درود بر دوستان عزیز
از اساتید عزیز و محترمی همچون امیرمحسن عزیز،سامان عزیز و محمود دوستداشتنی که هم اکنون در انجمن فعال هستند؛میشه بهمون بگن که آیا میشه به آپدیت های پیشرو برای خراسان رضوی و علی الخصوص شهر مشهد امیدوار شد؟؟در واقع کور سوی امیدی هم وجود داره که اینجا هم همانند شمال کشور برف خوبی دشت کنه؟؟
من با هزار امید اومدم مشهد و دانشگاه مشهد رو انتخاب کردم که بعد از 10 سال برف های سنگین رو تجربه کنم و البته بارش تو این سال زراعی خیلی خوب بوده{از نظر من} ولی خب ظاهرن پا قدمم بد بوده و موج ها انگار دارن واسه خراسان شمالی و بجنورد خوب عمل میکنن!!!البته من از این بابت خیلی راضی ام..بجنورد و خراسان شمالی سال گذشته وضعیت خوبی نداشتن..
من مطمئنم که بارش علایی داریم مثل اون چیزی که توی فروردین امسال داشتیم و حتی از اونج بيشتر . و به قول آقا امیر محسن اگر کسی شاخص هارو بشناسه و از اونا مطمئن باشه دیگه کاری به این که این نقشه های هواشناسی چی میگن نباید کار داشته باشه. پس مطمئن باشید آقا محسن سایتشو تا سه شنبه هفته آینده اپديت میکنه و اونم چه اپديتي و الانم مشهدالرضا در حال ابری شدن خدا رو شکر
سلام درود بر محمد عزیز حتما به امید خدا از روز جمعه مشهد مقدس نیز زیر برف مدفون خواهد شد و سرمای شدید کل شمالشرق را در بر خواهد گرفت بطوری مورد تعجب همگان گردد
رهها و جاده ها مسدود خواهد شد و الباقی قضایا.................
درود بر سید عزیزم..مخلصم داداش..چه عرض کنم والا..استاد امیرمحسن خیلی خونسرد هستن و این یعنی یه چیزهایی رو میبینن که ما نمیبینیم!!!کاش یه مقدار از استرس و نگرانی ما رو کاهش میدادن با آپدیت وبلاگشون:خجالت2:
درود بر محمود مهربون و بامرام..وای محمودجان کلی انرژی گرفتم از پیش بینیت..امید به خدا..:شاد2::شاد::گل::احترام:پس بنظرت روند آپدیت ها خوب خواهد شد واسه منطقه ی ما..
محمد جان فقط بهت بگم یکی از رویایی ترین برف و سرماهای تاریخ کشور رقم خواهد خورد مناطقی که 50 سال برف نیومده برف خواهد امد
سلام همسايه :خجالت2:
نظرت راجع به اين سيستم قطبي كه داره مياد چيه ??
سلام بر علی عزیزم
والا حداقل برای شهر رامسر که رتبه اول بارش کشور با بیش از 1350 میلی متر تا به الان می باشد 50 تا 60 سانت برف در پیش است
آخرين آپديت gfs حدود ٩٠ ميليمتر بعد از ورود كانتر ٥٢٨ به سواحل براي رامسر پيشبيني كرده .
با توجه به اين آپديت فكر ميكنم رامسر حدود يك متر بياد و رشت و نوشهر هم حدود نيم متر
سلام علیکم
در اپ جدید جی اف اس کانتر 525 در بوشهر مشاهده میشه.:شاد2:
من برم وصیت کنم.:بای: