ظاهرا قرار نیست این موج مشهد رو ترک کنه.همیشه سامانه ها زود تراز موغودشون مشهد رو ترک میکردند ولی این سامانه هنوزم هست.الان اینجا برف شدید رو داریم که کاملا سفید کرده.البته یکم ریز شده.:گل::گل::گل::گل:
درسته برف ریز و شدیدی میباره
[FONشkoodakbold]راستی دوستان اگه یادتون باشه چند وقت پیش گفته بودم اگه امسال مشهد سفیدپوش بشه شیرینی میدم.:گل::گل:
دوستان مشهدی عزیز یک روز اگه میشه مثل گردهمایی مشخص کنید که باهم بیشتر آشنا بشیم و هم واسه این زمستان عالی و به یادماندنی جشن اختتامیه بگیریم و منم به قولم عمل کنم.:گل::گل:
از اساتید محترم آقاامیرمحسن عزیز و هادی جان و آقا سامان دعوت میکنم حتما در این گردهمایی شرکت کنند.:گل::گل:
من از همین تریبون قول میدم که مثل دفعه قبل نشه و همه شرکت کنند.:گل::گل:
1 | Kerman (Iran) | 25.0 mm |
2 | Nehbandan (Iran) | 17.0 mm |
3 | Anzali (Iran) | 7.0 mm |
4 | Mashhad (Iran) | 5.5 mm |
5 | Torbat-Heydarieh (Iran) | 4.1 mm |
6 | Tehran-Mehrabad (Iran) | 3.6 mm |
7 | Esfahan (Iran) | 3.3 mm |
8 | Ramsar (Iran) | 3.2 mm |
9 | Rasht (Iran) | 2.8 mm |
10 | Abadeh (Iran) | 2.0 mm |
11 | Babulsar (Iran) | 2.0 mm |
12 | Birjand (Iran) | 2.0 mm |
13 | Kashan (Iran) | 1.6 mm |
14 | Kashmar (Iran) | 1.3 mm |
15 | Yasoge (Iran) | 1.0 mm |
16 | Noshahr (Iran) | 1.0 mm |
17 | Yazd (Iran) | 0.8 mm |
18 | Fasa (Iran) | 0.3 mm |
19 | Semnan (Iran) | 0.1 mm |
20 | Ferdous (Iran) | 0.0 mm |
21 | Sabzevar (Iran) | 0.0 mm |
22 | Ali-Goodarz (Iran) | 0.0 mm |
23 | Arak (Iran) | 0.0 mm |
2- همین وضعیت طی روز چهارشنبه در شرق استانهای بوشهر-فارس-کرمان-هرمزگان-سیستان و بلوچستان-خراسان جنوبی-بوقوع خواهد پیوست که پیامد آن در نواحی کوهستانی استانهای مذکور علی الخصوص استان کرمان و شرق سیستان به شکل برف و در نواحی کم ارتفاع و گرمسیری به شکل رگبار و رعد و برق بهمراه بارش شدید تگرگ و وزش باد شدید و گرد و خاک در نواحی مستعد خواهد بود.کد خبر: 81536938 (4551800) | تاریخ خبر: 20/12/1393 | ساعت: 5:37|
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
مدارس شهر کرمان بر اثر بارش برف تعطیل شد [h=3]کرمان- ایرنا- مدارس سه مقطع تحصیلی شهر کرمان روز چهاشنبه بر اثر بارش برف تعطیل اعلام شد.
رییس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان کرمان سحرگاه چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: مدارس ابتدایی و متوسطه اول و دوم شهر کرمان امروز به دلیل بارش برف و یخ زدگی معابر تعطیل هستند.
عباس تقی زاده افزود: تصمیم گیری در مورد تعطیلی مدارس سایر مناطق استان کرمان در صورت نهایی شدن از طریق رسانه ها اعلام می شود.
بارش برف از شب گذشته بار دیگر شهر کرمان را در سال جاری سفیدپوش کرد.
سامانه بارشی از دو روز گذشته در نیمه شرقی از جمله استان کرمان فعال شده است و روز گذشته (سه شنبه) بارش ها اغلب به صورت باران و گاهی تگرگ بود.
2- همین وضعیت طی روز چهارشنبه در شرق استانهای بوشهر-فارس-کرمان-هرمزگان-سیستان و بلوچستان-خراسان جنوبی-بوقوع خواهد پیوست که پیامد آن در نواحی کوهستانی استانهای مذکور علی الخصوص استان کرمان و شرق سیستان به شکل برف و در نواحی کم ارتفاع و گرمسیری به شکل رگبار و رعد و برق بهمراه بارش شدید تگرگ و وزش باد شدید و گرد و خاک در نواحی مستعد خواهد بود.
3- لذا احتمال سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی نواحی مذکور در نیمه جنوبی کشور دور از انتظار نخواهد بود:
www.mashhadmeteo.ir