• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
من کاری به آپدیتا ندارم میخواد همشو از بین ببره بارشارو میخواد یک متر پیشبینی کنه ولی من اطمینان دارم که هفته دیه مشهد برف میاد و سپید پوشم میشه..به این مسخره بازی آپدیتا هم کاری ندارم...

کاملا با نظر شما موافقم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من کاری به آپدیتا ندارم میخواد همشو از بین ببره بارشارو میخواد یک متر پیشبینی کنه ولی من اطمینان دارم که هفته دیه مشهد برف میاد و سپید پوشم میشه..به این مسخره بازی آپدیتا هم کاری ندارم...

وقتی به الگوی آب و هوایی در حال وقوع اشراف داشته باشید با آپدیتهای مدلهای مختلف نه نا امید میشد و نه پیش از حد امیدوار!

nl4asyduecxeoteslyry.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

وقتی به الگوی آب و هوایی در حال وقوع اشراف داشته باشید با آپدیتهای مدلهای مختلف نه نا امید میشد و نه پیش از حد امیدوار!

nl4asyduecxeoteslyry.jpg

علت همراه نشدن جریانات جنوبی بصورت 100 درصد هم در الگوی نقشه MJO بالا کاملا مشخصه!

اون کاهش ارتفاع روی شمال غرب قاره امریکا هم PNA- هست که فراموش کرم علامتگذاری کنم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام اميرمحسن جان

پيشبيني برف ما در هر آپديت داره شديد تر ميشه و جالب اينكه داره براي رامسر بيشتر از رشت برف پيشبيني ميشه !! (دقيقا مثل پارسال )

نظرت چيه ؟؟

و در ضمن آيا بارش حاصل از پديده Lake Effect در مدل ها لحاظ ميشه ؟؟

سلام علی عزیز

آیا در نقشه های و مدلهایی که چک میکنید نفوذ پر فشار بسیار قوی و سردی رو به سواحل در هنگام بارشهای پیشرو داریم یا نه؟

در زمان وقوع پدیده LAKE EFFECT SNOW حتما باید شرایط همرفت حاصل از نفوذ پر فشار و برخورد بادهای سرد شمالی رو بر فراز سواحل غربی داشته باشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای کاش در وضعیت فعلی و در این ماه mjo در فاز 2 قرار میگرفت:

wnfr3qvtmssjgldpzas.jpg

فاز 5 جهت مقایسه:

juhplhxxeug0scwa27b.jpg

آنومالی دمای هوا در فاز 2 MJo ( النینو) در ماه ژانویه:

1n7xz29sckoeu9jmibm.jpg

abtinT

کاربر ويژه
ای کاش در وضعیت فعلی و در این ماه mjo در فاز 2 قرار میگرفت:

wnfr3qvtmssjgldpzas.jpg

فاز 5 جهت مقایسه:

juhplhxxeug0scwa27b.jpg

آنومالی دمای هوا در فاز 2 MJo ( النینو) در ماه ژانویه:

1n7xz29sckoeu9jmibm.jpg

نمی دونم چرا میگی فاز دو خوبه ؟
برای مشهد رو نمی دونم ولی من هرچه برف های تهران رو نگاه می کنم در فاز های 5و6و7و8 بوده نه فاز 2
سال 86 (2008) نیز ژانویه در این فاز ها قرار داشت .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای فاز 8 در ژانویه با شما موافقم ولی برای فاز های 5-6 موافق نیستم.

کلا سال 1386 تحت هیچ عنوان سال خوبی از لحاظ اقلیمی محسوب نمیشه

شکل گیری الگوی فاز 5 MJO در ماه ژانویه برابر با نظر اقای دکتر مایکل ونتریس، یعنی الگوی آب و هوایی لانینا!

شاید اقلیم شهر تهران به پدیده اقیانوسی لانینا بیشتر پاسخ میده تا النینو

نمی دونم چرا میگی فاز دو خوبه ؟
برای مشهد رو نمی دونم ولی من هرچه برف های تهران رو نگاه می کنم در فاز های 5و6و7و8 بوده نه فاز 2
سال 86 (2008) نیز ژانویه در این فاز ها قرار داشت .

ali_kermanshah

کاربر ويژه

سلام علی عزیز

آیا در نقشه های و مدلهایی که چک میکنید نفوذ پر فشار بسیار قوی و سردی رو به سواحل در هنگام بارشهای پیشرو داریم یا نه؟

در زمان وقوع پدیده LAKE EFFECT SNOW حتما باید شرایط همرفت حاصل از نفوذ پر فشار و برخورد بادهای سرد شمالی رو بر فراز سواحل غربی داشته باشیم.

اين كفايت ميكنه ؟؟
فكر كنم پرفشار به اندازه كافي قوي نيست .

image.jpgimage.jpg

abtinT

کاربر ويژه
برای فاز 8 در ژانویه با شما موافقم ولی برای فاز های 5-6 موافق نیستم.

کلا سال 1386 تحت هیچ عنوان سال خوبی از لحاظ اقلیمی محسوب نمیشه

شکل گیری الگوی فاز 5 MJO در ماه ژانویه برابر با نظر اقای دکتر مایکل ونتریس، یعنی الگوی آب و هوایی لانینا!

شاید اقلیم شهر تهران به پدیده اقیانوسی لانینا بیشتر پاسخ میده تا النینو

دزسته
ولی من اینطور که امارنشون میده می گم. برف اسفند 91 ، ابان 90، دی 86 ، بهمن 83 همشون در فاز های 5،6،7 بوده .

ali_kermanshah

کاربر ويژه

میشه یگید پر بارش ترین فریم شمال چه روزی هست و شانس بارش برف رو بیشتر ر نظر گرفته؟

بر طبق آخرين آپديت ها از بعد از ظهر روز پنج شنبه (١٥٩) بارش شديد مي شود و بعد با كمي تاخير و از غروب پنجشنبه(١٦٢ ساعت آينده )تا اواخر وقت جمعه بارش شديد خواهد بود و دما مساعد .

از ١٥٩ تا ١٧١ ساعت فكر كنم بيشترين شانس را براي برف شديد داشته باشيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دزسته
ولی من اینطور که امارنشون میده می گم. برف اسفند 91 ، ابان 90، دی 86 ، بهمن 83 همشون در فاز های 5،6،7 بوده .

دامنه سالهایی که مطرح کردید گسترده شد یعنی از لحاظ ماه- وضعیت انسو و... منظورم هست و این یحث بسیار گسترده ای هست که کاش مشهد بودید و یا من تهران که می تونستیم رو در رو با هم به تجزیه و تحلیل تاثیرات MJO بپردازیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر طبق آخرين آپديت ها از بعد از ظهر روز پنج شنبه (١٥٩) بارش شديد مي شود و بعد با كمي تاخير و از غروب پنجشنبه(١٦٢ ساعت آينده )تا اواخر وقت جمعه بارش شديد خواهد بود و دما مساعد .

از ١٥٩ تا ١٧١ ساعت فكر كنم بيشترين شانس را براي برف شديد داشته باشيم

هواشناسی رو به ماه میلادی دنبال کنید .
منظورم چه تاریخی از ژانویه بود!

بهر حال الگوی توزیع فشار سطح دریای طوفان برف سال گذشته اینطوری بوده:

njpvfau0p444qhavq7i.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
خداقوت امیر محسن دوست قدیمی و عزیز ...
:گل::گل::گل::گل::خجالت2:
از دی هرچه به بهار نزدیک میشیم بارش ها ایده آل تر می شه ولی به نظر من در مجموع کم بارشی در اغلب نقاط ایران بجز شمال غرب رخ خواهد داد..هرچند به زمستانی پربارش و گرم تر از نرمال اعتقاد داشتم ولی متاسفانه جریانات جنوبی تو سیستم ها همراهی نمی کنن و سیستم هایی که کم هم نیستن بدون بارش میان و میرن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا