• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماریا67

New member
سلام و وقت بخیر.
من به بارشهای خوب در مشهد وکلا شمال شرق امیدوارم. امسال سال شمال شرقه ان شاءالله :)

mahmood600

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم
و سلام بر اساتید هواشناسی

براوردهای اولیه نشان می دهد سیستم پیش رو که در این هفته بطور کل ترکیه را در برف مدفون می کند از روز چهارشنبه از سمت غرب و شمالغرب وارد کشور می شود و بارش برف بسیار رویایی رو برای بیشتر مناطق کشور بهمراه خواهد داشت

ماریا67

New member
نماز طلب باران در بیرجند اقامه می شود.
نماز طلب باران روز دوشنبه هفته آینده در مصلی المهدی بیرجند با حضور امام جمعه این شهر اقامه می‌شود.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین علی رضایی بیرجندی ظهر امروز در نمازجمعه بیرجند اظهار داشت: روز دوشنبه ساعت 10 صبح نماز طلب باران در مصلی المهدی بیرجند اقامه می شود.

او گفت: در احدایث و روایات بیان شده است که برای طلب نماز باران باید روز شنبه ، یکشنبه و دوشنبه را مومنان روزه بگیرند و در حالیکه روز دوشنبه هم روزه هستند با زبان روزه نماز طلب باران را اقامه کنند تا خداوند متعال رحمت خود را شامل حال مردم کند.

امام جمعه بیرجند گفت: از تمامی مردم شهرستان بیرجند و مردم بخش مرکزی و روستاهای اطراف این شهرستان تقاضا داریم که برای اقامه نماز طلب باران حضور یابند.

امام جمعه بیرجند گفت:خواسته های مردم زمانی برآورده می شود که با حضور گسترده مردم در برابر پیشگاه خداوند باشد.

mahmood600

کاربر ويژه
ecmwf_z500a_sd_asia_7.png

ecmwf_z500a_sd_asia_8.png

ecmwf_z500a_sd_asia_9.png

ecmwf_z500a_sd_asia_10.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

از اساتید عزیز و محترمی همچون امیرمحسن عزیز،سامان عزیز و محمود دوستداشتنی که هم اکنون در انجمن فعال هستند؛میشه بهمون بگن که آیا میشه به آپدیت های پیشرو برای خراسان رضوی و علی الخصوص شهر مشهد امیدوار شد؟؟در واقع کور سوی امیدی هم وجود داره که اینجا هم همانند شمال کشور برف خوبی دشت کنه؟؟

من با هزار امید اومدم مشهد و دانشگاه مشهد رو انتخاب کردم که بعد از 10 سال برف های سنگین رو تجربه کنم و البته بارش تو این سال زراعی خیلی خوب بوده{از نظر من} ولی خب ظاهرن پا قدمم بد بوده و موج ها انگار دارن واسه خراسان شمالی و بجنورد خوب عمل میکنن!!!البته من از این بابت خیلی راضی ام..بجنورد و خراسان شمالی سال گذشته وضعیت خوبی نداشتن..

seyyedalireza

مدیر موقت
من مطمئنم که بارش علایی داریم مثل اون چیزی که توی فروردین امسال داشتیم و حتی از اونج بيشتر . و به قول آقا امیر محسن اگر کسی شاخص هارو بشناسه و از اونا مطمئن باشه دیگه کاری به این که این نقشه های هواشناسی چی میگن نباید کار داشته باشه. پس مطمئن باشید آقا محسن سایتشو تا سه شنبه هفته آینده اپديت میکنه و اونم چه اپديتي و الانم مشهدالرضا در حال ابری شدن خدا رو شکر

mahmood600

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

از اساتید عزیز و محترمی همچون امیرمحسن عزیز،سامان عزیز و محمود دوستداشتنی که هم اکنون در انجمن فعال هستند؛میشه بهمون بگن که آیا میشه به آپدیت های پیشرو برای خراسان رضوی و علی الخصوص شهر مشهد امیدوار شد؟؟در واقع کور سوی امیدی هم وجود داره که اینجا هم همانند شمال کشور برف خوبی دشت کنه؟؟

من با هزار امید اومدم مشهد و دانشگاه مشهد رو انتخاب کردم که بعد از 10 سال برف های سنگین رو تجربه کنم و البته بارش تو این سال زراعی خیلی خوب بوده{از نظر من} ولی خب ظاهرن پا قدمم بد بوده و موج ها انگار دارن واسه خراسان شمالی و بجنورد خوب عمل میکنن!!!البته من از این بابت خیلی راضی ام..بجنورد و خراسان شمالی سال گذشته وضعیت خوبی نداشتن..

سلام درود بر محمد عزیز حتما به امید خدا از روز جمعه مشهد مقدس نیز زیر برف مدفون خواهد شد و سرمای شدید کل شمالشرق را در بر خواهد گرفت بطوری مورد تعجب همگان گردد
رهها و جاده ها مسدود خواهد شد و الباقی قضایا.................

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان
تهران همچنان آلوده هست، عکس مربوط به امروز عصر هست از بالای تپه پارک پرواز به سمت غرب.
84fff14a43a58503da81f76f978a36bc.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
انومالی کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار و تراکم خطوط هم فشار بسیار رویایی و انرژی بخش است

navgem_z500a_asia_29.png

navgem_z500a_asia_30.png

navgem_z500a_asia_31.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من مطمئنم که بارش علایی داریم مثل اون چیزی که توی فروردین امسال داشتیم و حتی از اونج بيشتر . و به قول آقا امیر محسن اگر کسی شاخص هارو بشناسه و از اونا مطمئن باشه دیگه کاری به این که این نقشه های هواشناسی چی میگن نباید کار داشته باشه. پس مطمئن باشید آقا محسن سایتشو تا سه شنبه هفته آینده اپديت میکنه و اونم چه اپديتي و الانم مشهدالرضا در حال ابری شدن خدا رو شکر

درود بر سید عزیزم..مخلصم داداش..چه عرض کنم والا..استاد امیرمحسن خیلی خونسرد هستن و این یعنی یه چیزهایی رو میبینن که ما نمیبینیم!!!کاش یه مقدار از استرس و نگرانی ما رو کاهش میدادن با آپدیت وبلاگشون:خجالت2:

سلام درود بر محمد عزیز حتما به امید خدا از روز جمعه مشهد مقدس نیز زیر برف مدفون خواهد شد و سرمای شدید کل شمالشرق را در بر خواهد گرفت بطوری مورد تعجب همگان گردد
رهها و جاده ها مسدود خواهد شد و الباقی قضایا.................

درود بر محمود مهربون و بامرام..وای محمودجان کلی انرژی گرفتم از پیش بینیت..امید به خدا..:شاد2::شاد::گل::احترام:پس بنظرت روند آپدیت ها خوب خواهد شد واسه منطقه ی ما..

mahmood600

کاربر ويژه
درود بر سید عزیزم..مخلصم داداش..چه عرض کنم والا..استاد امیرمحسن خیلی خونسرد هستن و این یعنی یه چیزهایی رو میبینن که ما نمیبینیم!!!کاش یه مقدار از استرس و نگرانی ما رو کاهش میدادن با آپدیت وبلاگشون:خجالت2:

درود بر محمود مهربون و بامرام..وای محمودجان کلی انرژی گرفتم از پیش بینیت..امید به خدا..:شاد2::شاد::گل::احترام:پس بنظرت روند آپدیت ها خوب خواهد شد واسه منطقه ی ما..

محمد جان فقط بهت بگم یکی از رویایی ترین برف و سرماهای تاریخ کشور رقم خواهد خورد مناطقی که 50 سال برف نیومده برف خواهد امد

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام بر علی عزیزم
والا حداقل برای شهر رامسر که رتبه اول بارش کشور با بیش از 1350 میلی متر تا به الان می باشد 50 تا 60 سانت برف در پیش است

آخرين آپديت gfs حدود ٩٠ ميليمتر بعد از ورود كانتر ٥٢٨ به سواحل براي رامسر پيشبيني كرده .

با توجه به اين آپديت فكر ميكنم رامسر حدود يك متر بياد و رشت و نوشهر هم حدود نيم متر

mahmood600

کاربر ويژه
آخرين آپديت gfs حدود ٩٠ ميليمتر بعد از ورود كانتر ٥٢٨ به سواحل براي رامسر پيشبيني كرده .

با توجه به اين آپديت فكر ميكنم رامسر حدود يك متر بياد و رشت و نوشهر هم حدود نيم متر

اره ممکنه علی جان
فقط مشکل اینجاست که این بار نحوه نفوذ هوای سرد و جهت جریانات با پارسال کاملا متفاوت است
حتی با سال 86 و 92نیز تفاوت دارد
جالبه که هرسال اقلیم و نحوه چینش ارایش نقشه ها متفاوت است که مشخص نیست که دقیقا مکانیسم عمل و اوج بارش در کدام نقطه خواهد بود
این تحلیل صرفا برای سواحل است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا