• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
شایدم ما داریم اشتباه میکنیم و این سیستم میخواد غافلگیر کنه ما رو
من واسه امروز فک میکردم جریانات خزری غالب میشه و مشهد با شمالی شدن جریانات رطوبتش از اونجا تامین میشه اما جریانات غربی -شرفی نشد .... و جالبه جنوب غربی شمال شرقی هم نیست چون با توجه به بارش برف شیراز، مشهد باید با فاصله زمانی مثلا فردا صبح برف داشته باشه؟ آیا من دارم اشتباه میکنم

البته اصلاح میکنم جریانات خزری باید شمال غربی جنوب شرقی بشه که در امتداد بین دو رشته کوه هزار مسجدو بینالود جریان پیدا کنه

navid_komperes

New member
دمای حسی خیلی خوب اومده پایین..... فرودگاه که زده -9 , اینجا حتما پایین تره

پ.ن: قفل بادها نشین بابا :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم باد الان جنوب شرقی شد

خیر فرودگاه با وزش باد شدید شمال غربی در حدود 44 کیلومتر در ساعت مواجه هست تازه دمای هوا 1 درجه دیگه هم گرم شده ولی نقطه شبنم نمیدونم چرا سقوط کرده!!!!!

meteogram_celcius.cgi

سیدمهدی

New member
همه چیز یه طرف این حامد تو وبلاگ امیرخان که نظر میده هم یه طرف از فردا احساس نستراداموس بهش دست میده حتما

samann

کاربر ويژه

اصولن نباید این اتفاق بیافته یک جای کار ایراد داره با این هم وزش باد سرد از سمت شمال غرب دمای فرودگاه باید بره زیر صفر و نه اینکه گرم بشه

نه ایرادی نداره اتفاقا میتونه نشون دهنده نفوذ جریانات مرطوب و گرم باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نه ایرادی نداره اتفاقا میتونه نشون دهنده نفوذ جریانات مرطوب و گرم باشه

سامان جان

اگه نقطه شبنم هم صعود میکرد من خیلی خوشحال و امیدوار میشدم.
مشکل این هست که نقطه شبنم به 3- رسیده و دما به 3+

اگه هوای گرم و مرطوب می اومدم نقطه شبنم نباید جدا میشد ازش !

ali_kermanshah

کاربر ويژه
یادمه قدیما الگوی بارش برف پیوسته بود و اغلب اوقات حداقل 48 ساعت برف پیوسته می آمد ولی چند سالیه که بیشتر بارش های برف رگباری و کوتاه مدت شده و حداقل در غرب کشور که اینطوریه .
آیا این نشانه تغییرات اقلیم اینجاست یا گرم شدن زمین ؟؟

samann

کاربر ويژه

سامان جان

اگه نقطه شبنم هم صعود میکرد من خیلی خوشحال و امیدوار میشدم.
مشکل این هست که نقطه شبنم به 3- رسیده و دما به 3+

اگه هوای گرم و مرطوب می اومدم نقطه شبنم نباید جدا میشد ازش !

درسته دمای شبنم باید میرفت بالا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=3]Side View of a Typical Warm Front

WarmFront.gif

[h=3]Warm Fronts

• Warm front- a front in which warm air replaces cooler air at the surface.

• Some of the characteristics of warm fronts include the following:
    • The slope of a typical warm front is 1:200 (more gentle than cold fronts).
    • Warm fronts tend to move slowly.
    • Warm fronts are typically less violent than cold fronts.
    • Although they can trigger thunderstorms, warm fronts are more likely to be associated with large regions of gentle ascent (stratiform clouds and light to moderate continuous rain).
    • Warm fronts are usually preceded by cirrus first (1000 km ahead), then altostratus or altocumulus (500 km ahead), then stratus and possibly fog.
    • Behind the warm front, skies are relatively clear (but change gradually).
    • Warm fronts are associated with a frontal inversion (warm air overrunning cooler air).

• If a warm front exists on a weather map, it will be northeast of the cold front and often, to the east of a surface low pressure area.

• Clouds and precipitation are quite prevalent to the north of the warm front. This results from the fact that low-level southerly winds in the "warm sector" of the cyclone rise up and over the cooler, more dense air at the surface located north of the warm front. The lifting leads to saturation, cloud formation, and, ultimately, to some form of precipitation.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا