میگم همیشه بدون سند میخوای چیزی را اثبات کنی همینه
ماه مارچ و آپریل اوج فعالیت سامانه های سودانی هست که تبعا غرب و جنوب غرب بیشترین بهره را میبرند
این دریاهای شمالی هم که میفرمایید تا رطوبتشون به منطقه ما برسه نیست و نابود میشه و در واقع رطوبت جنوبیست که به سامانه ها تزریق میشه
این به اصطلاح شاخص هایی که شما میفرمایید که از نظر تاثیر گذاری بر آب و هوا در رده 3 یا 4 قرار میگیرن و اصلا درایور آب و هوایی نیستن بلکه با تغییر شاخص هایی مثل mjo مثبت یا منفی میشن و از اونها تاثیر میپذیرن
همچنان اون شاخص هایی که شما میفرمایید تا روز 23 مارچ منفی خواهند بود
راستی چرا این شاخص ها که الان منفی هستند ولی منطقه ما دمای کمتر از نرمالی داره؟
من میخوام چیو ثابت کنم؟ استناد من به تحقیق
دکتر ناظم السادات استاد دانشگاه شیرازه که اثبات کرده ماکزیمم عملکرد و تاثیر گذاری شاخص mjo مربوط به نیمه جنوبی کشوره، آیا در این فروم و در جمع ما کسی میتونه ادعا کنه دانشش از ناظم السادات بیشتره؟ اگه شما ادعا داری کل نظام اموزش کشورو اساتید و همه چیو زیر سوال بردی و باید شما جای اون باشی
در ثانی در خصوص عملکرد این سامانه در هفته ای که توش هستیم شما نبودی که نقشه های رنگیو میذاشتی و میگفتین که به به عجب وضعیت خوبی، میدونی کار شما واسه من نوستالژی دهه 70هست که اخبار ساعت9 مجری هواشناسی میگفت کم فشاری روی مدیترانه شکل گرفته به تدریج غرب و در ادامه شرق وشمال شرق و در بر میگیره، نمیدونست لزوما سامانه ای که در غرب فعاله شاید در شرق فعال نباشه و بالعکس
در خصوص دما اگه منظورتون امروزه باید بگم بله زیر نرماله و اگه منظورتون میانگین 10روزه در زمانیکه شاخص منفی است باید بگم نه بالای نرماله
به هر روی در روان شناسی و مدیریت میگن کسی که ادعا میکنه همه چیزو میدونه، همون ادم هیچ چیز نمیدونه
من دوست داشتم در فضای دوستانه فعالیت کنیم اما شما ظاهرا شمشیرو از رو بستی، دیگه قضاوت با دوستان.
این قهر کردنها هم واقعا در شان امیر محسن نیست، چون ما ایشون رو به عنوان کسی که از همه سنش بالاتره و بزرگ ماست میدونیم و ادم بزرگ قهر نمیکنه .میمونه و حرفشو میزنه، این فروم به اسمش ایشون فعاله و ماله خودشه نه سامان