• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
ديروز از ساعت 9:30 تا 15:30 به سازمان هواشناسي 6 ميل و از ساعت 15:30 تا 21:30 به ميزان 2 ميل ديگر اعلام کرد که مجموعن ميشه 8 ميل و تازه امروز هم بارش برف داشتيم که به مجموع بارش قاعدتن بايد اضافه کنه ! بعد در آمار 24 ساعته رو سايت هواشناسي استان ميزان بارش 24 ساعته رو 7.2 ميل اعلام ميکنه و در اعلام بين المللي از ساعت 15:30 ديروز تا 15:30 امروز 9 ميل اعلام ميکنه

اون فکر کنم به خاطر اشتباهی هست که دیده بان تو گزارش بارش ۶ ساعته کرده و اون رو ۷ میلیمتر گزارش داده! برای همین الان ogimet خودش جمع میکنه و زده ۹ میلیمتر

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اون فکر کنم به خاطر اشتباهی هست که دیده بان تو گزارش بارش ۶ ساعته کرده و اون رو ۷ میلیمتر گزارش داده! برای همین الان ogimet خودش جمع میکنه و زده ۹ میلیمتر

ogimet که نه به سايت noaa اعلام شده که از ساعت 15:30 ديروز تا 15:30 امروز 9 ميل بارش داشتيم در صورتيکه با حساب هواشناسي استان 1.2 ميل و با حساب سازمان هواشناسي 2 ميل بايد بارش ميداشتيم!!!
هيچ جاي اين پازل جور در نمياد!!!
جز اينکه ايراد در هواشناسي استان هست!!!

samann

کاربر ويژه
nino 3.4=0.727
نوسان قطبی و نوسان اطلس هردو صعودی
آیا سه شنبه مشهد شاهد برف است؟ ایا نزولی شدن شاخصها از روز دوشنبه تاثیری در روند بارشها میگذارد
آیا بهترین پیش بینی ودر برای برف مشهد در امسال که روز سه شنبه با احتمال 90 درصد snow و با میزان برف 3 الی 7 سانتیمیتر دچار تغییر میشود؟
آیا این بار بخت با ما یار است؟
و صدو یک آیای دیگر که نمیدانیم چه میشود؟
نفسها در سینه حبس است:تعجب2:کاش فردا سه شنبه بود

golil

کاربر ويژه
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران
،​
بانک جهانی گزارشی از وضعیت برخورداری 177 کشور جهان از منابع آبی منتشر کرده است. در این گزارش سرانه منابع آبی تجدیدپذیر، شامل آب های سطحی و زیرزمینی، برای هر کشور محاسبه شده است و کشورهای جهان از نظر فقر آبی رده بندی شده اند.
سرانه منابع آبی تجدید پذیر در ایران 1659 مترمکعب اعلام شده است که کمتر از 108 کشور جهان است.
ایران در رده بندی فقر منابع آبی بین 177 کشور جهان در رتبه 69 قرار گرفته است. بدین ترتیب تنها 68 کشور نسبت به ایران فقر آبی بیشتری دارند.
فقیرترین کشورها از نظر منابع آبی تجدیدپذیر کشورهای عرب حاشیه جنوبی خلیج فارس هستند. کویت از نظر فقر منابع آبی در صدر رده بندی جهانی قرار دارد به طوری که سرانه منابع آبی تجدیدپذیر در این کشور صفر اعلام شده است.
پس از کویت، کشور بحرین با سرانه 3 مترمکعبی و امارات با سرانه 16 مترمکعبی به ترتیب در رتبه های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته اند. سرانه منابع آبی تجدیدپذیر در قطر نیز 26 مترکعب و در عربستان 83 مترمکعب اعلام شده است.
غنی ترین کشور از نظر منابع آبی ایسلند است. سرانه منابع آبی تجدیدپذیر در این کشور 525 هزار مترمکعب اعلام شده است.
سرانه منابع آبی تجدیدپذیر در برخی کشورهای دیگر به مترمکعب عبارت است از: مصر 22، روسیه 30056، ترکیه 3029، ایتالیا 3030، هند 1155، آلمان 1327، عراق 1053، چین 2072، انگلیس 2262 و آمریکا 8914.
رده بندی کشورها بر اساس سرانه منابع آبی تجدید پذیردر
نسخه چاپی

samann

کاربر ويژه
در حال حاضر سرخس (%74) درگز (%69) گلمکان (%57) قوچان (%52)، به ترتیب شاهد بیشترین افزایش درصد بارش نسبت به نرمال سالانشون بودن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
nino 3.4=0.727
نوسان قطبی و نوسان اطلس هردو صعودی
آیا سه شنبه مشهد شاهد برف است؟ ایا نزولی شدن شاخصها از روز دوشنبه تاثیری در روند بارشها میگذارد
آیا بهترین پیش بینی ودر برای برف مشهد در امسال که روز سه شنبه با احتمال 90 درصد snow و با میزان برف 3 الی 7 سانتیمیتر دچار تغییر میشود؟
آیا این بار بخت با ما یار است؟
و صدو یک آیای دیگر که نمیدانیم چه میشود؟
نفسها در سینه حبس است:تعجب2:کاش فردا سه شنبه بود

بارندگي ها از دوشنبه شروع مي شود!!!

babak2006

کاربر ويژه
درود
برای سواحل شرقی دریای خزر چقدر پیش بینی نیرو دریایی و ecm فرق می کنه اولی اعتقادی به بارش مناسب برای این مناطق نداره اما دومی میانگین 30میل بارش رو برای اکثراون مناطق درنظر گرفته

samann

کاربر ويژه
درود
برای سواحل شرقی دریای خزر چقدر پیش بینی نیرو دریایی و ecm فرق می کنه اولی اعتقادی به بارش مناسب برای این مناطق نداره اما دومی میانگین 30میل بارش رو برای اکثراون مناطق درنظر گرفته
بابک جان سواحل به یک میزان بارش دارن
این سیستم از اون سیستمهایی است که خداوند متعال برای مشهد مقدس نازل میفرماید
چند وقتی است که در نبود اینگونه سیستمها؛ که معمولا سالی یکی دو بار نازل میشود، مشهد به خاری و خفت افتاده و آه برف بر دل مشهدیان مانده
و انشالله مشهد در صبح سه شنبه پوز قوچان قلدر را خواهد زد

eli93

کاربر ويژه
بابک جان سواحل به یک میزان بارش دارن
این سیستم از اون سیستمهایی است که خداوند متعال برای مشهد مقدس نازل میفرماید
چند وقتی است که در نبود اینگونه سیستمها؛ که معمولا سالی یکی دو بار نازل میشود، مشهد به خاری و خفت افتاده و آه برف بر دل مشهدیان مانده
و انشالله مشهد در صبح سه شنبه پوز قوچان قلدر را خواهد زد

سلام
دقیقا مشهد از این سیستم ها بارش خوبی رو کسب میکنه و با توجه به سرمایی خوبی که این سیستم رو همراهی میکنه باید امیدوار برف خوبی باشیم نظر شما چیه؟

samann

کاربر ويژه
سلام
دقیقا مشهد از این سیستم ها بارش خوبی رو کسب میکنه و با توجه به سرمایی خوبی که این سیستم رو همراهی میکنه باید امیدوار برف خوبی باشیم نظر شما چیه؟
سلام
انشالله که انسو اذیتمون نکنه و با توجه به اینکه ao-nao از دوشنبه نزولی میشن و دوشنبه در اوج هستن میتونیم امیدوار باشیم.
دلم میخواد بجه های ایران انجمن که اینهمه شبها انتظار برف کشیدن اینبار دیگه نا امید نشن
به امید خدا

Ahmad7777

New member
سلام دوستان.
من به این موج سه شنبه خیلی امیدوارم.منظور از امیدواری یعنی بالای 15 سانتیمتر برف برای مشهد.چون قراره تو هوای صفر یا منفی برف بیاد.من از همین امشب به همشهری های عزیزم قول یک برف خوب میدم.خودتون رو واسه برف بازی آماده کنید.
:گل::گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

والا من اصلاً نا امید نیستم به موج ولی امیدوار هم نیستم!!من تا اون لحظه ای که سپیدی زمین و اطراف رو نبینم باور نمیکنم این آپدیت ها رو..انشاءالله که برف خوبی بباره

آرش-مشهد

کاربر ويژه

ogimet که نه به سايت noaa اعلام شده که از ساعت 15:30 ديروز تا 15:30 امروز 9 ميل بارش داشتيم در صورتيکه با حساب هواشناسي استان 1.2 ميل و با حساب سازمان هواشناسي 2 ميل بايد بارش ميداشتيم!!!
هيچ جاي اين پازل جور در نمياد!!!
جز اينکه ايراد در هواشناسي استان هست!!!

این نکته رو هم بگم که بارشهای 6 ساعته که اعلام میشه اگه از 0.5 بیشتر باشه به بزرگتر و اگه از 0.5 کوچکتر باشه به کوچکتر گرد میشه. در نتیجه وقتی اعلام میکنه 6 میلیمتر در نتیجه بارش میتونه بین 5.5 تا 6.4 میلیمتر باشه. پس الزاما بارش 9:30 تا 15:30 دیروز فرودگاه مشهد دقیقا 6 میلیمتر نبوده میتونه بین 5.5 تا 6.4 بوده باشه.
دیروز یکبار 6 میلیمتر و یکبار 2 میلیمتر تو بازه های 6 ساعته بارش زدن که میتونه اعداد واقعی 1.6 و 5.6 بوده باشه که مجموعا میشه همون 7.2 میلیمتر. البته شایدم باز سوتی داده باشن. ولی عملا اون عدد 7.2 میتونه درست باشه

Ahmad7777

New member
درود بر دوستان عزیز

والا من اصلاً نا امید نیستم به موج ولی امیدوار هم نیستم!!من تا اون لحظه ای که سپیدی زمین و اطراف رو نبینم باور نمیکنم این آپدیت ها رو..انشاءالله که برف خوبی بباره

محمد جان امید داشته باش.سامانه قبلی فقط فورکا برف زده بود که محقق نشد.ولی واسه این سامانه تمام مدل ها و سایت ها همدل و یکدل شدن واسه یک برف خوب حتی نروژ که واسه مشهد خوب آپدیت نمیکنه 16 میل برف تو هوای 0 و منفی درنظر گرفته.منکه دلم خیلی روشنه به این موج.:گل::گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان امید داشته باش.سامانه قبلی فقط فورکا برف زده بود که محقق نشد.ولی واسه این سامانه تمام مدل ها و سایت ها همدل و یکدل شدن واسه یک برف خوب حتی نروژ که واسه مشهد خوب آپدیت نمیکنه 16 میل برف تو هوای 0 و منفی درنظر گرفته.منکه دلم خیلی روشنه به این موج.:گل::گل:

درود بر احمد عزیزم

والا چه عرض کنم داداش..از این دست همدل شدن خیلی دیدیم امسال ولی خب قطعا این موج فرق داره با بقیه موج ها..موجی ذاتا سرد و یخ و برفی..انشاءالله که بباره این دفعه :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا