• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
راستی دوستان اگه یادتون باشه چند وقت پیش گفته بودم اگه امسال مشهد سفیدپوش بشه شیرینی میدم.:گل::گل:
دوستان مشهدی عزیز یک روز اگه میشه مثل گردهمایی مشخص کنید که باهم بیشتر آشنا بشیم و هم واسه این زمستان عالی و به یادماندنی جشن اختتامیه بگیریم و منم به قولم عمل کنم.
:گل::گل:
از اساتید محترم آقاامیرمحسن عزیز و هادی جان و آقا سامان دعوت میکنم حتما در این گردهمایی شرکت کنند.
من از همین تریبون قول میدم که مثل دفعه قبل نشه و همه شرکت کنند.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
d64rayy5y9p480sctjn.png

من میگفتم به بالای ۱۰سانت امیدوارما....انصافا اگه مینشست بالای ۱۰سانت میشد....خداروشکر....ولی این زمستون به ما ی تعطیلی نداد خخخ...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای اصفهان

هوای حاضر ساعت: ۲۱:۰۲
پیش بینی ۳ روز آینده

N_33_XL.png
۲° c
رگبار برف

جهت باد: -​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۱۹ اسفند

سرعت باد: آرام

نم نسبی: % ۹۳

دید افقی: ۵۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۴ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۳° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۱۹ ۲۰:۳۰

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمال افزایش بارش از سمت استانهای کردستان؛کرمانشاه؛ همدان ؛مرکزی البرز ؛تهران و در واقع البرز غربی دز بازه زمانی 20 الی 24 مارچ دور از انتظار نیست.
مقادیر و نرخ افزایش بارش 250 الی 300 درصد در مقایسه با نرمال بلند مدت طی همین مدت خواهد بود.
در ضمن تا یادم نرفته بگم :
خزعبلاتی که این روزها از رسانه ها در خصوص بارورسازی ابرها و تاثیرات آن بر افزایش بارش در برخی نقاط کشور ؛ بخش میشه؛اصولا واصالتا وجه تبلیغاتی داره و با اهداف خاصی منتشر میشه.
پس ساده لوح و زود باور نباشید و هر چیزی رو بدون تحقیق قبول نکنید.

سیبری

کاربر ويژه

1 Kerman (Iran)16.0 mm
2 Anzali (Iran)10.0 mm
3 Ramsar (Iran)7.2 mm
4 Rasht (Iran)6.8 mm
5 Mashhad (Iran)5.9 mm
6 Abadeh (Iran)5.0 mm
7 Torbat-Heydarieh (Iran)4.1 mm
8 Yasoge (Iran)4.0 mm
9 Noshahr (Iran)4.0 mm
10 Tehran-Mehrabad (Iran)3.8 mm
11 Babulsar (Iran)3.0 mm
12 Esfahan (Iran)3.0 mm
13 Nehbandan (Iran)3.0 mm
14 Birjand (Iran)2.0 mm
15 Kashan (Iran)1.6 mm
16 Kashmar (Iran)1.3 mm
17 Bojnourd (Iran)0.8 mm
18 Yazd (Iran)0.6 mm
19 Shahre-Kord (Iran)0.4 mm
20 Fasa (Iran)0.3 mm
21 Semnan (Iran)0.1 mm
22 Ghuchan (Iran)0.1 mm
23 Ferdous (Iran)0.0 mm
24 Sabzevar (Iran)0.0 mm
25 Ali-Goodarz (Iran)0.0 mm
26 Arak (Iran)0.0 mm
24 hours amount precipitation. 03/10/2015 at 18:00 UTC
(67 of 67 stations)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Strong –EPO type pattern expected to evolve during the medium range and persist through early April

• Another strong push towards a moderate to strong El Nino possible later this Spring in through Summer

Primary Weather Drivers: A strong MJO event; West Pacific Typhoon Mid-Latitude Interaction

سیبری

کاربر ويژه
اینکه بارورسازی ابرها با یک هواپیمای کوچک بخواد در مقیاس بزرگ باعث افزایش معنی دار بارندگی بشه خوب بیشتر به یک جک شبیهه وهمنطور که امیر محسن گفتن بیشتر خوراک تبلیغاتی و سیاسی برای برخی مدیران داره اما در مقیاس کوچک مثلا اینکه یک توده ابر تندری ناشی از همرفت در یک منطقه کوچک بارور بشه دور از ذهن نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برخورد 26 دستگاه خودرو بر روی پل حافظ مشهد ؛متاسفانه منجر به مصدوم شدن تعدادی از همشهریان عزیز شده.
در صورت دریافت اطلاعات بیشتر دوستان عزیز رو در جریان خواهم گذاشت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا یک دستگاه پراید بدلیل لغزنده بودن پل پس از انحراف به گارد ریل وسط پل برخورد کرده و پس از آن 25 خودرو نیز بصورت پی در پی با هم برخورد کرده اند!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا