• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
4.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

تبریک میگم به فرهاد عزیز بابت بارش برف، امیدوارم منطقه شما کاملا سفیدپوش بشه.

متاسفانه من چشم انداز جالبی برای تهران و 2/3 جنوبی کشور نمیبینم، سیستم ها فقط شمال عرب و شمال شرق رو پوشش میدن و عملا منطقه مرکزی حتی در نیمه شمالی کشور بدون بارش هست.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نیروی دریایی اعتقاد داره 540 تا قاهره در مصر پائین میره! باید ببینید در اون منطقه برف میباره یا نه؟

ضمنا سیستم بعد از عبور از ترکیه باز میشه و سرعت حرکت بسیار بالایی پیدا میکنه، تهران فقط در یک فریم (132 ساعت آینده) بارش داره، بعد از اون هم فقط سرما.

golil

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

تبریک میگم به فرهاد عزیز بابت بارش برف، امیدوارم منطقه شما کاملا سفیدپوش بشه.

متاسفانه من چشم انداز جالبی برای تهران و 2/3 جنوبی کشور نمیبینم، سیستم ها فقط شمال عرب و شمال شرق رو پوشش میدن و عملا منطقه مرکزی حتی در نیمه شمالی کشور بدون بارش هست.

ممنون آرش جان اینجا خیلی خوب میباره .تهران با این وقفه بارشی که داشته حتما حکمتی بوده . من به زمستان پیش رو برای تهران ، بارشهای خوب را متصور هستم . شاید این گفته که شما گفتید در آینده بر عکس شود و فقط تهران ببارد.این نقشه ها همش احتمال است با ارزوی بارشهای خوب برای تمام ایران

abtinT

کاربر ويژه
نیروی دریایی اعتقاد داره 540 تا قاهره در مصر پائین میره! باید ببینید در اون منطقه برف میباره یا نه؟

ضمنا سیستم بعد از عبور از ترکیه باز میشه و سرعت حرکت بسیار بالایی پیدا میکنه، تهران فقط در یک فریم (132 ساعت آینده) بارش داره، بعد از اون هم فقط سرما.

مصر زمانی که بارش برف داره که 528 به اونجا برسه با 540 بارش برف نداره

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر امرمحسن عزیز

با نقشه هایی که گذاشتید لبنان زیر برف دفن میشه اما بیشتر کشور ما حتی قطره ای باران نمیباره.

abtinT

کاربر ويژه
اینطور که مشخصه باز الکی دلمون رو خوش کرده بودیم .
تهران هم فکر کنم فقط شمال شهر یک برفکی بیاد .

golil

کاربر ويژه
این نقشه هایی که امیر خان گذاشته حال آدم رو خیلی خوب می کنه :گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امرمحسن عزیز

با نقشه هایی که گذاشتید لبنان زیر برف دفن میشه اما بیشتر کشور ما حتی قطره ای باران نمیباره.

درود آرش عزیز و صبحت بخیر دوست خوبم

نقشه ها هنوز به ارامش و اطمینان لازم نرسیده اند ولی به نظر من تهران هم بارش خوبی رو به شکل برف و یخبندان پس از اون کسب میکنه. نگران نباش

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان
در آپدیت جدید Gfs بارش رامسر کمتر و متعادل تر شده ولی بارش رشت را افزایش داد.
در ضمن به نظر میرسه که مدل Ecmwf هم به سفید پوش شدن جلگه شمال ایران اعتقاد دارد ·

seyyedalireza

مدیر موقت
آقا محسن اگه میشه نظراته سايتتونو ببینید نظر ها. داره از مسیر هواشناسی بیرون ميره

DR WHO

کاربر ويژه
محمدعلی بهره‌مند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: مردم نباید نسبت به بارندگی در سال زراعی کنونی در استان ناامید شوند، چراکه پیش‌بینی بارش‌های خوب را در ماه‌های بهمن و اسفند و همچنین فروردین داریم.

اقا امیر با سلام می خواستم بدونم درجلگه مرکزی مازندران با وضعیت نقشه های حال حاضر برف چه وضعیتی داره. همچنین شما در صفحات قبل فروم در پاسخ یکی از کاربران گفته بودید که ما تازه در اول ژانویه قرار داریم وبا برفی که در آمریکا در نقاط حتی گرمسیریش اومده به بهبود شرایط اظهار امیدواری کردید .اگر زحمتی نیست با توجه به مشغله روزانه ی شما توضیحی در این زمینه هم ارایه بدید. واقعا لحظات حساسی رو در حال سپری کردن هستیم. باتشکر

ali_kermanshah

کاربر ويژه
اقا امیر با سلام می خواستم بدونم درجلگه مرکزی مازندران با وضعیت نقشه های حال حاضر برف چه وضعیتی داره. همچنین شما در صفحات قبل فروم در پاسخ یکی از کاربران گفته بودید که ما تازه در اول ژانویه قرار داریم وبا برفی که در آمریکا در نقاط حتی گرمسیریش اومده به بهبود شرایط اظهار امیدواری کردید .اگر زحمتی نیست با توجه به مشغله روزانه ی شما توضیحی در این زمینه هم ارایه بدید. واقعا لحظات حساسی رو در حال سپری کردن هستیم. باتشکر
سلام

به نظرم جلگه سفید پوش خواهد شد اما به نظر میرسه بارش گیلان و غرب مازندران شدید تر باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا