• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هادی...

New member
سلام ب هادی عزیز
اقا دوس داریم نظرت رو راجع به نحوه عملکرد سیستم پیش رو بشنویم

باسلام
قطعا دوستان در مورد عملکرد سامانه پیش رو توضیحات کاملی داده اند،اما این سیستم در شرق دریای مدیترانه و ترکیه دارای خطوط فشاری فشرده ای هست که درکشورما نخواهد داشت،البته پشته واقع در غرب اروپا باعث هدایت سرمای عرضهای بالایی به سمت کشورمان خواهد شد و این هوای سرد با توجه به اینکه مدتیست شاهد هواهای شبه بهاری هستیم و بدن به این دماها عادت کرده برای هموطنان آزار دهنده خواهد شد و بارش ها رو هم غالبا به برف تبدیل خواهد کرد،فعلا پیک بارش ها به نظر میاد در آذربایجان غربی،کردستان و استان شما گیلان خواهد بود.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
خیلی متفاوت هستند و همین جای شک و شبهه بسیار ایجاد می کند
البته برای بارش سواحل رو میگم وگرنه در بارش بقیه مناطف خصوصا شمالغرب و غرب شکی نیست
نمیدانم که آیا الزاما برای تکرار شرایطی مشابه پارسال در سواحل حتما نیاز به نفوذ یک پرفشار قوی است ؟؟

باسلام
قطعا دوستان در مورد عملکرد سامانه پیش رو توضیحات کاملی داده اند،اما این سیستم در شرق دریای مدیترانه و ترکیه دارای خطوط فشاری فشرده ای هست که درکشورما نخواهد داشت،البته پشته واقع در غرب اروپا باعث هدایت سرمای عرضهای بالایی به سمت کشورمان خواهد شد و این هوای سرد با توجه به اینکه مدتیست شاهد هواهای شبه بهاری هستیم و بدن به این دماها عادت کرده برای هموطنان آزار دهنده خواهد شد و بارش ها رو هم غالبا به برف تبدیل خواهد کرد،فعلا پیک بارش ها به نظر میاد در آذربایجان غربی،کردستان و استان شما گیلان خواهد بود.
..سلام..وقتی که پیک بارش رو استانهایی نظیر آذربایجان غربی و کردستان کرمانشاه همدان زنجان هست شمال شرفق طبق تجربه خودم چیزه زیادی عایدش نمیشه..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نمیدانم که آیا الزاما برای تکرار شرایطی مشابه پارسال در سواحل حتما نیاز به نفوذ یک پرفشار قوی است ؟؟

علی جا درود

والا اگه اشکالی نداشته باشه منم یه نظری بدم..این سیستم پیشرو فکرکنم تقریبا مثل سیستمی که اوایل سال امسال{عید} نفوذ کرد و در سواحل برف بارید میخواد عمل کنه..اون سیستم یه کم ارتفاع خیلی سرد بود؛اینم مثل همونه..یادمه دوستان میگفتن اگه همچین سیستمی تو زمستان نفوذ کنه برف سنگینی میباره..و خب از بخت خوب شما همچین سیستمی با خصوصیات اون سیستم اول سال داره نفوذ میکنه و برف سنگینی هم قراره بباره واستون..:گل:
در واقع فکرکنم برای وقوع lake effects snow پرفشار الزامی باشه..و در جواب شما هم فکرکنم باید اینو بگم که بله برای وقوع lake effects snow و شرایطی مشابه پارسال باید پرفشار قوی نفوذ کنه..ولی الزاما برای وقوع برف سنگین در شمال نباید پرفشار قوی نفوذ کنه و همین کم ارتفاع فوق العاده سرد میتونه از پس ماجرا یک تنه بربیاد!!:گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
اگه این سایت برف بزنه سه چهار برابرش برف میاد سایت بسیار بسیار سخت گیریه تازه این فریم جمعه شه
Iran.prec.168.cc23.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
اگه از قبل شک داشتم ولی حالا مطمئن شدم از 600 ساعت اینده یا همون حدود بیست و پنج روز اینده چنان سیستم هایی میاد و از جنوب غربوشمال غرب که نگو که اکثرا با هم میان و در شمال شرق با هم تلفیق میشن و طبق اون نقشه ای که من دیدم حداقل در 10 روز مشهد نیم متر برق و بارش داره اگه محقق بشه

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی جا درود

والا اگه اشکالی نداشته باشه منم یه نظری بدم..این سیستم پیشرو فکرکنم تقریبا مثل سیستمی که اوایل سال امسال{عید} نفوذ کرد و در سواحل برف بارید میخواد عمل کنه..اون سیستم یه کم ارتفاع خیلی سرد بود؛اینم مثل همونه..یادمه دوستان میگفتن اگه همچین سیستمی تو زمستان نفوذ کنه برف سنگینی میباره..و خب از بخت خوب شما همچین سیستمی با خصوصیات اون سیستم اول سال داره نفوذ میکنه و برف سنگینی هم قراره بباره واستون..:گل:
در واقع فکرکنم برای وقوع lake effects snow پرفشار الزامی باشه..و در جواب شما هم فکرکنم باید اینو بگم که بله برای وقوع lake effects snow و شرایطی مشابه پارسال باید پرفشار قوی نفوذ کنه..ولی الزاما برای وقوع برف سنگین در شمال نباید پرفشار قوی نفوذ کنه و همین کم ارتفاع فوق العاده سرد میتونه از پس ماجرا یک تنه بربیاد!!:گل:
سلام محمد جان

امیدوارم که همینطور باشه و من هم با شما موافقم .
و فکر میکنم با نفوذ ورتکس قطبی برف شدیدی داشته باشیم .
پدیده ای که مشابه اون در بوفالو آمریکا آبان امسال اتفاق افتاد .

hamed2148

کاربر ويژه
اگه از قبل شک داشتم ولی حالا مطمئن شدم از 600 ساعت اینده یا همون حدود بیست و پنج روز اینده چنان سیستم هایی میاد و از جنوب غربوشمال غرب که نگو که اکثرا با هم میان و در شمال شرق با هم تلفیق میشن و طبق اون نقشه ای که من دیدم حداقل در 10 روز مشهد نیم متر برق و بارش داره اگه محقق بشه

خیلی باحالی ب مولا سید ۰۰۰۰
میخواستم بگم زیاد ب این جور سیستماتما دل نبندید گفتم میگیم داره جو میده اخه اصغری هم داره جو میده ۰۰۰۰ تهرانم بارش در حد چغندر مثل مشهد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

امیدوارم که همینطور باشه و من هم با شما موافقم .
و فکر میکنم با نفوذ ورتکس قطبی برف شدیدی داشته باشیم .
پدیده ای که مشابه اون در بوفالو آمریکا آبان امسال اتفاق افتاد .

سپاس از لطف شما..بله..من هم فکرمیکنم پای ورتکس قطبی در میون باشه در این برف سنگین شما..والا علی جان من اگه الان جای شما بودم کاری به اینکه مکانیزم موج چطوره و کی داره چکار میکنه و چی داره میشه نداشتم:خنده1:پاهامو میذاشتم رو هم و روی مبل لم میدادم و از شرایط و برف سنگینی که میخواد بباره لذت میبردم با خیال راحت:دوست:

شوخی کردم علی جان..این پیگیری و تلاش شما در پیداکردن علل وقوع این بارش های شدید واقعا ستودنی و قابل ستایش است..:گل::احترام:

hamed2148

کاربر ويژه
طوفان برف کجا بود ۰۰۰۰ چرا خالی می بندید ۰۰۰۰

یک سیستم زمستانی نسبتا خوب دراره میاد رو ایران و بعد دو سه روز ایران رو ترک میکنه به همین سادگی مثل هر سال ۰۰۰۰ طوفان برف و بوران حداقل باید یک هفته بارش بی وقفه باشه و سرمای مداوم ک نتونی ازخونه بیرون بیای ۱۰ ۲۰ سانت برف تو شمال و غرب کشور میاد و میرهای پی کارش همین عزیزانمم

hamed2148

کاربر ويژه
عزیزم شما فک نکن چندتا نقشه ببین بعد بفرما..
من خودم بچه رامسرم اوج بارش بل سرما مچ هست و برف سنگین میاد

بابا نقشه خون و نقشه بین ۰۰۰۰

ایشالا ک بیاد ۰۰۰۰

ولی اسیر نقشه و نقاشیها نشو گلم ۰۰۰۰ ولی فکر کنم ۱۰۰ میل بارش رو داره بگو یکمشو بده ب ما

lord22

New member
بابا نقشه خون و نقشه بین ۰۰۰۰

ایشالا ک بیاد ۰۰۰۰

ولی اسیر نقشه و نقاشیها نشو گلم ۰۰۰۰ ولی فکر کنم ۱۰۰ میل بارش رو داره بگو یکمشو بده ب ما

داداشی ما ادعا نقشه خونی نداریم 27 ساله اینجا زندگی میکتیم حالیمونه هوا چند چنده با ما من خودم نمیام مثلا برا مشهد بگم فکر کنم برف نمیاد چون اقلیم اونحا رو نمیشناسم این همه نقشه میگن برف سنگین شما بگی فک میکنم..مثل این میمونه همه بگن مشهد دومتر برف من بگن فک نکنم 2 سانت بیشتر بیاد...
دلیل و منتطق علمی مهمه نه فکر ما..
همه ی بارش ما مال شما قابلتو نداره

hamed2148

کاربر ويژه
داداشی ما ادعا نقشه خونی نداریم 27 ساله اینجا زندگی میکتیم حالیمونه هوا چند چنده با ما من خودم نمیام مثلا برا مشهد بگم فکر کنم برف نمیاد چون اقلیم اونحا رو نمیشناسم این همه نقشه میگن برف سنگین شما بگی فک میکنم..مثل این میمونه همه بگن مشهد دومتر برف من بگن فک نکنم 2 سانت بیشتر بیاد...
دلیل و منتطق علمی مهمه نه فکر ما..
همه ی بارش ما مال شما قابلتو نداره

باشه بشینیم ببینیم میاد یا نه ؟؟!!!
حداقل بفهمیم بچه های اون منطقه میتونند درس پیش بینی کنند یا نه!!!

lord22

New member
باشه بشینیم ببینیم میاد یا نه ؟؟!!!
حداقل بفهمیم بچه های اون منطقه میتونند درس پیش بینی کنند یا نه!!!

داداش شما خوب و استادین..
برف نیاد هم ما خدارو شکر میکنیم بابت بارش بادان تا همینجای سال برف 2 متر مارسال برا ما بسه در منطقه معتدل...
هرچی اومد خدارو شکر..
همه جای ابران خوب بباره انشالله

جی اف اس و کانادا صبح خیلی خوب بودن ها یکدفعه اینگار از یکجا دستور گرفتن که باید نظرشون برگرده..راضیم به رضای تو..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا