• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ماشالله ecmwf براي تهران خوب زده

r5d0lzjey366ijsfeg7v.png
qaj6jqf7h1ooaskjtt3.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل آنالوگی که واسه pnaمثبت درست کردم جای شک و شبه ای باقی نمیذاره.
در عجبم.....

abtinT

کاربر ويژه
ما تهرانی ها انقدر خشکی دیدیم که تا بارش شروع نشه باور نمی کنیم .

abtinT

کاربر ويژه
میانگین بارش مهراباد تهران تا اول مارچ 139 میل هست در حالی که تاحالا 78 میل امده .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

هادی pna مثبت این موقع از سال خوبه برای منطقه ما از لحاظ بارش و هم کاهش دما.
قرار نیست که شاخصها همیشه و هر ماه تاثیزات یکسان داشته باشن

به هر صورت هميشه ديدم با کاهش pna با سرما روبرو بوديم مثل همين موج قبل و البته بر عکسش هميشه صدق نداشته و گاهگاهي با pna مثبت گرما داشتيم و و گاهي هم سرمايش!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ضمن تشکر فراوان از استاد امیرمحسن بابت تحلیلی کاملی که از وضعیت روزهای آینده تهیه کرده و به علاقه مندان هواشناسی پیشکش کرده بودند،خواستم بدونم هادی عزیز درمورد این موج چه نظری دارند؟؟بالاخره قطعا به اون سطح از این علم دوست داشتنی رسیدن که بتونن یه پیش بینی واسه دوستداران برف و باران بدهند :گل::احترام:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ضمن تشکر فراوان از استاد امیرمحسن بابت تحلیلی کاملی که از وضعیت روزهای آینده تهیه کرده و به علاقه مندان هواشناسی پیشکش کرده بودند،خواستم بدونم هادی عزیز درمورد این موج چه نظری دارند؟؟بالاخره قطعا به اون سطح از این علم دوست داشتنی رسیدن که بتونن یه پیش بینی واسه دوستداران برف و باران بدهند :گل::احترام:

من دانشم در زمينه هواشناسي خيلي کمه محمد جان!
اما در مورد موج فردا به نظر ميرسه از بعد از ظهر منطقه ما را تحت تاثير قرار ميده عمده بارش به صورت برف خواهد بود و با توجه به منبع رطوبت رساني اين موج که درياي سرخ بخش اعظم اون رو تامين ميکنه اعتقاد دارم بارش بيشتر از اون چيزي است که مدل هاي مختلف پيش بيني کردند و مشهدي هاي عزيز نگران نباشند که در سطح زمين وزش باد از شرق به غرب خواهد بود!
حداقل ميتونم بگم مشهد سپيد پوش خواهد شد

محمد بجنورد

کاربر ويژه

من دانشم در زمينه هواشناسي خيلي کمه محمد جان!
اما در مورد موج فردا به نظر ميرسه از بعد از ظهر منطقه ما را تحت تاثير قرار ميده عمده بارش به صورت برف خواهد بود و با توجه به منبع رطوبت رساني اين موج که درياي سرخ بخش اعظم اون رو تامين ميکنه اعتقاد دارم بارش بيشتر از اون چيزي است که مدل هاي مختلف پيش بيني کردند و مشهدي هاي عزيز نگران نباشند که در سطح زمين وزش باد از شرق به غرب خواهد بود!
حداقل ميتونم بگم مشهد سپيد پوش خواهد شد

اختیار دارید..بالاخره بر همه ما روشن و مبرهن هست که شما طی ماه های اخیر از حالت مبتدیانه اکثر ماها در زمینه هواشناسی خارج شدی و به صورت تخصصی دنبال این علم هستی..لذا قطعا در این زمینه صاحب نظر هستی
سپاس فراوان..هادی جان اگر واقعا دریای سرخ همراهی کنه این موج رو شکی نیست که بارش بیشتری رو دشت میکنیم..ادله و مدارکی رو در این خصوص میشه به نمایش بذارید؟؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اختیار دارید..بالاخره بر همه ما روشن و مبرهن هست که شما طی ماه های اخیر از حالت مبتدیانه اکثر ماها در زمینه هواشناسی خارج شدی و به صورت تخصصی دنبال این علم هستی..لذا قطعا در این زمینه صاحب نظر هستی
سپاس فراوان..هادی جان اگر واقعا دریای سرخ همراهی کنه این موج رو شکی نیست که بارش بیشتری رو دشت میکنیم..ادله و مدارکی رو در این خصوص میشه به نمایش بذارید؟؟

نقشه stream line در سايت eumetrain رو برو ببين خودت متوجه ميشي

با سلام.و خسته نباشید به دوستان..انشالا فردا شب بالاخره شهرمون به حول و قوه الهی سفید پوش میشه و براورد شخصی من ارتفاع برف در سطح شهر بین 5تا 15سانته..به امید خداااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا