• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوار مرزی شرق استان هم ظرف امروز و فردا اون پیش بینیهایی که واسش شده بود؛قطع به یقین بدونید محقق میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارها و بارها اطلاعات در مورد نحوه فعالیت و کلیمتالوژی این سیستم به اشتراک گذاشتم و با توجه شناخت از اقلیم منطقه خودمون بارشهای خوبی رو متصور بودم ولی خیلی از دوستان چه در اینجا و چه در وب هوای مشهد با عنایت و توجه ویژه ای که به سایتهایی همچون فورکا-نروژ -اکیوریت ودر و حتی ودر چنال داشتند دایما در حال نسخه پیچی این سیستم و آیه یاس خوندن بودند؛یکی از دلایل اصلی که تمایل به آپدیت سایتم ندارم دقیقن همین رو اعصاب رفتناست.

Ahmad7777

New member
الان دارم منظره ای میبینم در شرق مشهد و رو کوه های آب و برق که هیچوقت تو عمرم ندیدم.خیلی شگفت انگیزه.حیف دوربین شارژ نداره عکس بگیرم.خیلی زیباست.

abscom

New member
داریوش شیبانی رئیس اداره هواشناسی شهرستان گناباد میزان بارندگی 24 ساعت گذشته گزارش شده از ایستگاه های شهرستان گناباد را به شرح زیر اعلام کرد.

سد کاخک 67/2
، زیبد 61/5 ، شهر کاخک 55 و گناباد 10 میلیمتر

وی افزود؛ میزان بارندگی در دیگر ایستگاه های شهرستان در 12 ساعت اول (از 6:30 صبح شنبه تا 18:30 عصر شنبه) بیمرغ 11/2، گیسور 9/5 ، نجم آباد 5/3 میلیمتر گزارش شده است.

الان دارم منظره ای میبینم در شرق مشهد و رو کوه های آب و برق که هیچوقت تو عمرم ندیدم.خیلی شگفت انگیزه.حیف دوربین شارژ نداره عکس بگیرم.خیلی زیباست.

احمد جان اگه برف بخواد بیا بالای 5سانت میاد به تظرم اگه نیاد اصلا نمیاد..

babak2006

کاربر ويژه
گویا کاخک میانگین بارندگی خوبی هم داره حدود 280میل درسال که خب خیلی خوبه وکلا با گناباد زمین تا اسمان فرق داره

seyyedalireza

مدیر موقت
چرا شدید هم میباره هادی جان من منظورم از اون برفايي که میخواد بشينه. این برفا حکم زمین سرد کن دهرن

hamid_bms

New member
10425073_10200493266530770_3502303641991307721_n.jpg
10683465_10200493265890754_9185660253500362912_o.jpg
10991591_10200493266330765_3006582885955024525_o.jpg
10994458_10200493265530745_1827627806049789679_n.jpg
بارش برف در امان پایتخت اردن!! امروز یکی از دوستام واسم فرستاده
آخه این درسته اونجا برف بیاد اینجا نه؟!!

golil

کاربر ويژه
بارندگي ۲۴ ساعت گذشته خراسان شمالی
تاريخ: ۰۳/۱۲/۱۳۹۳
بارندگي ايستگاه هاي بارانسجي ديتالاگري بارندگي ايستگاه هاي خودكار
رديفنام ایستگاهمقدار بارندگی( ميليمتر) رديفنام ايستگاهمقدار بارندگي(ميليمتر)
۱چمن بید ۱بجنورد۴.۹
۲قاضی۲.۱ ۲شيروان۱۱.۸
۳شوقان ۳رباط۰.۵
۴ارکان ۴گيفان۱۱.۴
۵مایوان۱۰ ۵سنخواست۴
۶لوجلی۲.۵ ۶كوسه۲۳.۲
۷گریوان۶.۶ ۷يكه سعود۳.۴
۸چهار بید ۸فاروج۷.۸
۹غلامان ۹صفي آباد۱۳
۱۰اسفیدان۸.۶۱۰راز۹.۱
۱۱گرمخان
۱۲درکش۱۰.۱بارندگي ايستگاههاي فرودگاهي و سينوپتيك
۱۳ناوه۱۱
۱۴گراتی۱۳.۸رديفنام ايستگاهمقدار بارندگي(ميليمتر)
۱۵کرف
۱۶تازه قلعه۱.۱۱فرودگاه بجنورد۴.۱
۱۷سرچشمه دوین ۲آشخانه۶.۹
۱۸دشتک علیا ۳اسفراين۲۶.۳
۱۹زوارم۶.۱۴جاجرم۱.۳
۲۰کهنه جلگه۱.۸
۲۱گرمه۱.۲بارندگي ايستگاههاي اقليم شناسي
۲۲روئین اسفراین۱۶.۶
۲۳دانشگاه آزاد مقدار بارندگي(ميليمتر)
۱دشت۳
۲تنگه تركمن۸
۳سيساب۱۲.۵
۳مهمانک
۴برزل آباد۲۲
۵پيش قلعه۸

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تمام اون اطلاعاتی که دوستان از روی سایت های هواشناسی با اطمینان از روش اظهار نظر میکنند بر اساس آخرین آپدیت نقشه های هواشناسی در ساعت حدود 4 بامداد هست!!!

ولی آپدیت ساعت 10:30 امروز حاوی اطلاعات بسیار امیدوار کننده ای هست:

74byqrtrf1e98bh5m.jpg

از لحاظ دمایی هم مشهد دقیقا در مرز بین هوای سرد و گرم قرار گرفته که توسط خطوط زیر جدا سازی شده:

x2jglsbj71sx4mom6rfj.jpg

پس بدونید که هر اظهار نظری که از روی اون سایتها میکنید حداقل 6 ساعت از واقعیت موجود نقشه ها در خصوص این نوع از سیستم ها عقب هست و ارزش چندانی نداره!

خدا رو شکر جت استریم از روی پهنه آبی عظیم در جنوب کشور به روی منطقه ما قطع نشده ( خطوط زرد رنگ) و سامانه از تغذیه رطوبتی مناسبی در حین نفوذ تدریجی هوای سرد برخودار خواهد بود و کم فشار های حراراتی رطوبت بسیار خوبی رو بر روی خراسان خواهند ریخت.

اون خطوطی که با رنگ نارنجی مشخص کردم جت استریم کاملا قطع شده و به همین دلیل هست که بارش در منطقه تهران تضعیف و یا قطع شده!

من فعلا باید برم و دنباله این بحث در اولین فرصت بعدی .................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا