• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
ضمنا بارشهای امشب مربوط به سامانه شمالی نبود ، سامانه شمالی تازه به گلستان رسیده و از فردا کارش رو در شمالشرق شروع میکنه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارشي که در 6 ساعت گذشته اتفاق افتاده

y7pa59m7mmy69b0ti7b.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همانطوریکه می بینید اصلن سامانه یا شاخه جنوبی در کار نیست و کل بارش ها ذات و طبع شمالی دارند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هنوز آپدیت
زمان بارش مشهد در سایت وارد نشده!

ولی قوچان ساعت 12 یو تی سی بارش داشته:

1aqeyjslbvwow0xrbhe2.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ari_figure6.jpg

دوره بازگشت 100 ساله سیل و بارش در نیمه شرقی کشور طی 10 روز گذشته!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نه اونیکه از پنجشنبه در غرب مشهد شروع شد رو میگم . فکر کنم 30 بهمن بود
درسته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب یک فریم دیگه داده های ماهواره ای آپدیت شد در بازه زمانی 16 الی 17 یو تی سی نرخ بارش در غرب مشهد در حدود 3 الی 5 میلیمتر در ساعت بوده و این در حالی بوده که نرخ بارش در ایستگاه خشک آباد فرودگاه مشهد عدد صفر بوده!!!!!!!

wokscvylsjaktin2ur8j.jpg

بیشترین نرخ بارش طی همین مدت در محدوده گردنه گوجگی در 45 کیلومتری شمال مشهد بوده و در حدود 5 الی 10 میلیمتر در یک ساعت بوده!!!!!!!

خوب باید برای دسترسی به اطلاعات دقیق تر آپدیت فریم بعدی صبر کنیم!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من رو این سامانه فقط میخوام در خصوص کم و کیف بارش سامانه در محدوده مشهد آپدیت کنم و حتما رو پستی که در سایت قرار میدم سازمان هواشناسی کشور و اداره کل هواشناسی خراسان رضوی رو هم لینک میکنم و به مقایسه بارش سطح شهر مشهد و ایستگاه خشک آباد تا پایان فعالیت سیستم خواهم پرداخت!

باید این مشکل کم اعلام شدن بارش مشهد بصورت کامل برطرف بشه!!!!

samann

کاربر ويژه
مشتری اخر شبم من
در خصوص این سامانه من با امیر محسن کاملا موافقم، رطوبت سامانه از دریاهای شمالی تامین میشه، دریای سیاه و با شدت کمتر دریای خزر،

samann

کاربر ويژه
در خصوص بارش ثبت شده فرودگاه هم من حدس میزدم اینجوری بشه، اول شب شدت بارش در تقی اباد هم کم بود ،
به هیچ وجه قابل مقایسه با غرب مشهد نبود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا