• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
حاجی دمای پایین کرمان چی میخواد به ما بفهمونه؟!؟؟میگم نکنه سرما هم داره بصورت مورب از جنوب غرب وارد استان میشه؟!؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس تا 54 ساعت آینده آپدیت شد.
واسه مشهد 25 میلیمتر در اثر فعالیت شاخه اصلی سیستم در نظر گرفته و این در حالیست که بارشهای غرب و شمال غرب خراسان رضوی و خراسان شمالی در اثر نفوذ جبهه سرد سیستم و بصورت همرفتی منطبق بر شکل توپوگرافی زمین رخ خواهد یعنی رگباری و شدید با رعد و برق ولی کوتاه مدت.
احتمال بارش تگرگ هم در نواحی مذکور دور از انتظار نیست
40e07a8065369d4ba19f73cc865a2c40.jpg

سیبری

کاربر ويژه
آخه غرب ما سمنان و شاهروده دیشب این موقع که این شهرها سردتر بودن الان دمای شاهرود 3+ در حالیکه دیشب داشت برفابه میومد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارش برف دقایقی ست که شهر بجنورد را فرا گرفته است!!

این پیام همین الان بدستم رسید توسط یکی از دوستام!!حاجی منتظر زیر لفظی هستم آ :خنده2::شاد2::شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر نیروی دریایی هم آپدیت خوبی کرده و شاخه شمالی و جنوبی سیستم رو بهم متصل کرده!

جالبه که برای خوزستان هم نیروی دریایی همزمان با ما بارش پیش بینی کرده!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیشا پیش بارش برف در غالب نقاط خراسان و سپیدپوش شدن منطقه مون خدمت هم دوستان تبریک میگم
قوچان هم برف سنگینی خواهد بارید.

وضع مشهد هم خیلی خوبه خدا رو شکر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد عزیزم امیرمحسن خان بزرگوار

وای..سپاس که پیام آور شادی ها و خبرهای خوب واسه همه ماها هستید..خدا ایشالا حفظتون کنه..راستی میشه شما هم یه سانت برف پیش بینی کنید؟؟:خجالت2:لطفا..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه الان بجنورد بارش برف داشته باشه یعنی نقشه های در حدد 3 الی 6 ساعت زودتر داره بوقوع میپیونده و هوای سرد زودتر نفوذ پیدا کرده.

Ahmad77777

New member
پیشا پیش بارش برف در غالب نقاط خراسان و سپیدپوش شدن منطقه مون خدمت هم دوستان تبریک میگم
قوچان هم برف سنگینی خواهد بارید.

وضع مشهد هم خیلی خوبه خدا رو شکر
خوش خبر باشید استاد.کاشکی سانتیمتر هم مشخص میکردین واسه مشهد.

entezar59

New member
«موگویی» میزبان برف شش متری شد
بخشدار مرکزی کوهرنگ با اشاره به بارش شدید برف در شهرستان کوهرنگ از محاصره شدن موگویی در برف خبرداد.

خبرگزاری ایسنا: بخشدار مرکزی کوهرنگ با اشاره به بارش شدید برف در شهرستان کوهرنگ از محاصره شدن موگویی در برف خبرداد.

فرزاد محمدحسینی در گفت‎وگویی با اشاره به بارش حداقل 6 متر برف در منطقه موگویی، اظهارکرد: طی بارش‎های اخیر دهستان موگویی نیز با 15 روستا در برف محاصره شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ارتفاع زیاد برف امکان باز شدن مسیر این دهستان با مشکل مواجه خواهد شد.

محمدحسینی همچنین از باز شدن مسیر بازفت که بر اثر برف و کولاک شدید طی شب گذشته بسته شده بود، خبر داد.

وی افزود: با توجه به بارش سنگین برف در شهرستان کوهرنگ، شب گذشته مسیر بازفت بسته شده بود که به همت هلال احمر، راه دارخانه، اداره راه بازفت و صمصامی، فرمانداری کوهرنگ و نیروی انتظامی، 45 دقیقه پیش باز شد.

م
2
102800_861.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد عزیزم امیرمحسن خان بزرگوار

وای..سپاس که پیام آور شادی ها و خبرهای خوب واسه همه ماها هستید..خدا ایشالا حفظتون کنه..راستی میشه شما هم یه سانت برف پیش بینی کنید؟؟:خجالت2:لطفا..

خوش خبر باشید استاد.کاشکی سانتیمتر هم مشخص میکردین واسه مشهد.

درود دوستان عزیز

منتظر هستم یکی از دوستان به اسم حامد که خیلی تو وبم فعاله و پیش بینی ارائه میده مقادیر دقیق بارش و ارتفاع برف در مشهد رو تخمین بزنه:خنده2:

Ahmad77777

New member

درود دوستان عزیز

منتظر هستم یکی از دوستان به اسم حامد که خیلی تو وبم فعاله و پیش بینی ارائه میده مقادیر دقیق بارش و ارتفاع برف در مشهد رو تخمین بزنه:خنده2:
خخخخخخخخ.
استاد من ساعت به ساعت وب شمارو چک میکنم از همون اول حامد فاز منفی میزد.
ولی کاشکی حداقل تو انجمن سانتی متر رو اعلام میکردین!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خنده2:
آخ آخ آخ آخ.. استاد این بنده خدا خیلی رو اعصابه.. کلا همه رو ناامید کرده و جو اندوه گینی رو ایجاد کرده..میشه برید جوابشو بدید؟؟

سیبری

کاربر ويژه
من یه همشهری تو قسمت نظرات وبلاگ امیر محسن پیدا کردم مرتضی ازقوچان که تو چکنه هم خونه دارن

مشخصه بچه با عشقیه چون دیشب فقط من و اون و عباس رباطجزی بودیم که ساعت 3 نصف شب نظر میذاشتیم و گزارش بارون شدید رو میدادیم

سیدمهدی

New member

درود دوستان عزیز

اره بعضی از کامنتهایی که میزاره منو یاد کارتون گالیور میندازه همش میگه من میدونستم که برف نمیاد من میدونستم که نهایت بارون میاد
من میدونستم اگه برفم بیاد 5 سانت بیشتر نمیاد
53.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا