• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
خیلی دوست دارم بدونم الان هواشناسی و رسانه های ترکیه چجوری داره اطلاع رسانی میکنه

ali_kermanshah

کاربر ويژه
فکر میکنم با توجه به تجربه ی پارسال باید منتظر برف سنگین در جلگه ی شمال ایران باشیم .

abtinT

کاربر ويژه

سپاسگذارم آبتین جان
ولی قرار بود یکشنبه تهران بارش داشته باشه

اپ امروز صبح نقشه ها بارشی نزدن . سایت نروژ هم بارشی نزده . فقط سایت فوریکا بارش کمی زده .
اگر هم بارشی باشه در حدی نیست که برات مشکل ایجاد کنه .

مگه می خواهی شب رو تو خیابان بخوابی که ابنقدر نگرانی :خنده1:

فقط اگه خواستی برگردی خودت می دونی که تا 5شنبه قبل از ظهر برو

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام

نمی دونم چی شد که جی اف اس اینگونه نظرش در مور مشهد عوض شد

ولی برمیگرده نگران نباشید

hbfmh3z8pmllh3j5nfi.png

bqa13q5eviz24m29ysaj.png

hamed2148

کاربر ويژه
سلام

نمی دونم چی شد که جی اف اس اینگونه نظرش در مور مشهد عوض شد

ولی برمیگرده نگران نباشید

hbfmh3z8pmllh3j5nfi.png

bqa13q5eviz24m29ysaj.png

بی خیال عوض کرد و نکرد زیاد مهم نیست ناراحت نشو ۰۰۰ همیشه مشهد هرسال یکی دوتا برف تپل داره این نشد سری بعدی خدا بزرگه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

هم ای سی ام هم جی اف اس آپدیت خوبی نداشتن متاسفانه..ولی خب هنوز زمان زیادی باقی مونده و همه چیز میتونه به نفعمون عوض شه..پس بیاید انرژی مثبت بدیم..برف سنگینی در راه است!!:شاد2::شاد::گل:

برف سنگینی در راه ست!!!برف سنگینی در راه است!!!!دوستان انرژی مثبت یادتون نره!!:خجالت2::دوست:

مدلی که دوتا اپدیتش اونم تو چند بار زمین تا آسمون باهم فرق داشته باشه دیگه چطور میشه بهشون اعتمادکرد..

Hamid reza65

New member
سلام.دوستان لطفا راهنمایی کنن که چرا مثلا 4 یا 5 سال پیش وقتی سایت ها پیش بینی بارش و سرما میکردن تقریبا همون محقق میشد،ولی الان میبینیم حتی اون بارش شدیدی که واسه مشهد روز دوشنبه پیش بینی شده بود تقریبا داره از بین میره،حالا چه رسد به جمعه هفته آینده که معلوم نیست چه اتفاقی بیافته،تو یه آپدیت برف نسبتا سنگین،آپدیت بعدی هیچ!!!دلیل این همه تغییر چیه؟ممنون میشم از پاسخ هاتون

سلام.دوستان لطفا راهنمایی کنن که چرا مثلا 4 یا 5 سال پیش وقتی سایت ها پیش بینی بارش و سرما میکردن تقریبا همون محقق میشد،ولی الان میبینیم حتی اون بارش شدیدی که واسه مشهد روز دوشنبه پیش بینی شده بود تقریبا داره از بین میره،حالا چه رسد به جمعه هفته آینده که معلوم نیست چه اتفاقی بیافته،تو یه آپدیت برف نسبتا سنگین،آپدیت بعدی هیچ!!!دلیل این همه تغییر چیه؟ممنون میشم از پاسخ هاتون
والا حمیددعزیز از وقتی که من یادمه همینجوری بوده آپدیتها تو این چند سال واسه مشهد..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

این سایت هم مثل من اعتقاد به بارش برای امشب مشهد داره:

[h=2]Time: 12:24 (08:54 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 24 minutes ago, at 08:30 UTC
Wind 7 km/h from the East/Southeast
Temperature 9°C
Humidity 57%
Pressure 1020 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

[h=4]Forecast
The report was made 3 hours and 54 minutes ago, at 05:00 UTC
Forecast valid from 02 at 06 UTC to 03 at 12 UTC
Wind 14 km/h from the West
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus
Becoming
from 02 at 19 UTC to 02 at 21 UTC
Wind 29 km/h from the West/Southwest
Visibility: 6000 m
Few clouds at a height of 1067 m, Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Probability 40% :
Temporary
from 03 at 01 UTC to 03 at 05 UTC
Visibility: 4000 m
mist and rain showers

ali_kermanshah

کاربر ويژه

گرمايش زمين و تغيير الگوهاي آب و هوايي و اينكه مدل ها مثل سابق جواب نميدن چون شرايط زمين در حال تغييره و من يه جا خوندم كه دارن مدل ها رابا وضعيت جديد تطبيق ميدن .

من کاری به آپدیتا ندارم میخواد همشو از بین ببره بارشارو میخواد یک متر پیشبینی کنه ولی من اطمینان دارم که هفته دیه مشهد برف میاد و سپید پوشم میشه..به این مسخره بازی آپدیتا هم کاری ندارم...

ali_kermanshah

کاربر ويژه

سلام اميرمحسن جان

پيشبيني برف ما در هر آپديت داره شديد تر ميشه و جالب اينكه داره براي رامسر بيشتر از رشت برف پيشبيني ميشه !! (دقيقا مثل پارسال )

نظرت چيه ؟؟

و در ضمن آيا بارش حاصل از پديده Lake Effect در مدل ها لحاظ ميشه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا