• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
واقعن باید برم ظرف بارانسنجی فرودگاه رو چک کنم
دیشب یک ذره بارید 2 میل ثبت کردن اما الان از ساعت 9:30 تا 15:30 هم 2 میل ثبت کردن
جل الخالق

golil

کاربر ويژه
تبریک به دوستان عزیز چه برفی جای ما خالی . درست و حسابی دارید لذت میبرید از روزهای آخر سال. فرصت کردید حتما یکسری به طبیعت برید و برف رو با ارتفاع هر چه بیشتر ببینید لذت خوبی دارید حتما برید مخصوصا موقع باش برف. وسایل ایمنی رو حتما فراموش نکنید

با سلام.و خسته نباشید به دوستان..انشالا فردا شب بالاخره شهرمون به حول و قوه الهی سفید پوش میشه و براورد شخصی من ارتفاع برف در سطح شهر بین 5تا 15سانته..به امید خداااا
با سلام..ببینین وقتی که شرایط مهیا باشه حتی منه نا امید هم اذعان میکنم که میخواد برف بیاد..بابا مریض نیستیم که الکی بیایم بگیم خبری نمیشه و برف نمیاد و فلان وقتی قرار باشه بیاد میاد...وقتی هم نخواد بیاد با امید واهی خیال نکنیم چیزی عایدمون میشه..و من الله توفیق.

tima ir

کاربر ويژه
واقعن باید برم ظرف بارانسنجی فرودگاه رو چک کنم
دیشب یک ذره بارید 2 میل ثبت کردن اما الان از ساعت 9:30 تا 15:30 هم 2 میل ثبت کردن
جل الخالق

بارش مشهد بالای 10 میل بود و هنوز هم , بارش بصورت پراکنده در منطقه ما ادامه داره .

abtinT

کاربر ويژه
سهم بارش مهراباد تهران از این سیستم بیش از 5 میل نمی شه ولی گوه های شمال شرق و شرق تهران خوب بارید

ولی خداروشکر بالاخره تو شهر هم امسال زمستون سفید پوش شد حداقل خیلی حیف بود که با این همه بارون یکبارم تو زمستوت برف نیاد..خداروشکرت..

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امروز اين براي بار پنجم هست که در سايت سازمان هواشناسي کشوري وضعيت فعلي هواي مشهد مه آلود گزارش ميشه اما به سازمان هواشناسي جهاني برف گزارش ميشه

[h=4]Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 15:00 UTC
Wind 5 m/s from theSouth/Southeast
Temperature -1°C
Humidity 93%
Pressure 1031 hPa
Visibility: 2500 m
Broken clouds at a height of 122 m
Overcast at a height of 2438 m
light snow, mist

وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۱۸:۲۵
پیش بینی ۳ روز آینده

N_23_XL.png
-۱° c
مه آلود

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۱۹ اسفند

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۶

دید افقی: ۲۵۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۵.۳ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۸° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱° c

emadi1368

New member
دوستان من در عجبم چرا تا این حد به مدل نیروی دریایی توجه دارید که برای وسعتی به اندازه 100کیلومتر یک پیش بینی ارائه میده توجه کنید بارش سمنان 140میلیمتره که با شهمیرزاد 20کیلومترفاصله داره و بارش سالانه شهمیرزاد 255تاست اما 20کیلومتر اونورتر سنگده مازندران قرار داره که 840میلی متر در سال بارندگی داره gfs هم نجومی پیش بینی می کنه تاره مدل جدیدش که دوستان میذارید واقعا خنده داره و بیشتر شبیه توپوگرافی و dem میمونه هرجا مرتفعتره بارندگی بیشتری داره و هیچ تغییری توش ایجاد نشده تنها میمونه ecmwf که یکی به نعل میزنه و یکی به میخ گاهی درسته و گاهی غلط باتشکر:تعجب2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من در عجبم چرا تا این حد به مدل نیروی دریایی توجه دارید که برای وسعتی به اندازه 100کیلومتر یک پیش بینی ارائه میده توجه کنید بارش سمنان 140میلیمتره که با شهمیرزاد 20کیلومترفاصله داره و بارش سالانه شهمیرزاد 255تاست اما 20کیلومتر اونورتر سنگده مازندران قرار داره که 840میلی متر در سال بارندگی داره gfs هم نجومی پیش بینی می کنه تاره مدل جدیدش که دوستان میذارید واقعا خنده داره و بیشتر شبیه توپوگرافی و dem میمونه هرجا مرتفعتره بارندگی بیشتری داره و هیچ تغییری توش ایجاد نشده تنها میمونه ecmwf که یکی به نعل میزنه و یکی به میخ گاهی درسته و گاهی غلط باتشکر:تعجب2:

شما فکر کنم فقط نقشه هاي بارش رو ميبينيد!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
امروز اين براي بار پنجم هست که در سايت سازمان هواشناسي کشوري وضعيت فعلي هواي مشهد مه آلود گزارش ميشه اما به سازمان هواشناسي جهاني برف گزارش ميشه

Current weather observation

The report was made 6 minutes ago, at 15:00 UTC
Wind 5 m/s from theSouth/Southeast
Temperature -1°C
Humidity 93%
Pressure 1031 hPa
Visibility: 2500 m
Broken clouds at a height of 122 m
Overcast at a height of 2438 m
light snow, mist

وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۱۸:۲۵
پیش بینی ۳ روز آینده

N_23_XL.png
-۱° c
مه آلود

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۱۹ اسفند

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۶

دید افقی: ۲۵۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۵.۳ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۸° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱° c

از این تناقض ها قبلا هم موقع بارش برف هم بوده چیز عجیبی نیست.

abtinT

کاربر ويژه

ميدوني چرا جي اف اس نميتونه براي مناطقي مثل مشهد درست پيش بيني کنه؟
چون مشهد در باد پناه قرار داره و هنوز جي اف اس نميتونه اين مناطق را درست پيش بيني کنه اما در مورد تهران فرق ميکنه !

برای شهر تهران نمی شه گفت کدام بهتر هست . هر سیستم یکی از نقشه ها جواب می ده ؟!

emadi1368

New member

خوب ما از همين نقشه هاي وضعيت درست رو ميفهميم ولي نميدونم شما حتمن با استناد نقشه هاي سازمان هواشناسي متوجه وضعيت هوا ميشي
نه من با سازمان هواشناسی کاری ندارم واقعا چطور میشه با این نقشه ها پیش بینی کرد توی وسعت 50 در 50 یا 100در 100 مگه شما ازچه نقشه هایی بهره می گیرید

آرش-مشهد

کاربر ويژه

چرا عجيب نباشه؟
اين باعث ميشه حتا ذره اي اعتماد بهشون نداشته باشيم

خب دیده بان هم مه رو گزارش میده و هم بارش برف رو. سایت سازمان به هر دلیلی (که البته اشتباهه) اون مه رو بولد میکنه و سایت های هواشناسی جهانی Light Snow رو.

در واقع فرودگاه بارش برف داره.

samann

کاربر ويژه

بسیار زیبا بود ارش جان
فرودگاه بارشی در حدود 7 الی 8 میل ثبت کرد که جای دست مریضاد و خسته نباشید داره . در برابر این موج بارش خوبی گرفت
آمار فرودگاه مشهد تا امروز به عدد 170 میل رسید. و ما تنها 80 میل با کل بارش سالانمون فاصله داریم.
سال 93 همه چیز داشت. برف بارون. تگرگ مه .....خدا را بابت این نعمتهاش که در این سال به ما ارزانی کرد سپاس

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
امروز نوسان قطبی و نوسان اطلس اپدیت بهتری نسبت به دیروز داشتن.
انسو دوباره داره بازی در میاره و داره به فاز خنثی نزدیک میشه.
بارش روز یکشنبه اتی در هاله ای از ابهام و نقش بازی کردن این شاخصها داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا