الله اكبر بارش ايستگاههاي سيستان و بلوچستان تا امروز چند بوده؟ فك كنم با اين بارشها نرمال سالانشونو صد در صد دريافت ميكنن و جالب اينه كه در سالهاي النينو معمولا اون خطه بارشهاي خوبي نداره. و در سالهاي لانينا پر بارش ميشن
سلام و درود خوب واقعا خوشحال كننده است. مردم اون منطقه خيلي مظلومن . علاوه براينكه دولت اون منطقه رو محروم نگه داشته. نزولات اسماني هم در دو دهه گذاشته وضعيت اسفباري رو واسشون ايجاد كرده. يك زماني سيستان انبار غله ايران بود و امروز به اين حال افتاده. انشالله به روزهاي اوجش برگردهسلام یک سر به ارشیو پستهای تابستون بزنید ، همون موقع که من مدلهای پیش بینی بلند مدت رو چک میکردم واسه اون مناطق در نیمه شرقی بارش بیتشر از نرمال نشون میدادن. یادمه میخوندم تو مدلهای تغییرات اقلیمی قرعه یکی از مناظق پر بارش ایران در دهه های آینده بنام جنوب شرق ایران در اومده بود.
بهار پربارش و سرد نیمه شمالی کشور و تداوم ریزگردهادر جنوب پیش بینی جالب هواشناسی آمریکا از وضعیت جوی ایران در بهار 94(عکس) سازمان هواشناسی آمریکا از بهار پربارش و سرد نیمه شمالی ایران در اوایل سال 1394 خبر داد |
بله خوشبختانه در فاز خوبی هم این اتفاق میفته..و خیلی هم جالبه طوری که گویا از نمودار هم فراتر میره و بیشتر از 4 میشه...امیدوارم این دو ماه باقی مانده سنگ تموم بذاره...ما به 300 برسیم خیلی جای شکر داره
سلام علی جان
خواهش میکنم. قابلی نداشت ؛ فکر میکنم منطقه شما هم از این سیستم بارش دشت کنه و از سیستم بعدی هم بصورت مطلوب همچنین.
ولی باز هم باید روند تغییرات با دقت بررسی کنیم.
شاید بشه به جرات بگیم قویترین پدیده mjo سالهای اخیر اونهم در فاز 7 در شرف وقوع هست و امروز اگه به لب تابم برسم نقشه آنومالی فشار سطح دریا ؛ دما و اگه بشه بارش رو هم استخراج وتقدیم به شما میکنم
۲° c رگبار برف جهت باد: شرقی |
سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۸۷ دید افقی: ۶۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۰۱ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۸° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳° c |
|