• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
صبوری کنین، ناراحت نباشین ،
به هر حال رابطه شمالشرق با غرب اینطوریه دیگه ، کاریش هم نمیشه کرد ، یه مقدار گرما و خشکی روزهای آینده رو بخاطر هموطنان غربی تحمل کنید ،الان غرب هم واقعا به بارش خیلی نیاز داره

babak2006

کاربر ويژه
صبوری کنین، ناراحت نباشین ،
به هر حال رابطه شمالشرق با غرب اینطوریه دیگه ، کاریش هم نمیشه کرد ، یه مقدار گرما و خشکی روزهای آینده رو بخاطر هموطنان غربی تحمل کنید ،الان غرب هم واقعا به بارش خیلی نیاز داره

محسن جان برای قوچان که بارشی خیلی خوبی تو 10روزاینده درنظر گرفتن نقشه ها اونم همزمان باغرب پس فکرنکنم بد باشه برای شمال شرق دیگه بهرحال نباید انتظاربارش های نقاطی با میانگین 800میلیمتر بارش سالیانه رو داشته باشیم

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان برای قوچان که بارشی خیلی خوبی تو 10روزاینده درنظر گرفتن نقشه ها اونم همزمان باغرب پس فکرنکنم بد باشه برای شمال شرق دیگه بهرحال نباید انتظاربارش های نقاطی با میانگین 800میلیمتر بارش سالیانه رو داشته باشیم

بله بابک جان
ولی اون واسه یه سامانه جدای شمالیه که دوشنبه شب میاد ، سیستم غربی آخر هفته واسه شمالشرق وفقط باعث افزایش دما میشه

babak2006

کاربر ويژه
انشالله همونم بصورت رگبار ورعد وبرق بارش خوبی برای استان پدید بیاره همون جورکه برای شما نیشابور وتربت هم بارش خوبی ازاون سیستم دیده می شه ولی خب افزایش دما اره دیگه هست

سیبری

کاربر ويژه
اگه سیل بزرگ 20 اسفند ، بجای بندرعباس در نیویورک اتفاق می افتاد تا یک هفته تیتر یک اخبار ایران بود ، متاسفم

بندرعباس 93/12/20

سیبری

کاربر ويژه
wwwusero4e2a6sys6ljn.jpg

abtinT

کاربر ويژه
نروژ برای 10 روز اینده مهراباد 45 میل و محله ما 80 میل بارش پیشبینی کرده

hamed2148

کاربر ويژه
سلام سامان يك مبحثي ب نام ميانگين سلانه وجود داره .... يك منطقه در هر شرايطي ب ندرت بيشترإز ميانگينش بارش دريافت ميكنه پس زياد خودتو درگيرش نكن .

پس با اين حرفت ك ao بايد بيشتر سال منفي باشه  چون بارش غرب بيشتر إز شرقه و شما شرقه آيا اينجوريه ؟؟؟؟

mrdn

New member
چرا يكدفه دماي مشهد امروز اينقد بالا رفت؟.بيخيال تا گرمايي نباشه هيچ سرمايي ارزش نداره در ضمن خدا هر چي ادم نااميد رو اميدوار كن

ali.doosti

کاربر ويژه
چند روزه130 م.م بارش برای ما در روزپایانی سال و اول فروردین پیش بینی شده...خارق العادس!!! البته بعد از چندروز مجدد بارش داریم و اونم خیلی گستردس...چه بهاری...چه آغازی...

samann

کاربر ويژه
نمیدونم استناد شما به چیه , تمام نقشه ها وضعیت مطلوبی رو حتی برا شمال شرق نشون میدن, ضمنا کاهش دمام داریم که خودش کلی به ذخایر آبی کمک میکنه , تا الان هم چندین بار دیدیم حرف شما در مورد نینو و آئو و ... نقض شده اما فقط و فقط مغلطه الانم که با این لحن صحبت میکنین چیزی جز تاسف برای ما نمیزارین....:تعجب2:

اقای نوید که در فروم بغلی هم فعالی
باید مستند منو نقض کنی کی حرف من در مورد شاخصها اشتباه بوده،غیر از این بوده که برفو بارون خوبو همه چیو به درستی پیش بینی کردم،؟
کلی میگی من اشتباه کردم ،منم میگم تو اشتباه میکنی.
ببین منطقی صحبت کنیم، حاج محسن دیدی چی گفت؟
..گفت خشکیو تحمل کنین واسه غربی ها.
این درسته. نه اینکه بگیم تو اشتباه میکنی.
باشه گذر زمان ثابت میکنه همینطور که بارها ثابت کزده ولی بعد از اثباتش فراموش کردیم

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خوزستان مرکز تولبد گندم کشور هست ان شا الله که سیراب بشه :گل:

منطقه ما هم تا الان فرانرمال بوده ان شا الله در آینده هم همینطور خواهد بود.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درسته سامان جان نمیدونم هفت هشت میل بارش پیشبینی شده ای سی ام واسه این موقع سال برا مشهد کجاش خوبه...انشالا که زودتر شرایط به نفع ما گرده..

محمد رضا جان نروژ برای مشهد حدود 18 میلیمتر از سه شنبه تا پنجشنبه زده نه 8 میلیمتر. من که خیلی امیدوارم:خجالت2:

Long term forecast for Mashhad, Razavi Khorasan (Iran) – yr.no

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پست های مربوط به حاشیه ایجاد شده حذف شدند.
مطمئناً اینکه کسی منتقد دیگری باشه و یا مخالفت هیچ موردی نداره مشکل جایی هست که کسی به شخصیت دیگری توهین کنه.
امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم.
تاپیک تا پایان امروز تحت نظارت چند باره خواهد بود.

samann

کاربر ويژه
سلام سامان يك مبحثي ب نام ميانگين سلانهمینط؟رداره .... يك منطقه نرمهر شرايطي بارشوت بيشترإز ميانگينش بارش دريافت ميكنه پس زياد خودتو درگيرش نكن .

پس با اين حرفت ك ao بايد بيشتر سال منفي باشه  چون بارش غرب بيشتر إز شرقه و شما شرقه آيا اينجوريه ؟؟؟؟

ببین حامد جان یک نرمال سالانه داریم که بر مبنای اون میگیم خشکسالی رخ داد یا ترسالی.
حالا یه سری شاخص.هم داریم که روی بارش.منطقه موثره، تحت شرایطی باعث افزایش بارش یک منطقه یا کاهش اون میشن مثلا وقوع فاز منفی انسو فقط به نفع جنوب شرقه،
وقوع فاز مثبت نوسان قطبی باعث افزایش بارش نسبت به نرمال در سواحل و شمال شرق میشه«البته تحت شرایطی»
با توجه به برهمکنش شاخصها میتوان با دقت بالا حدس زد که در فلان منطقه ترسالی رخ میده یا خسکسالی
حرف من اینه
نه اینکه بیام بگم مثلا مشهد 500 میل بارش داشته باشه، اینو دیگه هرکسی میدونه با توجه به دور بودن مشهد از منابع رطوبتی و همینطور توپوگرافی منطقه یه نرم مشخصی از بارشو دریافت میکنه
من همیشه گفتم بدترین شرایط مشهد در زمانیست که ما شاهد فاز منفی 3 شاخص انسو ناو و آو باشیم، و بهترین شرایط زمانی است که هر 3مثبت باشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا