• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
همچنان ودر اعتقاد به شروع بارش برف از ساعات عصر داره. و البته شدت و ميزانش رو هم افزايش داده خدا رو شكر

babak2006

کاربر ويژه
درضمن برای تایباد بارش بیشتری ازهمه جاها متصور بودن سایت ها اما ازهمه کمتر اومده کلا اصلا حساب و کتاب نداره این سیستم و امید به خدا امشب وفردا هم ممکنه امارهای جالبی بدست بیاد

samann

کاربر ويژه
سامان جان بنظرت اونقدری میاد که بتونیم حداقل یک برف بازی کنیم؟الان که ابرها آنچان یک دست نیستند.

احمد جان چي بگم آخه كه دلم خونه از اين سيستم
زمين الان زنده است. درسته كه چنديدن روز بارون اومده و سرد شده اما اين زمين مثه زمين دي و آذر نيست كه بخواد اين برفو نگه داره مگه اينكه با يك heavy snow مواجه بشيم.
به هر روي اين سيستم نشون داده كه عجيب و غريب عمل كرده. الان فقط ميتونم بگم كه ديگه بايد بسپريم دست خدا
در مجموع من احساس ميكنم مشهد قابليت اينو داره كه حداقل سفيد بشه. اما يك برف پر حجم خير

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
يكي از سايتها كه معمولا قبل از بارش برف، سانتشو تقريبا خوب تخمين ميزنه اعتقاد داره ارتفاع برف در مشهد به 5 سانت ميرسه
ديگه الله و اعلم

samann

کاربر ويژه
اين سيستم يار بي پناهان بود. دعاي مردم بيابانها بود از بيابانهاي سمنان بگير تا گناباد.
اين سيستم نشون داد اونام خدايي دارن كه به يادشونه

Ahmad7777

New member
نروژ واسه امشب 5 سانت برف پیش بینی کرده.خدایا خواهش میکنم بزار این 5 سانت بیاد به عشقمون برف برسیم.

golil

کاربر ويژه
طبیعت برفی شیروان 3اسفند صبح زود برداشتم فرصت نشد بزارم الان گذاشتم ببخشید
inxut4i64dw5sbkzot4.jpg

9ilxc9pkrddbsjnoltq3.jpg

ezfssikghlomky7biyhn.jpg

nwfe1ahtyc2h289y433i.jpg

این یکی رو نمی زارم خودتون ببینید
http://www.up.iranjoman.com/images/yppm50q0v4k793hed20a.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه سیستم به خوبی وارد مشهد بشه خیلی بیشتر از 5 سانتیمتر در مشهد برف به زمین خواهد نشست.
مطنءن باشید

tima ir

کاربر ويژه
بارش برف خدا رو شکر در منطقه ما و نواحی مرکزی مشهد با شدت خوبی دوباره اغاز شده .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا