• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2148

کاربر ويژه

اما شما آقای حامد 2148
ادمین این انجمن اختیار تام داره که به هر کسی که صلاح میدونه دسترسی بده.
هرچند که شما در همین پست تون محتوای خصوصی رو نقض کردین و پیام خصوصی رو منتشر کردین
ولی به شخصه بعنوان کسی که یه عمری در این مسیر همراه دوستان بودم عرض میکنم در برخی موارد بعضی از موضعگیری ها و کامنت های شما رو تحت هیچ عنوان تایید نمیکنم و همیشه خیلی از دوستان از کامنت های حاشیه دار شما گلایه و شکایت داشته و دارند.

بهرحال امیدوارم که از این پس با فرصت مجددی که ادمین عزیز بدون صلاح و مشورت با بنده به شما داده اند؛نهایت استفاده رو ببرید و شاهد رفتارهای مناسبی از سوی شما باشیم.

موفق باشید.

خداشاهده نميدونم كي و كجا و ب كي توهين كردم و يا حرفي زدم ك إز اون بوي توهين و خيانت. ب مشأم رسيده ... و واقعا درك نميكنم چرا هميشه با زبون تهديد با هم سخن ميگيم .

بنده حقير هم مثل جنابعالي حق دارم تو اين بخش فعال باشم و إظهار نظر عقيده كنم حتي اگر خلاف نظر شما باشه ... بنده ب عنوان برادر كوچيك شما توصيه مي كنم دايره صبر و تحمل خودتون رو بيشتر كنيد تا بتونيم در كنار همديگه ب اعتلاي اين بخش كمك كنيم.

باتشكر  

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خداشاهده نميدونم كي و كجا و ب كي توهين كردم و يا حرفي زدم ك إز اون بوي توهين و خيانت. ب مشأم رسيده ... و واقعا درك نميكنم چرا هميشه با زبون تهديد با هم سخن ميگيم .

بنده حقير هم مثل جنابعالي حق دارم تو اين بخش فعال باشم و إظهار نظر عقيده كنم حتي اگر خلاف نظر شما باشه ... بنده ب عنوان برادر كوچيك شما توصيه مي كنم دايره صبر و تحمل خودتون رو بيشتر كنيد تا بتونيم در كنار همديگه ب اعتلاي اين بخش كمك كنيم.

باتشكر  
بالاخره یه چیزایی قطعا بوده و گرنه خدایی نکرده هادی و بنده که با شما مشکل خاصی نداریم.
بهرحال امیدوار بتونیم در سال جدید ؛ فارغ از هر گونه کدورتی در کنار هم فعالیت مفید و مطلوبی داشته باشیم.
شب تون خوش

samann

کاربر ويژه
crka7eco2ytfy8adsnj.png

همینو میخواستی محسن خان که نوسان اطلس شمالی و نوسان قطبی منفی بشه که غرب بترکه از بارش و عمرا دیگه شمال شرق اون روزهای رویایی یک ماه پیشو داشته باشه
Ao نمیبخشمت اگه دوباره مثبت نشی
هی روزگار

emadi1368

New member
طبق آپدیتهای اروپا که آقا هادی زحمتشو کشیدن در 240ساعت آینده تهران و ارتفاعات و بخصوص شمال استان خوزستان بارش بسیار خوبی خواهیم داشت خداکنه محقق بشه امیدوارم بارشها ازینم که هست بیشتربباره بخصوص استان سمنان

samann

کاربر ويژه
طبق آپدیتهای اروپا که آقا هادی زحمتشو کشیدن در 240ساعت آینده تهران و ارتفاعات و بخصوص شمال استان خوزستان بارش بسیار خوبی خواهیم داشت خداکنه محقق بشه امیدوارم بارشها ازینم که هست بیشتربباره بخصوص استان سمنان

دوست عزیز چیزی که من فهمیدم رژیم بارش شما هم مثه ماست، زمانیکه خوزستان و تهران به واسطه رها شدن شمال دریای سرخ بارش دارن خراسان رضوی خبری نمیشه اما خراسان شمالی بارشکی داره،
در مجموع من دورنمای خوبی واسه مناطق خودمون متصور نیستم

DR WHO

کاربر ويژه
این مطلب را دوست خوبمان، جناب آقای دکتر منصوری دانشور تدوین نموده اند.

در طی دیروز و امروز (روزهای 10 و 11 مارس 2015) شاهد استقرار یک سامانه بلاکینگ اتمسفری دو قطبی بر روی ایران بودیم که طبق نقشه های هم ارتفاع سطح 500 هکتوپاسکال، هسته فروبار آن با فشار 560 هکتوپاسکال بر روی جنوب شرق ایران (مناطق لرزه خیزی کرمان و مکران) قرار دارد و مرکز پرفشار آن هم با فشار 570 هکتوپاسکال بر روی شمال دریای خزر قرار دارد (شکل (1)).

شکل (1): وضعیت هم ارتفاع برای سطح 500 هکتوپاسکال و موقعیت هسته های کم فشار و پرفشار

با توجه به یافته های پژوهشی اینجانب (منصوری دانشور) رخداد یک پدیده بلاکینگ دو قطبی و استقرار هسته فروبار آن بر روی مناطق تکتونیکی خاورمیانه در طی چند روز علاوه بر ایجاد بارش های ناهنجار، تشکیل پوشش ابر، افزایش رطوبت، شار گرمای نهان، تلاطم هوا و سایر آنومالی های اتمسفری ممکن است به تحریک و برانگیزانندگی گسل های آماده اتساع در این مناطق بیانجامد. با توجه به وقوع بارش های سنگین و ناهنجار در حدود 100 میلیمتر در مناطق کرمان و مکران طی این دو روز (شکل (2)) که تا یکی دو روز آینده هم به طور پراکنده تری ادامه خواهد داشت، می توان به عنوان یک آگاهی بخشی پیشگیرانه، احتمال وقوع یک زلزله 5 تا 6 ریشتری بین 3 تا 33 روز آینده برای این مناطق را پیش بینی کرد. لذا بهتر است که مردم این مناطق در طی یک ماه آینده هشیاری بیشتری نسبت به رخداد خطرات طبیعی داشته و با مسئولین امر در این زمینه هماهنگی بیشتری داشته باشند.

شکل (2): وضعیت بارش در منطقه کرمان و مکران (رنگ قرمز بارش نزدیک به 100 میلیمتر است)

خاطرنشان می کنم نتایج یاد شده در بالا پیش از این برای پدیده بلاکینگ اتمسفری و زلزله های پس از آن در آوریل و می 2013 در مقاله ای با عنوان " ناهنجاری های بلاکینگ اتمسفری به عنوان پیش نشانگرهای سینوپتیک پیش از زلزله های تحریک شده، یک مدل مفهومی جدید اقلیمی" توسط اینجانب با همکاری استادان ارجمندم در مجله International Journal of Environmental Science and Technology از پایگاه Springer با عنوان اصلی زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است:

Atmospheric blocking anomalies as thesynoptic precursors prior to the induced earthquakes: a new climatic conceptual model

در این مقاله به یک مدل اقلیمی برای پیش بینی زلزله اشاره شده است که توضیح دهنده زنجیره‌ای از رخدادهای ناهنجار اتمسفری شامل بارش‌های سنگین، تنش‌های لرزه‌ای تحریک شده از بارش، چرخندزایی، توفان‌های تندری و لرزه‌خیزی القایی می باشد که در بازه زمانی 3 تا 33 روز پیش از تکانش اصلی زلزله ها قابل مشاهده است.

طبقه بندی: بحث های علمی آزاد در رابطه با اقلیم خاورمیانه و ایران،

DR WHO

کاربر ويژه
This Thing Called MJO Is Spitting Out Nasty Weather Across Globe

Don't Miss Out —
Follow us on: Facebook Twitter Instagram Youtube

byBrian K Sullivan

12:30 AM IRST
March 13, 2015

(Bloomberg) -- Anyone looking for evidence of the Earth’s larger connections doesn’t need to look any farther than the Pacific Ocean right now.
Four tropical systems are careening through the basin. Cyclones Nathan and Olwyn are bracketing Australia, Tropical Storm Bavi is headed toward Guam and Cyclone Pam, just to the east of Vanuatu, is on its way to becoming one of the largest systems to form in the South Pacific.
Pam’s sustained winds are forecast to reach 172 miles (277 kilometers) per hour Friday, based on measurements taken over one minute, according to the Joint Typhoon Warning Center in Hawaii, which is staffed by U.S. Navy and Air Force meteorologists.

“That is a pretty ridiculous storm,” said Jeff Masters, co-founder of Weather Underground in Ann Arbor, Michigan. “It’s still going bonkers. It’s going to be big trouble for some of the small islands.”
While the activity is impressive, there’s also evidence that, at least to a degree, it’s being driven by larger forces.
Take Bavi and Pam. The two storms have formed on either side of the equator and almost look like mirror images of each other.
When twin storms form like this, it’s often in response to a strong pulse in the Madden-Julian Oscillation, Masters said. The MJO is a burst of energy that moves through the atmosphere the way a ripple will run through a snapped bed sheet.
Strong MJO

“This MJO will be one of the four strongest going back to 1974,” Masters said.
The same phenomenon will help strengthen a high-pressure ridge near Alaska that will egg on a low-pressure trough across central North America, dumping cold air into the U.S. next week.
There is even more going on here than the influence of the MJO. Last week, the U.S. Climate Prediction Center declared an El Nino had formed in the equatorial Pacific, which means sea-surface temperatures have risen above normal levels and westerly winds have picked up across the basin.
Westerly winds in that part of the world can help tropical systems get started, said Phil Klotzbach, lead author of Colorado State University’s seasonal Atlantic hurricane forecast. The storms then can enhance the westerlies, which in turn help sustain the El Nino.
Echoing 1997

“Basically, it’s a feedback,” Klotzbach said. “The same thing happened in 1997; there were storms on both sides of the equator for maybe 10 days.”
That year was also when the strongest El Nino in the past century formed, he said.
“It’s certainly not a guarantee that we are going to get a strong El Nino,” Klotzbach said. “We said the same thing last year and didn’t get an El Nino.”
If an El Nino does form, and it’s spurred on by these tropical systems, it could actually end up crimping the Atlantic hurricane season, which starts on June 1. The woes of the Pacific become the benefits of the Atlantic.
Meanwhile, back in Australia, Olwyn went ashore near Exmouth. It was forecast to take a track across Western Australia, weakening as it goes and passing to the east of Perth, the Typhoon Warning Center said.

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اينم جهت فاز منفيا فقط گذاشتم
ميان به جي اف اس استناد ميکنيد در صورتيکه ميدونيد حتا 2 آپديت پشت سر همش زمين تا آسمون فرق ميکنه واقعن که ...

9715t0y4p84l1wtsuyvi.png

samann

کاربر ويژه
با این وضعیت شاخصها فاتحه مشهد در دوره پیک بارشی که الان است خونده میشه.
من ادم رکی هستم واقعیتو میگم دوست دارم شمال شرق بارشش خوب باشه. زمانیکه ao,nao داشتن نزولی میشدن این روزو میدیدم، حالا برین خوشحالی کنین که غرب بارش داره، شمال شرقم مهم نیست
واقعا که

با این وضعیت شاخصها فاتحه مشهد در دوره پیک بارشی که الان است خونده میشه.
من ادم رکی هستم واقعیتو میگم دوست دارم شمال شرق بارشش خوب باشه. زمانیکه ao,nao داشتن نزولی میشدن این روزو میدیدم، حالا برین خوشحالی کنین که غرب بارش داره، شمال شرقم مهم نیست
واقعا که
درسته سامان جان نمیدونم هفت هشت میل بارش پیشبینی شده ای سی ام واسه این موقع سال برا مشهد کجاش خوبه...انشالا که زودتر شرایط به نفع ما گرده..

samann

کاربر ويژه
درسته سامان جان نمیدونم هفت هشت میل بارش پیشبینی شده ای سی ام واسه این موقع سال برا مشهد کجاش خوبه...انشالا که زودتر شرایط به نفع ما گرده..

تا یه چیزه جالبتر بگم محمد جان
اون 8 میلم رخ نمیده لعنت به فاز منفی این شاخصها
اما شک نکن دوباره این شاخصها مثبت میشن،فعلا باید 7 روزه منحوسو تحمل کنیم

navid_komperes

New member
اینقد به این جی اف اس با ایت توپوگرافی ضعیف استناد نکنید... تو نقشه چیزی بین 0.75 تا 1.25 اینچ بارش در نظر گرفته شده این شماره 1 ... شماره 2 اینکه تقریبا مشهد نرمال مارس رو دریافت کرده شماره 2 ...

samann

کاربر ويژه
اینقد به این جی اف اس با ایت توپوگرافی ضعیف استناد نکنید... تو نقشه چیزی بین 0.75 تا 1.25 اینچ بارش در نظر گرفته شده این شماره 1 ... شماره 2 اینکه تقریبا مشهد نرمال مارس رو دریافت کرده شماره 2 ...

ای بابا من اصلا نه به جی اف اس کار دارم نه چیزه دیگه. من به شاخصها توجه میکنم این وضعیت به نفع شمال شرق نیست
دلیل اینکه تا الان نرمال و فرانرمال بودیم وضعیت مثبت این شاخصهاست
الان با این وضعیت بریم سماق بمکیم و به صورت تصنعی بگیم اخیش که غرب بارش داره.
مرده شور این وضعیتو ببرن ما که رفتیم به کارمون برسیم روز خوش

navid_komperes

New member
ای بابا من اصلا نه به جی اف اس کار دارم نه چیزه دیگه. من به شاخصها توجه میکنم این وضعیت به نفع شمال شرق نیست
دلیل اینکه تا الان نرمال و فرانرمال بودیم وضعیت مثبت این شاخصهاست
الان با این وضعیت بریم سماق بمکیم و به صورت تصنعی بگیم اخیش که غرب بارش داره.
مرده شور این وضعیتو ببرن ما که رفتیم به کارمون برسیم روز خوش

نمیدونم استناد شما به چیه , تمام نقشه ها وضعیت مطلوبی رو حتی برا شمال شرق نشون میدن, ضمنا کاهش دمام داریم که خودش کلی به ذخایر آبی کمک میکنه , تا الان هم چندین بار دیدیم حرف شما در مورد نینو و آئو و ... نقض شده اما فقط و فقط مغلطه الانم که با این لحن صحبت میکنین چیزی جز تاسف برای ما نمیزارین....:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا