• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نه من با سازمان هواشناسی کاری ندارم واقعا چطور میشه با این نقشه ها پیش بینی کرد توی وسعت 50 در 50 یا 100در 100 مگه شما ازچه نقشه هایی بهره می گیرید

خوب نقشه اي غير از اين مدل ها و سازمان هواشناسي نميمونه
رزولوشن مدل هاي جي اف اس و ecmwf حدود 13 کيلومتره
کانادا 50 کيلومتر
نيرودريايي هم نا مشخص براي من
اما با همين نقشه ها وضعيت هوا رو متوجه ميشيم

samann

کاربر ويژه
ببخشید وسط دعوا میپرم
پیش بینی بارش در یک منطقه حتی از روی بهترین نقشه های پیش یابی بستگی زیادی به تجربه فرد و شناختش از اقلیم منطقه اش و نوع سیستمهای باران زایی که به اون وارد میشه داره.
به عنوان مثال ما دیگه به تجربه میدونیم سییستمهایی با منشاء دریای مدیترانه که به صورت مداری غربی - شرقی حرکت میکنن بارش خوبی در مشهد ندارن و انرژیشون به شکل وزش باد خالی میشه. در همین حالت بعضی از مدلها بارش مطلوب واسه مشهد نشون میدن فقط فردی که شناخت از نوع سیستم و اقلیم منطقه داره میتونه درست پیش بینی کنه و بفهمه که مدل بارشو اشتباه نشون میده
مثال دیگه همین سیستم امروز بود که ما میدونستیم بارش مشهد از قوچان بیشتره. و اکثر دوستان هم درست پیش بینی کردن. اما مدل ecm چیزه دیگه ای میگفت

emadi1368

New member

خوب نقشه اي غير از اين مدل ها و سازمان هواشناسي نميمونه
رزولوشن مدل هاي جي اف اس و ecmwf حدود 13 کيلومتره
کانادا 50 کيلومتر
نيرودريايي هم نا مشخص براي من
اما با همين نقشه ها وضعيت هوا رو متوجه ميشيم
من دنبال نقشه های دقیق تری هستم هادی جان واقعیتش باید اقلیم دو ایستگاه گورسفید و چاشم رو در استان سمنان و تهران مقایسه کنم آیا شما روشی میدونید که بشه اینکارو کرد؟ چون گورسفید ایستگاه هواشناسی نداره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من دنبال نقشه های دقیق تری هستم هادی جان واقعیتش باید اقلیم دو ایستگاه گورسفید و چاشم رو در استان سمنان و تهران مقایسه کنم آیا شما روشی میدونید که بشه اینکارو کرد؟ چون گورسفید ایستگاه هواشناسی نداره

نقشه هاي سايت eumetrain.org را ببين فوق العادست

emadi1368

New member
ببخشید وسط دعوا میپرم
پیش بینی بارش در یک منطقه حتی از روی بهترین نقشه های پیش یابی بستگی زیادی به تجربه فرد و شناختش از اقلیم منطقه اش و نوع سیستمهای باران زایی که به اون وارد میشه داره.
به عنوان مثال ما دیگه به تجربه میدونیم سییستمهایی با منشاء دریای مدیترانه که به صورت مداری غربی - شرقی حرکت میکنن بارش خوبی در مشهد ندارن و انرژیشون به شکل وزش باد خالی میشه. در همین حالت بعضی از مدلها بارش مطلوب واسه مشهد نشون میدن فقط فردی که شناخت از نوع سیستم و اقلیم منطقه داره میتونه درست پیش بینی کنه و بفهمه که مدل بارشو اشتباه نشون میده
مثال دیگه همین سیستم امروز بود که ما میدونستیم بارش مشهد از قوچان بیشتره. و اکثر دوستان هم درست پیش بینی کردن. اما مدل ecm چیزه دیگه ای میگفت
دقیقا ما همین موضوع رو در سمنان داریم اما برعکس سیستم هایی که از دریایی خزر تغذیه میشه به دلیل نزول از ارتفاعات در سمنان بشکل بادهای شدید خودشو نشون میده و مدیترانه ای بارشهایی خوبی برای ما ایجاد میکنه مثل هفته قبل

emadi1368

New member
هادی جان من اون سایت رو دیدم اما چیزی در مورد اقلیم اونجا نداره من دنبال نقشه هایی هستم که بارش و دمای سالانه رو بین این دو ایستگاه مقایسه کنه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان من اون سایت رو دیدم اما چیزی در مورد اقلیم اونجا نداره من دنبال نقشه هایی هستم که بارش و دمای سالانه رو بین این دو ایستگاه مقایسه کنه

خوب منم سراغ ندارم
با اين نقشه هاي سايت eumetrain وضعيت فعلي هر نقطه اي رو ميتوني ببيني و متوجه بشي تو اون لحظه قراره چه اتفاقي بيفته

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
عکس هاي امروز اميرمحسن عزيز از روستاي کنگ

opifb63gn0340ufscai.jpg
lxd9lhl7ktgq9rfpn8qn.jpg
asckewh5pn9e2m9dkuuy.jpg

Ahmad7777

New member
سلام و درود به دوستان عزیز.:گل::گل:
روز و شب بی نهایت زیبای برفیتون بخیر.واقعا برف امرروز چسبید.به قول سامان جان سال 1393 همه چیز داشت مه و بارون و رعدوبرق و برف و تگرگ و .....
:گل::گل:
خدایا شکرت به خاطر این سال عزیز که روزهای آخرش رو برای بچه های هواشناسی ایران انجمن و برف دوستان خیلی شیرین کردی.ممنونم.
برفی که از اواخر دیشب شروع شد و تا الانم ادامه داره واقعا لذت بخشه.دوستان به آمار فرودگاه نگاه نکنید چی ثبت کرده مهم اینه که ما خودمون دیدیم حداقل 3 برابر این آمار برف آمد ولی به خاطر گرم بودن زمین ننشست.ببخشید زیاد شد.
در ضمن جای دوستان خالی منم از این روز زیبا استفاده کردم و به روستای کنگ رفتم و چندتا عکس به یادکار از این روز شیرین برفی گرفتم ولی وقتی الان عکسهای استاد امیرمحسن رو دیدم گفتم هنوز خیلی کار دارم تا عکاس حرفه ای بشم.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۲۰:۰۰
پیش بینی ۳ روز آینده

N_34_XL.png
-۲° c
بارش برف

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۱۹ اسفند

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۸ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۵.۳ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: صفر° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۱۹ ۲۰:۰۰

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام و روز بخیر مقدار بارندگی 24 ساعت گذشته باران سنج های شهر مشهد در تاریخ نوزدهم اسفند 93
اب و برق 2/6
قاسم اباد 4/5
شهرک امام علی 13
پنجتن 3/5
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا