا تا ساعاتی دیگه بارش برف در قوچان آغازمیشه
حدس من حدود ساعت 9 و 10شب هست

داداشی سلام..خوبی؟؟دادا بنظرت قوچان کبیر همگان را انگشت بر دهان و شگفت زده خواهد کرد؟!؟ پیش بینیت چقدره واسه قوچان؟؟ واسه مشهد چطور؟؟

سیبری

کاربر ويژه
سلامنم دادشی نظرم همونه که قبلا گفتم قوچان 20 تا 40 سانت در مجموع از امشب تا دوشنبه که بیشترش امشبه
مشهد هم ایشالله برفش خوبه برای فردا

سیبری

کاربر ويژه
یکم نگرانم ، چون هر چه شهرهای خراسان شمالی و گلستان رو چک میکنم الان بارش خاصی ندارند تو گلستان چند شهر بارش ملایم داره و گردنه ها هم که برفشون شروع نشده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا