• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
متاسفانه اینقدر لحن صحبت دوستان تند و زننده شده که ادامه ی همکاری تو این فضا رو امکان پذیر نمیبینم.
عید بر همه ی دوستان مبارک سال پر بارش و سردی داشته باشید و چرخ شاخص ها واستون بچرخه...!

mrdn

New member
خيلي نامرديه.از موقعي كه فعاليتمو تو اين فروم شروع كردم تا اطلاعاتم در زمينه ي هواشناسي زياد بشه اختلافا شروع شد.لااقل توقع داشتم ريش سفيداي اين جا ارامش رو به اينجا برگردونن و حضورشون رو پررنگ تر كنن نه اين كه جا بزنن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من چند روز پیش از امیر محسن خواستم بیاد اینجا و از طرف دوستان هم قول دادم که دیگه اون فضا بر نگرده ولی واقعا خودم پشیمون شدم و حرفم را ازامیر محسن پس گرفتم !
همون گروه خودمون در فضای مجازی واسه ما کافیست و خیلی راحتیم.
سال خیلی خوبی در پیش رو داشته باشید

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
هر کسی میخواد فعالیت کنه بسم الله هر کی هم نمیخواد خوش اومده هیچکس بر دیگری اینجا منتی نداره!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
GFS هم تو چند آپدیت اخیرش برای دوشنبه مشهد بارش نسبتا خوبی رو میزنه ولی نیروی دریایی از شدت پیشبینی اش برای مشهد کم کرده و ما در واقع تو حاشیه بارش قرار میگیریم!
در عوض ECMWF تقریبا بارش یکشنبه و دوشنبه رو برای مشهد صفر زده!!!!

mrdn

New member
تا موقعي كه اين فروم هست من فعاليت ميكنم چون عاشق اب و هوا هستم و فقط براي دل خودم ميام اينجا.راستي چند تا از شهراي جنوبي استان بارش دارن:iranjoman:

seyyedalireza

مدیر موقت
چرا اینجا اینطوری شده ؟ هرکی حرف خودشو اگه بزنه و به حرف های کسی کاری نداشته باشه اینجا خیلی خوب میشه و اگه هم کسی انتقاد میکنه اون شخص قبول کنه انتقاد و وگرنه دقیقا میشه جریان الان فروم

samann

کاربر ويژه
میگم همیشه بدون سند میخوای چیزی را اثبات کنی همینه
ماه مارچ و آپریل اوج فعالیت سامانه های سودانی هست که تبعا غرب و جنوب غرب بیشترین بهره را میبرند
این دریاهای شمالی هم که میفرمایید تا رطوبتشون به منطقه ما برسه نیست و نابود میشه و در واقع رطوبت جنوبیست که به سامانه ها تزریق میشه
این به اصطلاح شاخص هایی که شما میفرمایید که از نظر تاثیر گذاری بر آب و هوا در رده 3 یا 4 قرار میگیرن و اصلا درایور آب و هوایی نیستن بلکه با تغییر شاخص هایی مثل mjo مثبت یا منفی میشن و از اونها تاثیر میپذیرن
همچنان اون شاخص هایی که شما میفرمایید تا روز 23 مارچ منفی خواهند بود
راستی چرا این شاخص ها که الان منفی هستند ولی منطقه ما دمای کمتر از نرمالی داره؟
من میخوام چیو ثابت کنم؟ استناد من به تحقیق
دکتر ناظم السادات استاد دانشگاه شیرازه که اثبات کرده ماکزیمم عملکرد و تاثیر گذاری شاخص mjo مربوط به نیمه جنوبی کشوره، آیا در این فروم و در جمع ما کسی میتونه ادعا کنه دانشش از ناظم السادات بیشتره؟ اگه شما ادعا داری کل نظام اموزش کشورو اساتید و همه چیو زیر سوال بردی و باید شما جای اون باشی
در ثانی در خصوص عملکرد این سامانه در هفته ای که توش هستیم شما نبودی که نقشه های رنگیو میذاشتی و میگفتین که به به عجب وضعیت خوبی، میدونی کار شما واسه من نوستالژی دهه 70هست که اخبار ساعت9 مجری هواشناسی میگفت کم فشاری روی مدیترانه شکل گرفته به تدریج غرب و در ادامه شرق وشمال شرق و در بر میگیره، نمیدونست لزوما سامانه ای که در غرب فعاله شاید در شرق فعال نباشه و بالعکس
در خصوص دما اگه منظورتون امروزه باید بگم بله زیر نرماله و اگه منظورتون میانگین 10روزه در زمانیکه شاخص منفی است باید بگم نه بالای نرماله
به هر روی در روان شناسی و مدیریت میگن کسی که ادعا میکنه همه چیزو میدونه، همون ادم هیچ چیز نمیدونه
من دوست داشتم در فضای دوستانه فعالیت کنیم اما شما ظاهرا شمشیرو از رو بستی، دیگه قضاوت با دوستان.
این قهر کردنها هم واقعا در شان امیر محسن نیست، چون ما ایشون رو به عنوان کسی که از همه سنش بالاتره و بزرگ ماست میدونیم و ادم بزرگ قهر نمیکنه .میمونه و حرفشو میزنه، این فروم به اسمش ایشون فعاله و ماله خودشه نه سامان

navid_komperes

New member
اینم نظر یکی از دوستان که واقعا دلگیر شدم از این طرز صحبت کردنش، و خوب من این پستو گذاشتم تا الان که ببینن من رو هوا چیزی نمیگم ،
ولی خوب استناد دوستان از حرفاشون چیه نمیدونم .
انشالله سال جدید با احترام بیشتر به هم و صد البته تحملمون رو در برابر نظر مخالف بیشتر کنیم، و همدیگرو متهم نکنیم

کل اگر طبیب بودی....
در سالی با دمای انسو خنثی تاثیر گذارترین مادن وجولیانه , غیر قابل انکار چون میبینی از آسمون چی میاد...

hamed2148

کاربر ويژه
چرا همه آخر سالی اینجوری شدن اگه اطلاعاتی دارین که به درد دیگران میخوره ب اشتراک بزارین وگرنه این قهر و آشتیاواسه چیه۰۰ مگه چ اتفاقی افتاده ۰۰۰ شایدم از آب وهوا باشه ک اینقدر زود رنج شدیم

mrdn

New member
185921_1889129584804_5857989_n.jpg184145_1889130544828_3441448_n.jpg185702_1889130184819_8148320_n.jpg29 بهمن 1389-عكس از امير محسن

پیوست ها

• 184827_1889129744808_4521874_n.jpg
    184827_1889129744808_4521874_n.jpg
    74.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 185820_1889129984814_2434291_n.jpg
    185820_1889129984814_2434291_n.jpg
    79.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4

وحید - مشهد

کاربر ويژه
چرا دم سال نو اعصاب خودتون رو خورد می کنید . یعنی شما تو زندگی گرفتاری ندارید!!! که اینجا هم ....
من و سایر دوستان به خاطر عشق وعلاقه میایم اینجا با این محیط روبرو میشیم که اصلا جالب نیست و باعث دلسردی میشه.

من به امیر محسن عزیز دسترسی ندارم . اما هر کس با ایشون ارتباط داره بهشون بگه من بالشخصه از ایشون توقع پا درمیانی دارم نه رفتن از اینجا که با تلاش های خودشون بال و پر پیدا کرده بود .

وحید - مشهد

کاربر ويژه
بارشهای 60 ساعت آینده

b865e2zrtzvqyx5mtdj.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر مثل اینکه بالاخره بیرجند یه بارش نصف و نیمه خوب در 24 ساعت قبل ثبت کرده و حدود 9 میلیمتر بارش داشته. تربت حیدریه هم در 6 ساعت قبل 6 میلیمتر بارون اومده

سیبری

کاربر ويژه
به امید خدا بارشهای بسیار خوبی رو از این سامانه برای غرب کشور و مشخصا زاگرس مرکزی و جنوبی خواهیم داشت
خیلی این بارشها لازم و در عین حال ضروری بود چه برای منابع آبی خوزستان و چه برای کشاورزی و دامپروری زاگرس
یک دنیا طراوت و و شادابی ،عیدی خداوند به بلوطستانهای زاگرس

سیبری

کاربر ويژه
البته این اوضاع به نفع شمالشرق نشینها نیست ،ما شمالشرق نشینان ازاین سامانه بهره ای نداریم ولی از دوشنبه ورق به نفع ما بر میگرده 10روز رکود بارشی رو بخاطر هموطنان غربی تحمل کردیم ، چند روز دیگه هم روش ، اشکالی نداره
به هر حال همه جای ایران باید سیراب بشه

نیما 68

کاربر ويژه
البته این اوضاع به نفع شمالشرق نشینها نیست ،ما شمالشرق نشینان ازاین سامانه بهره ای نداریم ولی از دوشنبه ورق به نفع ما بر میگرده 10روز رکود بارشی رو بخاطر هموطنان غربی تحمل کردیم ، چند روز دیگه هم روش ، اشکالی نداره
به هر حال همه جای ایران باید سیراب بشه
محسن جان این طرز تفکرت قابل ستایشه
بیابیم یکم با هم مهربان تر باشیم وقتی حتی کشورهای همسایه ها آبادانی ایران رو نمی خوان خیلی سخته مردم یک کشوراینچنین باشند (منظورممختص شخص وفقط هواشناسی نیست )تمام آروزها زیبا روبرای همه هموطنامون در تمام این کشور با هر اقیلم واب وهوا رودارم
عید همه ایران انجمنی ها مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا